Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

onların hepsini yaptım ayarladım ama olmuyo olmuyo acaba başka ne yapabilirim acaba tekrar balatalarmı söktürsem

travelmate
Debriyaj telin takılı kalıyordur gidonun altında bir yerlere. Teli takip et takıldığı yeri bul. Muhtemelen sorununu çözersin.

bu nasıl mücahit :cherry: elcik koruma, koruma demiri, 35lt çanta :cherry: çamurluğu bulabilsem takcam... :)

DSC_9155.jpg

elcik korumaları nereden temin ederim diji kardeş?

:) haklısın o aletler başka bir keyif.kullanmak nasip olmadı ama kullanırken gördüğüm kaptanları işten acaip zevk aldıkları belliydi.aletler hakikaten güzel hızlanıyor ve direksiyon büyüklüğünün aksine kullanmak sanıdığı kadar zor değil dönüşler falan acaip rahat diye biliyorum.yanılıyormuyum?

ben kullanırken zevk alıyorum ... bu kesin... ben kullanırken hiç zorlanmıyorum buda aşikar... ama baba parasıyla bu arabalara sahip olupta hiç zevk almadan kullanan arkadaşlarım var...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:14 AM ----------

e tabi birde bu işi sadece para için yapanlar var.....200000 nin varsa bu arabayı kredi ile alıp bir şirkete koyup 3 sene sonra sahibi oluyorsun...3 sene sonra bu otobüs en kötü ihtimalle 500 000 eder... oda sana kar....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bayram dönüşü anca bu zamanıma denk geldi, sedat ile anlaştık gibi, inşallah ondan alacağım motoru :mrgreen: haftaya pazar da düzceye gelirim inşallah :)

Bayram dönüşü anca bu zamanıma denk geldi, sedat ile anlaştık gibi, inşallah ondan alacağım motoru :mrgreen: haftaya pazar da düzceye gelirim inşallah :)

sen sedattan motoru alırsan bu benim arkama salça olur...neyse hayırlısı olsun..düzce yolunda görüşmek üzere.....................

lokman usta motorun harbıden baya temiz.benimki seninkini gorunce kıskanacak :D

gezide bir değişiklik yok demi.

Herkes Sabirsizlikla düzce gezisine odaklanmiş durumda.... inşallah hava güzel olurda.. gider geliriz...ramço abicim sendeki 15 dişli duruyomuy benimkiyle değiştirelim

Herkes Sabirsizlikla düzce gezisine odaklanmiş durumda.... inşallah hava güzel olurda.. gider geliriz...ramço abicim sendeki 15 dişli duruyomuy benimkiyle değiştirelim

hemen bakıyorum...babam eski dişlilerle falan atmamışsa duruyordur...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:56 PM ----------

eski makinelerimin resmini koyyım dedim.. motosiklet değil ama 2 arabyıda sıfır da toplamıştım.... hoş saattım ama pendikte halen biniyorlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar