Ama çok ani hızlanıyor..ve çok rahat hızlanıyr..
Ön tekerleğe bağlı km teli ile ilgili bir oyanama var bence.Hem şerit çizgisinin geçiş hızından, hem yol kenarında duran nesnelerin geçiş hızından hem de motor süratinin anormal hızlı artışından tahmin ediyorum.Ybr bu sürati yapmaz demiyorum, belki bazı modifiyeler ile 140 falan yapıyordur.Ama görsel hızla ibredeki hız arasında çelişki var.
o ısındıkdan sonra.Isınmadan önce devir bir artıyo bi azalıyor.İlk zamanlar tıkır tıkır çalışıyodu.Devir bide 1.3 falandı gene indi 1000 e.
Motor 4700 de![]()
Oynamasaydın istemiyecekti ne diye sökersin güzelim karbüratörüAncak karbüratör temizliğinden sonra tekrar iyibir hava ve rölanti istedi...
Oynamasaydın istemiyecekti ne diye sökersin güzelim karbüratörü
Motor soğukken düşük çalışıyor buda ybr'yi zırt pırt stop etmeye teşvik ediyor.
En az 5 km yol yaptıktan sonra ibre düzeliyor yani sıkı çalışıp stop etmiyor,özellikle city kullanan arkadaşlarda bu durum varmı sormak isterim...
Yeni ybr'de stop etme sorunu ortadan kalkmış dün bindim motor soğukken bile hareket ediyor yani bizim eski ybr ler gibi ısınmasını beklemeye luzüm kalmıyor,karbüratör sistemi güzelleşmiş belli![]()
Oynamasaydın istemiyecekti ne diye sökersin güzelim karbüratörü
Motor soğukken düşük çalışıyor buda ybr'yi zırt pırt stop etmeye teşvik ediyor.
En az 5 km yol yaptıktan sonra ibre düzeliyor yani sıkı çalışıp stop etmiyor,özellikle city kullanan arkadaşlarda bu durum varmı sormak isterim...
Yeni ybr'de stop etme sorunu ortadan kalkmış dün bindim motor soğukken bile hareket ediyor yani bizim eski ybr ler gibi ısınmasını beklemeye luzüm kalmıyor,karbüratör sistemi güzelleşmiş belli![]()