Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ybr icin 120 çok iyi tabi düz yolda yapıyorsan.benımkı duzde en fazla 115 fılan görüyor.rampa asagı da en fazla 130 yaptırdım zaten o devır satının kırmızı bolgede oldugunu gorunce dayanamıyor ınsan ve gazdan cekıyorum elımı.15 20 km daha hızlı gıtmek ıcın motoru hor kullanmak mantıklı degıl bence.en tatlı hızı 75 80 bu motorların.daha fazlası hem cebe zarar hem motora [bence]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:37 PM ----------

ne zaman ulasır konusunda bı bılgım yok ama senı cok ıyı anlıyabılıyorum gecen arkadas benım motoru yan yatırdı allahtan hızlı fılan degıldı kalkısta dırek devırdı.bıraz on granaj yamuldu gıbı.insan baktıkca huylanıyor.sendede sımdık acaba burasıda bolemıydı bunun daha sonradan mı oldu.surasından ses gelıyomuydu vs gıbı kafana takıyosun galıba.dusunmeme ye calıs zamanla alısıyorsun

valla öyle iyice paranoyak oldum:queen::)

yav sizin ybr ler nasıl 120 vuruyor benim kisi 100 ü gecmiyor:silent:

acaba motorda bir sorun mu var?:)

valla öyle iyice paranoyak oldum:queen::)

yav sizin ybr ler nasıl 120 vuruyor benim kisi 100 ü gecmiyor:silent:

acaba motorda bir sorun mu var?:)

paronayak olmamaya çalış dusunme [gercı dusunmemek elde olmuyor]

benım motor 2004 [2004 lerın yeni modellerden biraz daha güclü oldugunu duydum bıkac yerde..yakıt geri donusumu olmadıgından 13 bg miş.] belkı onun bı etkısı vardır.

benimkide bırden 120 yapmıyo 100 e kadar zorlanmadan gelıyor sonrasını yavas yavas yapıyor ki ruzgar karsıdan esıyosa 105 fılan anca yapıyor.sakın havada 115 goruyorum.120 yı ıse ruzgarın arkadan esmesı ve yolun hafıf eyımlı olması durumunda goruyorum.ama rampa asagı bı kez denedım 125 130 yaptı.senınkıde yapar dıye dusunuyorum sadece uygun hava sartlarını yakalamak lazım.

paronayak olmamaya çalış dusunme [gercı dusunmemek elde olmuyor]

benım motor 2004 [2004 lerın yeni modellerden biraz daha güclü oldugunu duydum bıkac yerde..yakıt geri donusumu olmadıgından 13 bg miş.] belkı onun bı etkısı vardır.

benimkide bırden 120 yapmıyo 100 e kadar zorlanmadan gelıyor sonrasını yavas yavas yapıyor ki ruzgar karsıdan esıyosa 105 fılan anca yapıyor.sakın havada 115 goruyorum.120 yı ıse ruzgarın arkadan esmesı ve yolun hafıf eyımlı olması durumunda goruyorum.ama rampa asagı bı kez denedım 125 130 yaptı.senınkıde yapar dıye dusunuyorum sadece uygun hava sartlarını yakalamak lazım.

dediğin gibi 100 e zorlanmadan cıkıyor ama 100 den sonra hiç cıkmıyor.

neyse önemli değil:)

Merhabalar beyler.. Hayırlısı ise bende bir Ybr 125 Sahibi olmak istiyorm.. KartaL , TuzLa , Maltepe, Pendik De Uygun fiyata yamaha 125 alabilecegim Bayilik Bilen warmı.. 0 km.

dediğin gibi 100 e zorlanmadan cıkıyor ama 100 den sonra hiç cıkmıyor.

neyse önemli değil:)

zaten 100 den sonrasıda cok onemlı degıl.ben 70 80 le gıtmeye calısıyorum artık yavas yavas cabalarım dogrultusunda gıtmeye basladım.arada bır arabalar gaza getırıo 100 110 a cıkıp tekrar yavaslıyorum fılan.

zinciri ne kadar surede ve ne kullanarak yaglıyorsunuz arkadaslar ve ne kadar surede temızlıyorsunuz

MV9ZD.gif

nice 500 sayfalara :p
70469_fortune.500.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar