YBR'de yağ filtresi yok galiba üstad. Tam bilmiyorum ama diğer ardaşlar cevaplayacaktır.
dostum topcase şart iyi düşünmüşsünben shad ın 40lt lik kargo modelini kullanıyorum çok da memnunum.shad fiyat/perf olarak çok iyi çin malı topcase tavsiye etmem.kappa da biraz pahalı...2 adet kask sığdıracaksan sanırım 54 lt lik olandan alman lazım.benimkine 1 kask+malzemeler rahat sığıyor.yalnız benim alırken özellikle shad ın kargo tipini aldım üzerine çadır, mat vs. bağlamak için özel yer var.normal tipi ile kargo tipi arasında 10tl fiyat farkı var seçim senin...son olarak ben ank yiba dan 185tl ye almıştım 2 ay önce nette fiyatlar aşağı yukarı aynı zaten...yardımcı olabildiysem ne mutlu
![]()
ikinci resimdeki kaptan bendeniz tekteker ramço... yani kırmızı ybr ni
n üzerindeki kaptan siyah kasklı kaptan tekteker ramçodur.... arkamdaki ise ahmetdir...sedat benim yüklediğim fotolarda mevcut değüil.... akşam onuıda yüklerim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:24 PM ----------
110 km 10 bin devir e 2kişi ile ulaşılmıştır... ön dişli bilerek orjinal takılıp yola çıkılmıştır... 2 kişi gidileceği için....[/QUOTE
ya inanırmısınız görmeden simalarınızı canlandırmaya çalışmıştım kafamda, yanılmamışım. memnun oldum tanıştığımıza bende eklerim yakında şahsen de tanışırız inşallah.
saygılar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:58 PM ----------
zaten iki kişi 110 km ve 125 cc denilince bu segmentte akla gelecek tek motor, YBR 125, Hayırlı sürüşler...
slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum herkeze ii sürüşler
benim farlar orjnal ybr gibi degil abi kapaniyo gündüz kapatiyorum aküm zımba gibi...:): yan ayaklığı açık unutmuştum o resmi koymazsan sevinirm:mrgreen::mrgreen:
Motor yağını boşalttıktan sonra, motorun sağ kapağını açarsanız, çay süzgecine benzeyen bir parça var.
Ondan başka filtre / Süzgeç yok.
Temizlense de olur, temizlenmese de.
Zira motorun içine kedi, köpek, fare falan kaçarsa anca onu durdurur. :queen:
Geziye gittiniz ama kimse gezi yazısı yazmamış resimleri düzenleyip acıklamalarla bir yazı bekliyoruz. kim kimdir - gittiniz yerler neresidir - dikkat çeken olaylar, yerler - açıklamalı ve anlatımlı. Biliyorum Anlatılmaz yaşanır ama biz malesef böyle fotolarla geziyoruz bu aralar.
Lütfen tertipli bir gezi yazısı.
photoshop sağ olsun fotoda iz bile kalmadı :cherry:
Ya jant şeridi yapcamda motorum mavi yamuk falan olursa dıye korkuyorum bide maviye hangi renk yakışır ?
Kimse galeye almıyor heralder:
r: