Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Lastik patlamalı sabahın köründe balık hikayesi : :D

Bu sabah 4:30 da çıktım yola. balık avlıcam. şile yolundan kavacığa tam kavacık kavşağa gelicem motorda bi performans eksikliği hissettim kavşağı döndüm çubukluya aşağı salladım kontağı kapattım. o an anladım lastiğin havası iniyordu baktım janta yaklaşmış. aşağı inene kadar hava kalmadı lastikte. sahile kadar 200 m kadar jantta gittim 5:15 te ilk oltamı attım. 6 a kadar tık yok demekki bugün servisleri gecikmiş balıkların. suya baktım ateş gibi yüzsemmi diye düşündüm ama dışarı buz gibi dışarı cıkınca insan donar. sonra 8 de tam balıklar çaparileri doldururken benim geri dönmem gerekti çünkü lastiği yaptırıp 9 da dükkanı açmam gerekiyordu zamansız oldu bu lastik patlaması :pr: 1 saatte en 1-2 kilo balık yapardım ama nasip değilmiş. lastiğe baktım geldiğimde karanlıkta bakamamıştım bir tane 5 santimlik bir civi yarısı girmiş yarısıda lastiğe yamulmuş. çıkardım civiyi iterek lastikciye götürdüm yaptırdım 10 liraya:farao:. geldim eve. 08:45 te 1 kilo bile balık yakalayamadım :queen::queen::queen:

Selam herkese size bir sorum olcaktı ışıklarda durduğum zaman motora gaz vermezsem istop ediyor bundan dolayı sürekli gaz veriyom sizce rölantinin düşük olmasından kaynaklanıyor olabılır mı çözüm olarak rölantiyi arttıyım mı

Selam herkese size bir sorum olcaktı ışıklarda durduğum zaman motora gaz vermezsem istop ediyor bundan dolayı sürekli gaz veriyom sizce rölantinin düşük olmasından kaynaklanıyor olabılır mı çözüm olarak rölantiyi arttıyım mı

aynı sorunu uzun zaman yaşadım.rölantiyi ne kadar ayarlasamda tutturamadım.

bende karbüratörü tamamen söktüm ve temizledim.içerisinden toz kiremit rengi pislik ve toz metal parçaları çıktı.

benzin filtresinide temizledim ve sorunum ortadan kalktı:cat:

aynı sorunu uzun zaman yaşadım.rölantiyi ne kadar ayarlasamda tutturamadım.

bende karbüratörü tamamen söktüm ve temizledim.içerisinden toz kiremit rengi pislik ve toz metal parçaları çıktı.

benzin filtresinide temizledim ve sorunum ortadan kalktı:cat:

ozaman en yakın zamanda karburatoru ve benzın filtresini temizletıyım boş yere benzın sarfiyatı oluyor .buarada saolasın:wiinkk:

Ben arka şakurayi 19 binde degiştirmiştim...pony ile sonra o 26 binde virajda yarildi Daha sonra Bi arkadasimdan bu duro lastiği aldim..Şu an 35 bindeyim:)

Slm arkadaslar bende 2004 model ybr var ve motorla bı sure sonra gezınce yanı ısınınca buyuk oranda performansı dusuyor ozellıkle cekısı dusuk ısınınca ıyıce dusuyor bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerek acaba??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar ben hayatımda bu kadar dandik lastik görmedim!!ybr city'nin orj lastiklerinden bahsediyorum :) hafif virajda motor savrulurmu !!! Yolda az birşey su görmesin dansöz gibi oynuyor yolda...Varmı aklınızdan geçen bir marka lastik (tavsiye)?? city kullanan arkdaşlar bu orj lastikleden memnunmusunuz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar