Peki debriyaj balatası değişimi zor mudur?
Peki debriyaj balatası değişimi zor mudur?
tamirden anlayan için zor değil benim eski ybr nin balatasını abimle ben değiştirmiştik. elimden geliyor dersen ybr's manuel (kullanma - tamir klavuzu) var onu incelersen orda nasıl değiştirebileceğin yazıyor.:wiinkk: hatta ben konu açmıştım bulursam link koyarım birazdan...
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...riyaj-balatasi-degisimi-zincir-temizleme.html
Bu kadar güzel bir çalışma görmedim.. Paylaşım örneği.. Teşekkürler..:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
Bende de giderken 2 den sonra boşa geçmekte zorlanıyor acaba debriyajdan mı? Yoksa vitesli tecrübem az da ondan mıdır..?
Bu manueli nerden buluruz?
2010 modeller süper ama fiyatta süper.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:13 ----------
Anlayamadım.Acaba enjeksiyonlu mu bu?
sen tam yerine gitmişsin dostum:queen::queenrayı sen bana sor:cherry::cherry
raya gittigine göre bu yakınlarda biyerde oturuyorsun:mrgreen::mrgreen:
Tuzlada oturuyorum tahmin edebiliyorum neler yaşadığını![]()
Tuzlada oturuyorum tahmin edebiliyorum neler yaşadığını![]()
tuzlada nerede aydıntepeli var burda:cherry::cherry:
aydıntepeli derken fazla sevinme...... Ankaranın çin çin mahallesi gbi orası....
bizim burası ot gibi hacı ne dostluk var ne komşuluk..ne motorcu var ne arkadas:farao::farao:
sedat_57
TEKTEKER_RAMÇO
Yaza doğru Ybr almayı düşünüyorum innovayı satıp o zaman aranızdayım güzel yüreğiniz için teşekkürler
bu arada Şifa mahallesi tarafındayım ve pendik merkezde tanıdığım çok kafa dengi bir innovacı arkadaş var onlada buradan tanışdım hep beraber görüşürüz inşallah:cat: