ooooo bende öyle işe gidip gelsem 50 bini coktan devirmiştim:cherry::cherry:işe yürüme gidiyorum 1km ya var ya yok:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:38 ----------
benim motor 30 bin desek 6-7 bini şehir içidir.... hep uzun yolda kullandim şehir içi pek işim olmaz...
abi zinciri nasıl yaptın cok manyak olmuş.....
-xenon çok güzel (özelliklerini özelden gönderebilirsen sevinirim dostum)
-gösterge panelindeki gri folyo yakışmamış gibi hacı. tam beyaz yapsaydın belki daha güzel olurdu.
-zincir de güzel duruyor.
-kafa'daki uzun cam da hızı azaltmıorsa aksine faydası oluyorsa bende istiyorum
-4'lü flaşör için de şeması varsa dosyalayıp gönderirmisin özel mesajla
tekerin düz bassın kardeşim :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 ----------
NGk kendi sitesinde bizim motorlarımız için olan bujiyi şöyle söylemiş:
YBR 125 2005 - 2006 125 0,7 - CR6HSA(normal) --- CR6HIX (iridyum) Detaylar
benim servisimdekiler hep c7hsa takıyorlr. acaba doğrumu yapıyoruz ?
yanlış yapıyorsun orj bujı CR6HSA dır ırıdyum ise CR6HIX dır bı kere 6 daha sıcaktır 7 ise daha soguk ilk çalıştırmada ısınma için 6 iyidir (R) ise dirençtir yani uzun yol için r dirençtir ve şarrtır...
yanlış yapıyorsun orj bujı CR6HSA dır ırıdyum ise CR6HIX dır bı kere 6 daha sıcaktır 7 ise daha soguk ilk çalıştırmada ısınma için 6 iyidir (R) ise dirençtir yani uzun yol için r dirençtir ve şarrtır...
senım karburatürün nesi var msn den yazteşekkürler dostum yarın değiştiriyorum.:cat: bulursam hatta iridyum alıcam.:bounce:
karbüratör işini napıcaz arkadaşlar ? motora binerken gaz çekemiyorum huzursuz oluyorum ya. bulunduğunuz illerden bana fiyat verebilir misiniz ?:rendeer: 2005 karbüratör. uyumlulu olursa ise diğer modellerin de olabilir. '06 yada 07-08-09...
Ee hade hayırlısı .bujiyi henüz edle edemedim pier. ama cbf150ye takan arkadaşım motorun sesinin bile değiştiğini söyledi. sipariş verdirdim servise geldiğinde takıcaz.![]()
yani uzun yol için 0.6 mm. daha uygun yoksa 0.7 mm. mi? açık yazmanı rica ediyorum :rendeer:
tak dene. hatta iridyum olanı al cr6hix i. son 500 deviri daha çabuk çeviriyor moto.osmaniyeli ve lokmanyani cr6hsa mı takalım bundan sonra ?
![]()
tak dene. hatta iridyum olanı al cr6hix i. son 500 deviri daha çabuk çeviriyor moto.
yanma patlama olmaz dimi dostummotorumu çok seviyorum da. yolda kalmayalım
cr6hsa daha kolay ısınır demiş lokman
![]()