düzceye gelirseniz bende katılırım:cherry:![]()
benim icin sorun degıl bı kac kısı daha bulsak.sakaryadan olsa ozellıkle toplanıp bıseyler yapsak..yakınlardakı motorcularıda alırız.gerci ramazanda da pek bısey olmuyor.
Arkadaşlar; şuan motorda km 22 Bine dayandı ve benim 3000-5000 kmdir arka frenim epey ötüyor ama frende tutuyor sizce balata mı bitik? Daha öncesinde de balatayı temizletip çizdirmiştim ustada ama ötme devam etti; ne tavsiye edersiniz?
Sen bence titana da binme buna bin zevkten dört köşe olursun :cherry:
![]()
Bayramdan sonra toplanip güzeldere şelalesine mi çiksak mangala hee:cherry::cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:11 PM ----------
o onada binemez üşütür sonra:queen::queen:
banada uyar ama yol fılan bılmem takılırım pesınıze.havalar kotu olmadan gıdelım bıyerlere![]()
bayramdan sonra havalar kötü olurmı ki??
eğer düzceye gelirseniz heryere sizle gelirim.
güzeldere olur mesela.giriş motorlar için 2.5 tl:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 PM ----------
motorun kontağını açıyorum sonra elektirik kesiliyor ve motor calışmıyor.kontağın altında kablolar var oynatıyorum elektrik öyle geliyor.yol da giderken de elektrik kesiliyor,arka lastik kitleniyor ve motor kendini vurdurarak çalıştorıyor.açıkcası korkuyorum bi virajda denk gelirse...ale:
sanırım kabloda temassızlık var.
bi servise gidecem.
sizce fazla bi masraf cıkarmı?![]()
süper olur ama taa istanbuldan,düzceye...:silent:
bayramdan sonra havalar kötü olurmı ki??
eğer düzceye gelirseniz heryere sizle gelirim.
güzeldere olur mesela.giriş motorlar için 2.5 tl:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 PM ----------
motorun kontağını açıyorum sonra elektirik kesiliyor ve motor calışmıyor.kontağın altında kablolar var oynatıyorum elektrik öyle geliyor.yol da giderken de elektrik kesiliyor,arka lastik kitleniyor ve motor kendini vurdurarak çalıştorıyor.açıkcası korkuyorum bi virajda denk gelirse...ale:
sanırım kabloda temassızlık var.
bi servise gidecem.
sizce fazla bi masraf cıkarmı?![]()
selamlar. Şubat ayında ybr 125 almayı düşünüyorum ama 2007 modelini bulabilimiyim sıfır hala piyasada varmıdır
cevabın içib sağol2. el almayı düşünmüyorum sıfır alıcam. bu yeni city modellerinin kafa grenajını pek beğenmiyorum 2007 lerin iyidi ya . artık city alıcaz herhalde . peki city ler iyimisıfır bulabileceğini sanmam şubat ayına kadar 2009 ların sıfırı kalır piyasada 2007 olarak 2. el bulabilirsin
cevabın içib sağol2. el almayı düşünmüyorum sıfır alıcam. bu yeni city modellerinin kafa grenajını pek beğenmiyorum 2007 lerin iyidi ya . artık city alıcaz herhalde . peki city ler iyimi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 PM ----------
ybr 125 city nasıl iyimi diğer modellerine göre bi eksiği varmı ?
hayırlısı ben çalışıyorum parayı kısmetse şubata denkleştiricezeksiği yok fazlası
r1 tipi klasik arka sinyaller
h4 halojen ampüller
ön arka dubleks(tubeless) lastikler
orjinal ve müşürlü yan ayaklık
Yani Sorunların Çoğu Giderilmiş Cityde Kısmet Olursa Bende Alacam Bir tane bakalım ne zaman alacaz
hayırlısı ben çalışıyorum parayı kısmetse şubata denkleştiricez)
sağol inş .sendeİnşAllah Bir An Önce Alırsın Kavuşursun Yıbıra
7 kere geldim İstanbuldan Düzceye bu 8. olur:mrgreen::mrgreen: git gel 400 km bide güzeldereye çikarsak 470
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:06 PM ----------
Tamam oraya giriş paralari senden olsun nede olsa ev sahibisin:queen::queen:
Hakanda etleri alir....Tamam bu iş orda mangal yapariz düzceden benim 1-2arkadasimda varkömürü ben alıyım :queen:
abi ben öğrenciyim ya ödeyemem girişleri.benzin parasınıda zor buluyorum,kaç günden beri yedekle geziyorum.aklımdayken soruyım bu benzin göstergesi yedekle beraber mi gösteriyor depodaki benzini???