Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar 2005 ybr lerin alım satım ruhsat masrafı ne tutuyor ?
Arkadaşlar 2005 ybr lerin alım satım ruhsat masrafı ne tutuyor ?
sedat kanka nerde beleş oraya yerleş... şakuracı seni....
hacı lastikler yatitomuş avare arkadasimda bende aldim cok iyi sekilde degerlendirecegim onlari :rendeer::rendeer::wiinkk: kim bilir kaç kere düzce yi görecek o şakuralar hey gidi zaman hey:cherry::cherry:
Bide şu lpg olayini yaptirabilirsem otobanda yatar kalkarim artık:queen::queen::queen:
Sedat abi güzelmiş Mahşer Alanııı![]()
arkadaşlar benim ybr ın lastikler artık degişmek istiyor ufaktan
ban ybr icicn istanbul icicnde önerebileceginiz lastik marka model varsa link verebilirseniz memnun olurm birde kendi lastiklerinizle yaşadıgınız olumlu yada olumsuz luklaraıda yazarsanız buda fikir verme babında iyiolabilir :cat:
arkadaşlar benim ybr ın lastikler artık degişmek istiyor ufaktan
ban ybr icicn istanbul icicnde önerebileceginiz lastik marka model varsa link verebilirseniz memnun olurm birde kendi lastiklerinizle yaşadıgınız olumlu yada olumsuz luklaraıda yazarsanız buda fikir verme babında iyiolabilir :cat:
Sedat yine yıkmışsın ortalığı
Forumdan hiç deneyen var mı bilmiyorum ama michelin sporty kullanan hiç cıkmadı sanırım ama ben bu lastiği öneririm
http://www.rialli.com/urunler/lasti...18-57p-pilot-sporty-rear-tubeless-dis-lastik/
Genelde SSlerde kullanılıyo baktımda hamuru gerçekten çok yumuşak maliye sorununuz yoksa tavsiye ederim :cat:
Bu arada dargmen avatarındaki fotoyu nerden buldun bakimmm :mrgreen:
Telif hakkımı isterim hıııııı:cherry::cherry::cherry:
pier sen bu lastiğimi kullanıyorsun.
sedat ile beraber aldığımız pony lastikler sedata dayanmadı,büyük ihtimal yazı zor çıkarır bende de.
babaçi Yok ben ırc kullanıyorum sporty 150/70 inceledim lastik bayağı iyidi alırsam ya michelin alıcam ya da metzeller alıcam ikisinin fiyatı aynı sanırım
sedat onla alakası yok o çatlama hamurun kalitesizliğinden olmuştur ne kadar ucuza kaçtıkça o kadar risk artıyor aslında o şakuralarıda değiştirmeye bak
35ooo e geldi benim ön lastik sakura.Bir kez dahi patlamadı :cherry: