makinen ne abim?
Skyjet f5 Makine'dir Dikkat :queen::queen:
makinen ne abim?
bu da benim
![]()
Arkadaşlar süpap sesi Vurma noktasına Gelmedikçe süpaplarınızda bi sorun aramayınız... Ybrlerde Hafif şıkırtı Şeklinde çalişması Normaldir... Sık sık Ayar yapiyorsaniz veya yapmanız gerekiyorda yagınızı 2-3 bin km yi geçirmemeye özen gösteriniz....
saol bilgiler için subap aralığını hangi değerlerde kalması lazım peki 07-09 iyi mi fazla mı sıkı??:silent:
Bugün Ybrye Azcık Bakım Yaptık
Arka Fren Balatasının İçerisindeki Tozları Temizledik Artık Ötmüyor
Uzun ZAmandır Vaktim Yok Diye Ertelediğim Yağ DEğişimide Yapıldı 15-50 Petrol Ofisi Yağ Koyuldu Bakalım Sonuç Ne Olacak
Arka Tekeri Sökmüşken Birşey Farkettik Tekerlek Takozları Değişmesi Gerekiyor
Aynı Zamanda Arka Dişli Ve Zincirinde Teker Takozlarını Nerden Temin Edebilirim
Daha Önce Değiştirenler Mesela Sedat_57 Hacı Nerden Aldın Memnunmusun ?
Bugün Ybrye Azcık Bakım Yaptık
Arka Fren Balatasının İçerisindeki Tozları Temizledik Artık Ötmüyor
Uzun ZAmandır Vaktim Yok Diye Ertelediğim Yağ DEğişimide Yapıldı 15-50 Petrol Ofisi Yağ Koyuldu Bakalım Sonuç Ne Olacak
Arka Tekeri Sökmüşken Birşey Farkettik Tekerlek Takozları Değişmesi Gerekiyor
Aynı Zamanda Arka Dişli Ve Zincirinde Teker Takozlarını Nerden Temin Edebilirim
Daha Önce Değiştirenler Mesela Sedat_57 Hacı Nerden Aldın Memnunmusun ?
saol bilgiler için subap aralığını hangi değerlerde kalması lazım peki 07-09 iyi mi fazla mı sıkı??:silent:
hacı sende açılıyormu site ?rialliden aldım hacı 15 bin km önce daha hiç boşluk yok takozlarda dişlilerle zinciride ordan aldim ama sana aydoğanx in sattıgı zinciri tavsiye ederim kore mali o ringli 45 gaymeye
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:38 ----------
10-12 iyidir.....
hacı sende açılıyormu site ?
yok şu an açilmiyor....
vahiy yolula yazıyosun "o" açılmayan anda dimi :mrgreen: süpersiniz koptum gerçekten... arkadaşlar YBR lerinizde hangi marka kaç lt. çanta kullanıyorsunuz?:wiinkk:
site derken mtden bahsetmiyorduk rialliden bahsediyorduk sende balıklama dalmışsın olaya maşşAllah
yok şu an açilmiyor....
arkadaşlar YBR lerinizde hangi marka kaç lt. çanta kullanıyorsunuz?