Merhaba arkadaşar cuma günü artçım la birlikte kayseriden mersine gittik bi gece orada kaldık sonra torosların yaylalarına çıktık buz gibi soğuk sularından içtik bağ bozumu yapılmadan önce mersinin son üzümlerini tattık. biraz daha bekleseymişiz hurmalarda olugunlaşır onlardan da tadarmışız ama nasip:mrgreen:
dün akşam kendimizi kayseriye attık toplamda 780 km yapmışız 3 gün içinde motor taş gibi hamdolsun. tek canımı sıkan şey motoru aldım alalı zincirini yağlamam gerektiği halde bilmediğimden yağlamamış olmamdı, bir sprey würth aldım öğrenir öğrenmez yağladım gittim hop, yağladım geldim.
yolun uzun sürmesi canımı sıkmıştı artçı ile daha yola çıkmayacağım hızı çok düşürüyo rampada 70-80 maximum mümkün değildi gelene kadar bu hızlarda sabitlemek bile. e tabi otobanda adama koyuyo kamyon bile mi adamı solla beaa o da geldi başımıza

r:
sonra geldikten sonra artçıyı bırakmak için merkeze gittik 15 km falan dedim dönerken ben şunla bi hız yapayım kendime geleyim, anaaa bir de baktım ne göreyim motorun iki kişi veya bir kişi taşıması arasında fark yok:mrgreen: sadece ışıklarda falan kalkarken daha seri oluyo hemen devrini alıyo ama max hız y,ne aynı yokuş yukarı 80 max, düz yolda 90 max, yokuş aşşağı da eğime göre 100-110-115-120
akşam hayal kırıklığıyla döndüm eve bundan sonra motorla tuvalete bile gidecek olsam artçımı alacam hiç olmazsa yakıttan kar ederim :cherry:
biraz yorum yapın da içim rahatlasın la yoksa motor bende paranoya yaptı binene kadar özlüyorum binince de bas la hacı,:salut: bas la hacı diye diye dilim damaam kuruyo