Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

iyi akşamlar ybrci milleti yarın %90 ihtimalle yağ değiştirecem hagi yağı önerirsiniz ?

sana da iyi akşamlar.
ben yüzde 10'luk kısma dayanarak bir şey tavsiye etmiyorum nasıl olsa değiştirmezsin diye. :cherry::cherry::cherry::cherry:

castrol'ün iyi olduğu hep vurgulanıyor.

beyler ayıptır sölemesi bi prınter scanner aldımda denemeler yapıyorum...2004 ybrmin fotolarını yükleyeyim dedim...bi zamanlar bende yebereciydim...yaaa...sedat o zamanlar minyatür kale maç yapardı okulda...:p

kilit kendi imalatım he...:p

IMG_0002.jpg

Hakiki japon

Motosikleti
Pulsar NS400Z
sana da iyi akşamlar.
ben yüzde 10'luk kısma dayanarak bir şey tavsiye etmiyorum nasıl olsa değiştirmezsin diye. :cherry::cherry::cherry::cherry:

castrol'ün iyi olduğu hep vurgulanıyor.

yok bu sefer kesin değişecek okuldan vakit kalmıyordu sonunda yarın tatil alıp değiştirecem 10-40 , 15-50 , 20-50 hangisini kullanmam gerekiyor memleket tarsus fazla soğuk bir yer değil

Aldığın motorun benim sattığım motor olma ihtimali nedir ???:) motosiklet bölümünde er-5 yazıyo ve 2006 model almışsın ömürcan sen misin? :mrgreen: sedat_57 zincirim hakkında bilgi versin bence bir süre değiştirme (10000 km kadar)eğer ki benim motorsa:queen::queen::queen:

usta yeberecilerden artık seni bizim cbf topiğine doğru alsak...eskidi onlar...:p

kasada geldiğinde bende oradaydım...çayna yazıyordu valla heryerinden...:pale:

mete sen eski kualğı kesiklerdensin..ayıptır söylemesi ben gib...

bi gezemedik usta sedat askere gitmeden takılalım...

beyler ayıptır sölemesi bi prınter scanner aldımda denemeler yapıyorum...2004 ybrmin fotolarını yükleyeyim dedim...bi zamanlar bende yebereciydim...yaaa...sedat o zamanlar minyatür kale maç yapardı okulda...:p

kilit kendi imalatım he...:p

IMG_0002.jpg

haklısın ozamanlar deli gibi bi scooterim olsun isterdim markada ramzey 125 cc :queen::queen:Sonradan çözdüm kaliteyi hiç Vitesli motora binecegim aklıma gelmezdi:salut::salut: hep scooter kullanrim saniyodum:cherry::cherry:

2006 Senesinde Arkadasimin ramzey Mobletiyle bir tur atma imkanim oldu Benim Motor aşkım yandıkça yandı alevlendikçe alevlendi:p:p Enson 2008 İn Ocak ayında bi motor alabildim.... İlk motörüm ilk göz ağrim Uzun yol delisi ybrım:rendeer::rendeer::rendeer Nerdeeenn Nereye......
2cgf1p4.jpg

Son düzenleme:
haklısın ozamanlar deli gibi bi scooterim olsun isterdim markada ramzey 150 cc :queen::queen:Sonradan çözdüm kaliteyi hiç Vitesli motora binecegim aklıma gelmezdi:salut::salut: hep scooter kullanrim saniyodum:cherry::cherry:

2006 Senesinde Arkadasimin ramzey Mobletiyle bir tur atma imkanim oldu Benim Motor aşkım yandıkça yandı alevlendikçe alevlendi:p:p Enson 2008 İn Ocak ayında bi motor alabildim.... İlk motörüm ilk göz ağrim Uzun yol delisi ybrım:rendeer::rendeer::rendeer Nerdeeenn Nereye......

2006/2009 off nereden nereye ...hayatın bi film şeridi gibi gözünün önünden geçtimi kanka...:p benim 96 da motörüm vardı be kanka...aklım erdi ereli motorum oldu...

Evet Ömer senin motor Zincir atlama yapıyor hafiften ben dişlilerle beraber değiştiricem gerçi Ali ustada gerek yok dedi ama olsun ben yinede değiştircem...
Bu arada Cbf mi aldın hayırlı olsun...

Hacı giç degiştirme derim ben 35 binde takıldı o zincir hatta ben alıp getirdim o zinciri hirkile....onu degiştiricegine ön arka michelin lastik al daha makbul gecer
o Zincirin bakımlarını yap yagsız bırakma 50-55 bin km leri görürsün:wiinkk::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:02 ----------

2006/2009 off nereden nereye ...hayatın bi film şeridi gibi gözünün önünden geçtimi kanka...:p benim 96 da motörüm vardı be kanka...aklım erdi ereli motorum oldu...

Bunu bile zor aldım abi aile baskısı vs vs şu anda bile babamın çenesinden kurtulamiyorum ona ettigin masraflarla harcadıgın benzin paralarıyla paşa paşa askerlik yapardın diyo:queen::queen: haklı ama napalim askerde karavandan yeriz:cherry::p:p Keşke diyorum daha erken başlasaymışım ama istanbul gibi bi yerdede ehliyetsiz cok sakat motor kullanmak:rendeer::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:05 ----------

2l9se1c.jpg

Cani sütlaç çeken arkadaşlar bize kadar geliverin Lütfen:):):)

MERHABA, arkadaşlar KereM formu 1 kaç yıldır takip ediyordum fakat üye değildim çünkü bir motosikletim yoktu:salut:.sonunda yaklaşık 3 yıl sonunda yani ilk motorumu sattık tan bu yana uzun çabalarım sonucu geçen hafta bi ybr 125 aldım:cherry:.Fakat kısmet işte hala binemedim çünkü alır almaz ahım vardı tamamen istediğim gibi olmadan binmicem demiştim bi motorum olursa ve şimdi son bi kaç günü kaldı neler yapıldığını söylemiyorum ama merak etmeyin 1000 tl harcadığım motoruma curcuna yada serseri görüntüsü verdirmem çok sade çok özel ve idda ediyorum türkiyenin sayılı ybr lerinden olacak.Aslında resim koymayı düşünmüyordum ama bunca sözün ardından makineyi göstermemek olmaz.Tek endişem umarım taklitçiler türemez ve tek kalır.ADANA'dan sevgilier & -SAYGI-lar -kereM-

H
[/COLOR]
2l9se1c.jpg

Cani sütlaç çeken arkadaşlar bize kadar geliverin Lütfen:):):)

sedattt yapma böyle şeyler...ayıptır günahtır yazıktır...ben obez bir ayıyım:) .üküm düşer lannn...:queen:

ben o tabağı yalarım şerefsizim değil sütlacı yemek...bulaşık bırakmam ...:cherry:

Evet Ömer senin motor Zincir atlama yapıyor hafiften ben dişlilerle beraber değiştiricem gerçi Ali ustada gerek yok dedi ama olsun ben yinede değiştircem...
Bu arada Cbf mi aldın hayırlı olsun...

büyük makine alacaz dedik yine alamadık hep bir hayır vardır diyorum ama bakalım. kardeşim sen bilirsin nasıl içine siniyorsa yaparsın fiyat açısından sorun yoksa xringlere bak o zaman onlar kaliteli ve uzun ömürlü oluyorlar. güle güle kullanman dileğiyle...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 ----------

usta yeberecilerden artık seni bizim cbf topiğine doğru alsak...eskidi onlar...:p

gelecem abi yavaş yavaş 4 yıllık makinemi sattım kolay olmuyor değişim:p

MERHABA, arkadaşlar KereM formu 1 kaç yıldır takip ediyordum fakat üye değildim çünkü bir motosikletim yoktu:salut:.sonunda yaklaşık 3 yıl sonunda yani ilk motorumu sattık tan bu yana uzun çabalarım sonucu geçen hafta bi ybr 125 aldım:cherry:.Fakat kısmet işte hala binemedim çünkü alır almaz ahım vardı tamamen istediğim gibi olmadan binmicem demiştim bi motorum olursa ve şimdi son bi kaç günü kaldı neler yapıldığını söylemiyorum ama merak etmeyin 1000 tl harcadığım motoruma curcuna yada serseri görüntüsü verdirmem çok sade çok özel ve idda ediyorum türkiyenin sayılı ybr lerinden olacak.Aslında resim koymayı düşünmüyordum ama bunca sözün ardından makineyi göstermemek olmaz.Tek endişem umarım taklitçiler türemez ve tek kalır.ADANA'dan sevgilier & -SAYGI-lar -kereM-

Resimler bekleriz:rendeer::rendeer::rendeer::wiinkk:

hacı hava yağmurlu ama yaklaşık 45 km sizin ev makinede rodajda tahmini olarak 28 dk sonra sizdeyim:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:35 ----------

abi öyle deme bi yaşanmışlığımız var:queen::queen::queen:

hakkını hiç bi zaman ödeyemezsn hacı o motörün 38.500 km babamın oglu olsan seni tasımam:queen::queen:Sakın ola yag yakan grenaj döküntüsü bi motorla kıyaslamayasın bi hata yaptin aldin diyenitelendiriyorum ybr ye b.k attirmam heleki bu topaçta :queen::queen::queen:

hakkını hiç bi zaman ödeyemezsn hacı o motörün 38.500 km babamın oglu olsan seni tasımam:queen::queen:Sakın ola yag yakan grenaj döküntüsü bi motorla kıyaslamayasın bi hata yaptin aldin diyenitelendiriyorum ybr ye b.k attirmam heleki bu topaçta :queen::queen::queen:

Yürübee kim tutar seni...
Destekliyoruz seni Hep destek tam destek.

Ben Torunuma miras bırakıcam ybrı.:cat: Hiç satmayı düşünmüyorum. Harika bir makina çok memnunum. Satanlar parçaçılarla Torununu evlendirir artık.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar