Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yaw bende motorun bujisini değiştirmiyorum... ama saçma bir deneyim için... acaba motor bujiyi kaç km de kesecek...şuan motor km si 8000 civarında ama aslen 13 000 de falan... 5000 km teli sökük kullandım.... durun bakalım kaç bin km ye kadar çıkacak... yanımda yedek buji ile geziyorum...

hah ramço bende bundan bahsedecektim sen benden önce davranmışsın :)bu bayramda motorun üzerini örtüp yalnızlığa terkettim 1 hafta kadar.döndüğümde kesin beni uğraştıracak zor çalışacak naz yapacak diye düşündüm çünkü önceki bayramda da yine 1 hafta sonra çalıştırdığımda baya uğraştırmıştı beni akü boşaldığından.ama ybr bu jikleyi açtım 3.denemede hafif gaz vermeyle cayır cayır çalıştı:)bi kere daha budur olay dedim kendi kendime...
Ybr yi ilk aldığımız sene kış sebebi ile işyerimizin bulunduğu hana çekmiştik ve yaklaşık 4 ay kadar yattı orada akü filan sökmedik hatta 2 defada gidip marşa basmıştım akü bitti mi diye ama çıkardığımda bile 2-3 marşta kolayca çalışmıştı.

Arkadaşlar ybr de ilk 2 bakıma servise gidin o zamana kadar sorun çıkarmadıysa kaza yapmazsanız kafadan 40bine kadar sıf yağ,filtre, buji ile gidersiniz :queen::queen::queen: şahsen ben öyle yaptım :mrgreen:

Ybr yi ilk aldığımız sene kış sebebi ile işyerimizin bulunduğu hana çekmiştik ve yaklaşık 4 ay kadar yattı orada akü filan sökmedik hatta 2 defada gidip marşa basmıştım akü bitti mi diye ama çıkardığımda bile 2-3 marşta kolayca çalışmıştı.

Arkadaşlar ybr de ilk 2 bakıma servise gidin o zamana kadar sorun çıkarmadıysa kaza yapmazsanız kafadan 40bine kadar sıf yağ,filtre, buji ile gidersiniz :queen::queen::queen: şahsen ben öyle yaptım :mrgreen:

ybr katili seni...şimdi cbf ci oldun... yakında yağ yakmasından şikayet edersin galiba...

ybr katili seni...şimdi cbf ci oldun... yakında yağ yakmasından şikayet edersin galiba...

yağ yakıyo felan deme öyle cbf fanatikleri alınıyor.

abi ben sordum yakmıyormuş eksiltiyormuş:queen::queen::queen: şaka bir yana aldığımdan beri söylüyorum ybr sağlam cbf konforlu test ettim ve öğrendim:p

Abi bu arada aklımdasn gelip bir çayını içeyim diyorum ama bir türlü kısmet olmadı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yapmayın gözünüzü seveyim.Normal ngk ile bile 20-25 bin km garanti yapılıyor..

Hocam pardon ama bu söylediğin bana pek inandırıcı gelmedi,o zaman bütün bozuk bujiler banamı denk geliyor :silent: :)

Ekonomik çözüm seninkisi :) Ve bencede en doğru olanı...

Servise gitsen bir dünya sıra,Bende kendim yapmaya başladım bakımını,bakım dediğimiz nedir zaten,yağ değişimi,hava filitresi değişimi,buji değişim,v,s,,sağ sol kontrol tamam...
Yağ 20 tl,buji iridyum 30 tl (10.000 km ömrü var) hava filtresi 10 tl yan sanayi :) hepsi bu..
Ybr'em 2009 model garanti kapsamı içinde idi!! ama şu an ben bakımını yağtığım için garanti dışı :mrgreen: Önemli değil ben yaprım bakımını temiz yaparım,anlamıyor değiliz çok şükür elimiz anahtar tutuyor ne gerek servise :bounce: Burada bilgi alışverişinde bulunuyoruz birbirimizle o da yeter bize zaten :rendeer:

serviste sıra haa ne gerek servise öylemi ferhat abi bunları hatırlatırım bir ara :bounce:

değerli arkadaşlar
YBR125 2007 model 2009 trf çıkışlı 5 aylık (onbin km) shad çantalı koruma demiri ve kasklı motora 2650tl istediler sizce uygun mu (HASARI YOK)
TEŞEKKÜRLER

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm mıllet ybrnın el takımını satılık nerde bulabılırım_?

değerli arkadaşlar
YBR125 2007 model 2009 trf çıkışlı 5 aylık (onbin km) shad çantalı koruma demiri ve kasklı motora 2650tl istediler sizce uygun mu (HASARI YOK)
TEŞEKKÜRLER

Kendi görüşümdür 2.250 den fazla etmez ne kadar temiz olursa olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 ----------

kimler hala motora biniyor?

kullananlar el kaldırsın ::148::

Hergün Sabah 3,5 km Akşam 3,5 km :D

değerli arkadaşlar
TEŞEKKÜRLER

kaskın markasını modelini belirtmemişsin ama fiyat fena değil gibi yalnız biraz daha pazarlık edip 2500tl ye çekebilirsen iyi olur.ideali 2400-2500 civarıdır sanırım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:15 ----------

kimler hala motora biniyor?

kullananlar el kaldırsın ::148::

yağmur yağmadığı günlerde binmeye devam ediyorum.soğuk etkilemez beni :)hergün işe gidip gelme 60km...

valla Jason denız kenarı ılıman bır ıklımde yaz kış binilir ancak Ankara'da dikkat ederim hava sıfırın altına düsüyor don yapıyor,motora bınme zevkı bırakmadı bu kıs ayı ankarada

valla Jason denız kenarı ılıman bır ıklımde yaz kış binilir ancak Ankara'da dikkat ederim hava sıfırın altına düsüyor don yapıyor,motora bınme zevkı bırakmadı bu kıs ayı ankarada

geçen sene şırnakta kamyonla giderken 10 dakika mola verelim dedik... bir benzinlilk benzeri yerde 25 30 dakika kadar kaldık ve mazot donduğundan araç çalışmadı...sonra ısıtarak araç çalıştı fakat frenler açılmadı... sabahı orda ettik... beterin beteri var yani...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar