Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

3 senede bu kadar yaptık, dediğinin olması için 30 yıl gerekiyor. :)
Bu hızla gidersek, ne ben, ne sen, ne de forumdakiler bunu göremeyiz :queen:

abi benim ölmeye niyetim yok... otuz değil 45 sene falan yaşarı diye trahmin ediyorum:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
eger sende yaşarsan resimşeri bekleriz......

Biraz reklam yapmış olayım :p arkadaşım altta ilandaki benim motorum iki kask 1 çift dizlik eldiven yağmurluk ıvır zıvır sığrıdabiliyorum ve geziye filanda çok iyi oluyor değil mi sedat :queen::queen: görüntü olarak bence kötü durmuyor diğerlerini bilmiyorum ama ayrıca benim çanta çıkarılabiliyor istemediğim zaman takmıyorum ve oldukça kaliteli 2 senedir kullanıyorum harici taşırken sağa sola çok vurmuşumdur ama kırılmadı :) gönül rahatlığı ile alabilirsin bundan ...

http://www.sahibinden.com/herseyiyle_orjinal_ybr125-51WQQaXQQ14257194WQQpXQQdisplayitem

bugün arka çanta sordum
fiyat baya bir tuzlu geldi
bulabilirsem bu ORION dan takıcam ben de

bugün arka çanta sordum
fiyat baya bir tuzlu geldi
bulabilirsem bu ORION dan takıcam ben de

Ozan tam olarak bilmiyorum ama ucuz cantaların neden ucuz oldugunu arastırmak gerekir sanırsam dayanıksız oluyorlar cıvata yerlerınden catlama yapabılırler ayrıca carpmalarda kırılabılırler dıye dusunuyorum yoksa arada neden o kadar fark olsun::150::

Ben bugün 46'lık Kappa taktırdım, çokta şık durdu bence. Kask, eldiven, dizlik ve sırtılıkı çok rahat alıyor daha bir sürü de boş yer var :) Birtek sırtlık büyük olduğundan yerleştirirken korjuyorum zarar görecek diye. Fırsat bulabilirsem resim çekip ekleyeceğim.

Ben bugün 46'lık Kappa taktırdım, çokta şık durdu bence. Kask, eldiven, dizlik ve sırtılıkı çok rahat alıyor daha bir sürü de boş yer var :) Birtek sırtlık büyük olduğundan yerleştirirken korjuyorum zarar görecek diye. Fırsat bulabilirsem resim çekip ekleyeceğim.

46 litre bırakta alsin yani:queen::queen:eee ne kadara mal oldu peki

Ozan tam olarak bilmiyorum ama ucuz cantaların neden ucuz oldugunu arastırmak gerekir sanırsam dayanıksız oluyorlar cıvata yerlerınden catlama yapabılırler ayrıca carpmalarda kırılabılırler dıye dusunuyorum yoksa arada neden o kadar fark olsun::150::

doğru nekadar ekmek o kadar köfte
ama bir çantaya da 500 TL bana fazla geldi

eğer ybr ye uygunsa bunu almayı düşünüyorum
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=45240

doğru nekadar ekmek o kadar köfte
ama bir çantaya da 500 TL bana fazla geldi

eğer ybr ye uygunsa bunu almayı düşünüyorum
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=45240

pardon Ozan o nasıl bir cantaymış 500tl yahu en baba kappalar bile 300-400 tl felan benım dedıklerım 40-50 tl olan cantalardı...sen 188 tl verceksen eger kappalarada göz at..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:33 PM ----------

güle güle kullan cok merak ediyorum fotolarını cunku bende ilerleyen zamanda almak istiyorum...fiyatıda mrk ettim??

cantalara baktım shad larda ıspanyol malıymıs fıyat daha uygun daha alınabilir duruyolar sanırım..

cantalara baktım shad larda ıspanyol malıymıs fıyat daha uygun daha alınabilir duruyolar sanırım..

bene shad'ın 29 litrelik modeli var. aslan gibi de çanta, işçiligi malzemesi kappa'dan kalır değil. hatta kappa'nın 26 litrelik cantalarından daha kaliteli bir malzemesi ve işçiliği var diyebilirim. kappa çok iyi bir marka olmasına rağmen ufak hacimli modellerini biraz sallamış. bizim garajda hk125 var 26 litrelik kappalı. onunla karşılaştırma fırsatı buldum ve bunları yazdım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:10 AM ----------

Bugün, dışarıda gezerken parkettiğim yerlerde kilitlemek için linkteki zincirden aldım arkadaşlar. Motosikleti en uygun nasıl zincirlememei tavsiye edersiniz. Bana uygun gelen, 2 lastikin arasından geçirip, sabit bir yere zincirlemek. Artı olarak disk kilidi aldım. Daha iyi fikirlere açığım :)

http://www.yildizticaret.com/pro/476/49/MASTER-LOCK-8292-CELIK-HALKA-ZINCIR

http://www.yildizticaret.com/pro/478/49/MASTER-LOCK-8303-IKAZLI-DISK-KILIT

jantları sökmesi çok zor değil, ben deponun üzerinden geçiriyordum zinciri motoru dışarı bırakırken. malum deponun içinden şasi demiri geçiyor.

yine de dışarı bırakırken değil zincir, motoru demire de kaynattırsanız risk altındasınız. abonelik sistemiyle çalışan bir garaj varsa etrafınızda pazarlıkla falan cuzi bir paraya kıyın ve oraya koyun derim. havaya verilen para gibi geliyor insana ama değil; iç rahatlığı satın alıyorsunuz o parayla.

Son düzenleme:
bene shad'ın 29 litrelik modeli var. aslan gibi de çanta, işçiligi malzemesi kappa'dan kalır değil. hatta kappa'nın 26 litrelik cantalarından daha kaliteli bir malzemesi ve işçiliği var diyebilirim. kappa çok iyi bir marka olmasına rağmen ufak hacimli modellerini biraz sallamış. bizim garajda hk125 var 26 litrelik kappalı. onunla karşılaştırma fırsatı buldum ve bunları yazdım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:10 AM ----------

jantları sökmesi çok zor değil, ben deponun üzerinden geçiriyordum zinciri motoru dışarı bırakırken. malum deponun içinden şasi demiri geçiyor.

yine de dışarı bırakırken değil zincir, motoru demire de kaynattırsanız risk altındasınız. abonelik sistemiyle çalışan bir garaj varsa etrafınızda pazarlıkla falan cuzi bir paraya kıyın ve oraya koyun derim. havaya verilen para gibi geliyor insana ama değil; iç rahatlığı satın alıyorsunuz o parayla.

Cevap için teşekkür. Evim site içinde açık otopark fakat 24 saat güvenlik var, o yüzden eve park etmede sorun yok. Zincirleri ve kiliti gezmeye biryerlere gidince kilitlemek için aldım usta. Dışarıda en pratik ve güvenli nasıl park ederimi merak ediyorum.

Cevap için teşekkür. Evim site içinde açık otopark fakat 24 saat güvenlik var, o yüzden eve park etmede sorun yok. Zincirleri ve kiliti gezmeye biryerlere gidince kilitlemek için aldım usta. Dışarıda en pratik ve güvenli nasıl park ederimi merak ediyorum.

motorunu sürekli görebilecegin bi yere park etmelisin yani ben öyle yapiyorum bi yerde işim oldugu zaman ara ara motoruma bakiyorum gerci benim motora kimse bakmiyor ya:cherry:

2dihwug.jpg

seeesssss

ve aarkadaşlar şimdiki resme dikkat edin..sedat a dikkat...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:24 PM ----------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar