Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu gün kontak biraz sertleşmiş gibi geldi bana.wd40 bitmişti bende aynıdır diye castrol zincir spreyi sıktım anahtara öyle sokup çıkardım 6-7 kere.yinede etki etmedi :D acaba bu sorun sizdede varmı ? anahtar biraz zor çıkıyor.

En ucuzunu al derim. Ebatları tutsun yeter. Min. 3-4 yıl götürür.
Dikkat etmen gereken önemli nokta; İlk şarjını düzgün yapmandır. :wiinkk:

cevap için tesekkurler.hepsi aynı ebatta 119*60*131 sanırım bunlar uygun ortadakını yanı kırmızı olanını almayı dusunuyorum.. jelli yazıyor ama nese bakacaz artık

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 PM ----------

bu gün kontak biraz sertleşmiş gibi geldi bana.wd40 bitmişti bende aynıdır diye castrol zincir spreyi sıktım anahtara öyle sokup çıkardım 6-7 kere.yinede etki etmedi :D acaba bu sorun sizdede varmı ? anahtar biraz zor çıkıyor.

bikacgundur bendede aynı sorun var.anaktar bazen donmuyor rahat gırıp cıkmıyor.wd 40 sıktıgımda duzelıcenı tahmın edıyorum...ben bitürlü bitiremedım su spreyi :)

onun tek ilacı haftada bir vd 40lamak zincir spreyi yapişip kalir pislik olur orda Wd nasıl bişeyse üstten sıkıyon aşşa aşşa gidiyo ama nereye gidiyo ucuyomu mübarek hiç birikinti vs oluşmuyo:mrgreen::p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:47 PM ----------

hakan o birinci linkteki akü tam ybrlik 12 volt 5 ah... beyaz akü sulu galiba

vallahi biz dükkanda kepengleri vs. yağlıoruz wd40 hakikaten güzel.benim merakım acaba herkeste olmasımıydı bunun ? ve öğrendim.

ama çok garip motorum daha 1700 km de nasıl sertleşti anlamadım.herhafta wd sıkmaklamı uğraşacağız hayret yahu :D

vallahi biz dükkanda kepengleri vs. yağlıoruz wd40 hakikaten güzel.benim merakım acaba herkeste olmasımıydı bunun ? ve öğrendim.

ama çok garip motorum daha 1700 km de nasıl sertleşti anlamadım.herhafta wd sıkmaklamı uğraşacağız hayret yahu :D

valla ben canım sıkıldıkça severek yapiyorum hergün olsun hergün yaparım:wiinkk::wiinkk: dış görünüşü vs belki kirli olabilir ama
ne zincirim yagsız kalır nede kontak depo yeri nede debriyaj teli gibi yerler yagsız kalir:wiinkk:

valla ben canım sıkıldıkça severek yapiyorum hergün olsun hergün yaparım:wiinkk::wiinkk: dış görünüşü vs belki kirli olabilir ama
ne zincirim yagsız kalır nede kontak depo yeri nede debriyaj teli gibi yerler yagsız kalir:wiinkk:

sorun olarak algıladığım için olabilir belki.daha önce bu gibi yerlerinde(kontak , depo kapağı) yağlanması gerektiğini bir yerden okusaydım takmazdım :mrgreen:

ama bana sorunmuş gibi geldi değil mi yani ?

bu arada debriyaj telinide yağlamak gerekiyormu periyodik olarak ? ve nasıl neyle yağlayacağız.

debriyajın ordaki lastigi kaldır ve gözün gördügü yerleri vd 40 la ben öyle yapiyorum 37 bindeyim orjinal telim

Herkeze Selamlar

2.el 2006 model bir ybr aldım.Zincir ve dişlileri değiştirmek istiyorum.Kaliteli olmasını istiyorum, ikide bir zincir germemek için.Tavsiyeleriniz var mı ? birde aşağıda linkini verdiğim ürünü kullanan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.yildizticaret.com/pro/1553/169/DYNA-CHAINS-YAMAHA-YBR-125-ZINCIR-KITI

fiyata bakılırsa oldukça kaliteli bi ürüne benziyo...Xringli zincir bu zincir dişli setinin 50 bin km gitmesi lazim:cherry::cherry:ben dişlileri yan sanayi almiştim...Zincirde oRingli...15 bin kmdir kullaniyorum şikayetim sadece ön dişli ses yapmaya başladı onuda yenisiyle degiştirdim

Muhakkak daha önce yazılmıştır ama tekrar sorayım kusura bakılmasın; ybr yuvarlak far için, kendi kafa grenajı haricinde şeffaf cam kullanan var mı?

Ben daha önce büyükçe bir plastik cam takmıştım ama memnun kalmadım.Kendi grenajından biraz daha büyük kaliteli bir cam arıyorum.Şu dünya turu yapan ybr li ikilinin dişi olanında vardı o cam.Ona benzer birşey.Bu arada cam cam diyip duruyorum cam değil elbette, pleksiglas herhalde.

Motosikleti
Pulsar NS400Z
Reisle Bugün Köye Gittim Geldim Pek Uzun Bir Yol Değildi Gidiş Geliş Toplam 60 Km Civarında Yol Yaptım Sorunsuz Gittim Sorunsuz Geldim Resim Yok Tek Gittiğim İçin Çekemedim Birde Fotoğraf Makinesi Yok Telefonlada Çekesim Gelmiyor :S Sadece köyde Reisin Bir Resmini Çekebildim Ouda Eklicem Birazdan Gerçi Telefon Dandik Güzel Çekim Yapamıyor Ama :S
goruntu070.jpg

Muhakkak daha önce yazılmıştır ama tekrar sorayım kusura bakılmasın; ybr yuvarlak far için, kendi kafa grenajı haricinde şeffaf cam kullanan var mı?

Ben daha önce büyükçe bir plastik cam takmıştım ama memnun kalmadım.Kendi grenajından biraz daha büyük kaliteli bir cam arıyorum.Şu dünya turu yapan ybr li ikilinin dişi olanında vardı o cam.Ona benzer birşey.Bu arada cam cam diyip duruyorum cam değil elbette, pleksiglas herhalde.

bir sayfa önceye bak bu tür sorular için oradan cam çeşitlerini göreceksin.

::146::

Herkeze Selamlar

2.el 2006 model bir ybr aldım.Zincir ve dişlileri değiştirmek istiyorum.Kaliteli olmasını istiyorum, ikide bir zincir germemek için.Tavsiyeleriniz var mı ? birde aşağıda linkini verdiğim ürünü kullanan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.yildizticaret.com/pro/1553/169/DYNA-CHAINS-YAMAHA-YBR-125-ZINCIR-KITI

Aldığın motorun benim sattığım motor olma ihtimali nedir ???:) motosiklet bölümünde er-5 yazıyo ve 2006 model almışsın ömürcan sen misin? :mrgreen: sedat_57 zincirim hakkında bilgi versin bence bir süre değiştirme (10000 km kadar)eğer ki benim motorsa:queen::queen::queen:

beyler ayıptır sölemesi bi prınter scanner aldımda denemeler yapıyorum...2004 ybrmin fotolarını yükleyeyim dedim...bi zamanlar bende yebereciydim...yaaa...sedat o zamanlar minyatür kale maç yapardı okulda...:p

kilit kendi imalatım he...:p

IMG_0002.jpg

Aldığın motorun benim sattığım motor olma ihtimali nedir ???:) motosiklet bölümünde er-5 yazıyo ve 2006 model almışsın ömürcan sen misin? :mrgreen: sedat_57 zincirim hakkında bilgi versin bence bir süre değiştirme (10000 km kadar)eğer ki benim motorsa:queen::queen::queen:
Evet Ömer senin motor Zincir atlama yapıyor hafiften ben dişlilerle beraber değiştiricem gerçi Ali ustada gerek yok dedi ama olsun ben yinede değiştircem...
Bu arada Cbf mi aldın hayırlı olsun...

Son düzenleme:
Motosikleti
Pulsar NS400Z
iyi akşamlar ybrci milleti yarın %90 ihtimalle yağ değiştirecem hagi yağı önerirsiniz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar