Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bilgileriniz için teşekkürler.jikle pek kullanmıyom ama yinede deneyeceğim gaz vermeden vitese takmayı. bu arada isim ne hemşehrim:) ne edersin ne iş yaparsın,ben üzümlüdeyim çok programlı lisede çalışıyorum özel. motorun taksiti bu ay bitti şükürler olsun.

ben doğma büyüme istanbuldayım ama aslen erzincan. üniversitede öğrenciyim adım ömer faruk liseyi erzincanda millieyet anadolu öğretmen lisesinde okudum. yazları erzincana gelince kesinlikle cimin yaparım üzümümü yerim ve çay bahçesinde çayımı içerim :)

ben doğma büyüme istanbuldayım ama aslen erzincan. üniversitede öğrenciyim adım ömer faruk liseyi erzincanda millieyet anadolu öğretmen lisesinde okudum. yazları erzincana gelince kesinlikle cimin yaparım üzümümü yerim ve çay bahçesinde çayımı içerim :)

abi kaç km erzincan bak canim çekti şimdi:queen::queen:

ybr lerde genelde vardır bu sorun hatta kalkarken bile tak diye bi ses gelir ve bunu yamaha fab. bile çözememiştir... yani anlıcanız kronik bi sorun...
Evet dostum , sana katılıyorum. Sorun vites senkromençlerinde , sert bir geçişi var. Fakat ben bunu kronik sorun olarak adlandırmam çünkü hiç bir ybr'nin vites kutusu dağıttığını duymadım.

kaç km ki hacı bi erzincan yapalim elimize motorumuza yapişmaz ya gözümüz memleket görsün:queen:

A be Sedatım , a be Ramçom , anladığım kadar bu iş böyle olmayacak. En iyisi biz yaz tatiline hazırlık yapalım ve Ülkemizin her şehrini gezecek bir program hazırlayalım:cherry:

Son düzenleme:
Dolapdere SHELL de çalışan bir pompacı arkadaş sabah benzin alırken söyledi...2006 model siyah yuvarlak farlı 30.000 kmde ybrsi varmış...yağ yakıyor sadece dedi...motoru 1800 e satıyormuş...öylesine yazayım dedim...araba alıcam dedi vs...tanımıyorum almak isteyenlere duyurulur...

Arkadaşlar merhaba
aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 1 aydır YBR 125 kullanıyorum. Size ufak bir sorum olacak= Sabahları motoru ilk çalıştırırken jikleyi açıp yaklaşık 300-400 metre yol gittikten sonra jikleyi kapatıp yola öyle devam ediyorum. Bir arkadaşım jikleyi mecbur kalmadıkça kullanmamamı, bunun motorun bazı parçalarına zarar vereceğini söyledi. Sabahları jikleyi açmadığımda ise motorun ısınması yaklaşık 4-5 dakikayı buluyor, sabahları genelde acelem olduğu için 4-5 dakika bekleyemiyorum. Sizce de jikleyi açıp 300-400 metre yol gitmenin motora zararı olur mu ve sabah motorun ısınmak için gerek duyduğu 4-5 dakikalık süre normal mi? (Bana biraz fazlaymış gibi geliyor) Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

sabırla koruk YBR olurmuş. :cherry:
dilerim kısa zamanda kavuşursunuz.

amin inşallah bakıyoruz şimdilik sadece

Arkadaşlar merhaba
aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 1 aydır YBR 125 kullanıyorum. Size ufak bir sorum olacak= Sabahları motoru ilk çalıştırırken jikleyi açıp yaklaşık 300-400 metre yol gittikten sonra jikleyi kapatıp yola öyle devam ediyorum. Bir arkadaşım jikleyi mecbur kalmadıkça kullanmamamı, bunun motorun bazı parçalarına zarar vereceğini söyledi. Sabahları jikleyi açmadığımda ise motorun ısınması yaklaşık 4-5 dakikayı buluyor, sabahları genelde acelem olduğu için 4-5 dakika bekleyemiyorum. Sizce de jikleyi açıp 300-400 metre yol gitmenin motora zararı olur mu ve sabah motorun ısınmak için gerek duyduğu 4-5 dakikalık süre normal mi? (Bana biraz fazlaymış gibi geliyor) Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

hoşgeldin
yanlış bilmiyorsam jikle açık yola çıkmak çok saglıklı değil

abi kaç km erzincan bak canim çekti şimdi:queen::queen:

hacı benim evden 1050 senin evden 1090 erzincan merkez :queen::queen: ben düşünmüyor değilim aslında karadeniz üzerinden geze geze erzincan a gitmeyi ama o kadar vakti bulmak hayaldir herhalde benim için :)

Yeni ybr city'lerde lastik değiştirmek gerekmiyordu dimi tubeless lastik vardı.???

Bu arada orcax hayırlı uğurlu olsun yeni lastiklerin kazasız belasız kullan.

saolasın arkadasım vallahi city de hangi lastik var nasıldır bilmiyorum, ama benimkinde sakura vardı ve kotu ötesi bir lastikti su görmesin direk kızaklıyordu.Bakalım bunları deniyorum şimdi nasıl oldugunu görücez.

hacı benim evden 1050 senin evden 1090 erzincan merkez :queen::queen: ben düşünmüyor değilim aslında karadeniz üzerinden geze geze erzincan a gitmeyi ama o kadar vakti bulmak hayaldir herhalde benim için :)

1100 km yi 20 saatte gideriz aslinda ya cokta uzak sayılmaz:cherry::cherry::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:45 PM ----------

amin inşallah bakıyoruz şimdilik sadece

hoşgeldin
yanlış bilmiyorsam jikle açık yola çıkmak çok saglıklı değil

dogru biliyorsun sabahlari jikle çaliştirdiginda 2 dk beklesen zaten isinacaktir:wiinkk:

bir defada benzin almak şartı ile kaç km yol yapılabilir en fazla yani hiç durmadan sadece benzin alarak 800 km gider mi mesela

erzincan benimde işimi kıpırtatıyor.... güzel olur.... 20 saat olmasında 24 saat olsun..motorla olsunda gerisi boş......................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar