Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

4 ekimde katılmaya çalışcam gerçi ank dan 235km imiş düzce ama bakalım hiç görmedim o tarafları görmeye ve gelmeye değer diye düşünüyorum...

jason günübirlik 240 km yi gidip gelmek yermi sence :cherry: benimde gidesim vara ama gunubirlik 240 git 240 gel cok yoruluruz gibime geliyor sen ne düşünüyorsun arkadaslar bizi ağırlarmı iyi :queen:

14tmufn.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 PM ----------

jason günübirlik 240 km yi gidip gelmek yermi sence :cherry: benimde gidesim vara ama gunubirlik 240 git 240 gel cok yoruluruz gibime geliyor sen ne düşünüyorsun arkadaslar bizi ağırlarmı iyi :queen:

Agirlamak ne kelime:cherry::wiinkk::rendeer: Şaka bi yana bende 200 km uzaktan geliyorum:wiinkk:

Herkese Selamlar....
Arkadaşlar 4 Ekimde yapilacak olan Düzce Güzeldere şelalesi Mangal Gezisine tüm Ybrciler DAvetlidir....İstanbuldan katilacak arkadaşlar için Organizetörünüz ben:cherry:
pazar sabah saat 7:00 gibi istanbul mt yola koyulacak en gec 11:00 gibi düzcede olunacak....Kimsenin Bişey getirmesine gerek yok...Herşeyi ordan tedarik ederiz....
Gelecekler
1-Sedat_57
2-Tek Teker Ramço
3- Hirkil:p
4- 71 hakan 71
5- LOKMAN HEKİM (Düzcedeki GRup Lideri)
6-motofdrift (Lokmanin yardimcisi):p
Evet arkadaslar daha uzun bi zaman var Bu gezi için tüm ybrcilerin buluştugu bi gezi biraz uzun bi gezi olacak ama bence yaptiginiz km lere fazlasıyla değecek....
Gidiş güzargahi Full otobandir.... Kaymak gibi asfalt....
ÖNEMLİ NOT: yolu boş görüp kendini ghost rider sanan arkadaslar gelmesin:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:30 PM ----------

Gelecekler listeye adınızı ekleyiniz ayrıca msnden benimle irtibata geciniz

arkadaslar bu msj arada kaynamasında :) herkezın bılgısı olsun.sedat kardesımınde dedıgı gıbı kendini ghost rider sananlara uygun bır gezı degıldır :)

düzcede su kenarı hem yeşillik bir yer yokmu kamp alanı felan ?

Su kenari ne kelime abi ben sizi şelale yanina götürücem siz su kenari diyosunuz ayıp ya:p:p şelalenin orda cok güzel piknik alani var hiç merak etmeyin şelalenin eşşsiz güzelligi ve mangal.... Koyu ybr muhabbeti:cherry::cherry:

cumartesiden gelip çadır atarsak koymaz :cherry: ama günübirlik bana koyar :mrgreen:

fazla cadiriniz varsa size eşlik edebilirz:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:28 PM ----------

Herkese Selamlar....
Arkadaşlar 4 Ekimde yapilacak olan Düzce Güzeldere şelalesi Mangal Gezisine tüm Ybrciler DAvetlidir....İstanbuldan katilacak arkadaşlar için Organizetörünüz ben:cherry:
pazar sabah saat 7:00 gibi istanbul mt yola koyulacak en gec 11:00 gibi düzcede olunacak....Kimsenin Bişey getirmesine gerek yok...Herşeyi ordan tedarik ederiz....
Gelecekler
1-Sedat_57
2-Tek Teker Ramço
3- Hirkil:p
4- 71 hakan 71
5- LOKMAN HEKİM (Düzcedeki GRup Lideri)
6-motofdrift (Lokmanin yardimcisi):p
Evet arkadaslar daha uzun bi zaman var Bu gezi için tüm ybrcilerin buluştugu bi gezi biraz uzun bi gezi olacak ama bence yaptiginiz km lere fazlasıyla değecek....
Gidiş güzargahi Full otobandir.... Kaymak gibi asfalt....
ÖNEMLİ NOT: yolu boş görüp kendini ghost rider sanan arkadaslar gelmesin:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:30 PM ----------

Gelecekler listeye adınızı ekleyiniz ayrıca msnden benimle irtibata geciniz

Buraya alalim kaybolmasin o kadar yazdık:cherry::cherry:

aslında 200 km ve ustunden gelenler cumartesıden gelip kamp atsak çok iyi olur:cherry: çadır bir tane bulurum :cat: ya da o taraflarda kalcak dag evi pansiyon tarzı yerler varsada olur...

aslında çadir işine pek sıcak bakmiyorum en son ankarada sabaha karşi donmuştuk düzcde yazlari bile soguk olan bi yer o yüzden:queen::queen: yinede düşünmek lazim msnden ekle olmazsa beni konusuruz detaylari

aslında çadir işine pek sıcak bakmiyorum en son ankarada sabaha karşi donmuştuk düzcde yazlari bile soguk olan bi yer o yüzden:queen::queen: yinede düşünmek lazim msnden ekle olmazsa beni konusuruz detaylari

sen sabaha karşı nöbetteydin..çadırda değil..ondan dondun güzelim... :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

harbiden soguk fılan da olsa cumartesıden gııdp cadırda kalmak guzel olurdu ama cadırım yok ne yazıkkı

yok abi beni nöbet için kadirdiginizda dişleirm birbirine vuuryodu:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

motorcu üşümez...motorcu ıslanmaz.... motorcu sonunu düşünmez...anı yaşar..... korkma üşümekten..karda buzda düzceye gittiğin günleri hatırla.........................:queen::queen::queen::p:p

harbiden soguk fılan da olsa cumartesıden gııdp cadırda kalmak guzel olurdu ama cadırım yok ne yazıkkı

ramçoda vardi bi çadir 4 kişilik ... ama 2 kişi alinca doluyo:queen::queen: Ankaradan gelecek arkadaslarda fazladan bi çadir varsa.... onuda kurrarız... Düzcedeki arkadaslardada çadir vardır...:):mrgreen::mrgreen::mrgreen: Bana sorarsaniz hiç çadir işine girmeyelim derim Günler uzun güne bir gidip gelinir ben çok gittim geldim:wiinkk:

bana her turlu uyar bu zaten ılk gezım olcak ybr'm le :) inş kazasız belasız guzel bı sekılde geçiririz

Arkadaşlar motoru 3 hafta tatilde oldugum için motor yattı 3 gun önce motor gayet normal bir şekilde jikleyle çalıştı.sonra motorla 5 10km yaptım baktım motor ilk seferde calsmıyor marşa basıyom gaz verıyom motor istop ediyor sonra bidaha marşa basıyom motor rölantide calıstıktan sonra gazı yıyınce calısıyor sizce problem nedir normalde tek seferde calısması gerekırken motor rölantide gazı yiyince calısmaya baslıyor motorun sıcaklıgı da gayet normal duzeyde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar