slm arkadaşlar nasılsınız......
herkese merhabalar :rendeer: arkadaşlar ybr city'de yan ayak standart olarakmı satılıyor ?? bilgisi olan varmı..
evet ferotr, standarttır. hatta yan ayak açıken motoru çalıştırmanı önleyen bir de müşür vardır.
s.a arkadaşlar uzum yolda nasıl ybr 125 bilgisi olan varsa yazabilirmi mesa j olarak atabilir mi
s.a arkadaşlar uzum yolda nasıl ybr 125 bilgisi olan varsa yazabilirmi mesa j olarak atabilir mi
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/48503-ybr-ile-1500-km.html
adam 1500 km yapmış bi de 4300km lik gezi var gezi yazılarında
sorun çıkartmaz yani
peki arkadaşlar ybr 125 city nin ybr 125 den ne farkı var
elimde plexi olsa vallahi yollarım![]()
ya şu viteside dijital yapsalardı tam olcekti
bu arada arkadaşlar, benim motor okulun otoparkında kaldı. basıyorum basıyorum çalışmıyor. akü zaten soguk havadan ve kısa mesafe yol gitmekten zayıflamıştı, marşa basa basa iyice tükendi. ayak marşıyla da çok ugraştım olmadı.
ben de yokuş aşşagı vurdurayım dedim. ama o durumda bile çalıştırmak namümkün. tahliyeyi açıp kontrol ettim, karbüratorre benzin geliyor. sigortalara baktım saglamlar.
en son bujiyi degistirdim yine önceleri çalışmadı. sonradan ne hikmetse ayak marşını alıp çalıştı, ben de boylece eve getirebildim okuldan. Şu an garajda fakat yine çalışmıyor. 2 saat ugraşınca hasbelkader çalışıyor sonra yine aynı. çalıştıktan sonra sorun yok sen stop edene kadar sorunsuz. ama stop edince çalıştırmak imkansız.
acaba sorun nedir?
bu arada buji ateşlemiyor mu diyip kontrol edeyim dedim ama işin dogrusu kontrolu beceremedim. ama dedigim gibi 100 marştan birini alıyor. anormal birşeyler oldugu muhakkak.
(benzin kalitesinden eminim. zira her zamanki yerden aldım ve o sefer aldıgım benzinin de 3/2 sini sorunsuz kullandım.)