Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Zinciri ben de degiştiririm ama gelmeniz için degiştirmeniz gerekmez buyrun hertürlü gelin beklerim :)

Zinciri ben de degiştiririm ama gelmeniz için degiştirmeniz gerekmez buyrun hertürlü gelin beklerim :)

hiç ömründe zincir taktin mi la nasil degiştircen:queen: ben bile bi kere gördüm ramço degiştirikene ula cok zor ya ek yrini buluyon çıkartıyon takiyon zor zor:):p

Beyler merhaba zincire dolanmışsınız bu seferde:mrgreen:Hadi bakalım hayırlısı...

Ooo Hayati abi hoşgeldin nerlerdesin bıyır sen de gel bi çayımızı içersin:mrgreen:

Sağol Pier,Geçen hafta sonu İzmirdeydim.Herkes motor biniyor deli oldum valla.biz Kütahya da daha 1,5 ay bekleriz...

bundan sonra motorumu varya hacı 2-3 ayda bir yıkayacam aha bak şahitsin b.k götürsün a.....:queen:

o kadar da değil yav :pale:
üstünü kirletmeyecek kadar temiz kalsın yeter :queen:

Sağol Pier,Geçen hafta sonu İzmirdeydim.Herkes motor biniyor deli oldum valla.biz Kütahya da daha 1,5 ay bekleriz...

ooo sen de amma yaptın yav ben sadece 5 gün binmedim bu kış. onda da yerler buzluydu.
yapma hemşerim bunlar bizi tırt motorcu sanacak iyice :cherry:
merkezden misin bu arada?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar zincir konusu açılmışken ybr ye cbr 125 in oring li orjinal zinciri uyuyormu acaba?

yapma hemşerim falan deme şimdi. son üç güne kadar bende biniyodum. şimdi böbreklemin ağrısından duramıyom. muslukta tıkanıklık gösterdi vanam tam açmıyo :santa: belimde korseyle dolaşıyom motor yasak. topram ni dersen de ben 3-4 günlüne tırrrt oldum

Son düzenleme:
yapma hemşerim falan deme şimdi. son üç güne kadar bende biniyodum. şimdi böbreklemin ağrısından duramıyom. muslukta tıkanıklık gösterdi vanam tam açmıyo :santa: belimde korseyle dolaşıyom motor yasak. topram ni dersen de ben 3-4 günlüne tırrrt oldum

geçmiş olsun. sıkma canını geçer biraz sıcak görünce. :rendeer:
yaz gelsin beraber bineriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam olsun ybr'ci arkadaşlarıma... :rendeer:
cell_im ybr'en yeni ciladan çıkmış galiba :cat:

bugun biraz sıkıştırdım ybr'mi. :) 125 değil de şöle 175lik filan oluverse yapamayacağı hareket yok meretin :) ama vits değiştirmek ayrı bi zevk tabiki de. :) bugünkü leşlerim 4-5 tane çin yarı otomatik bi kaçtane scooter bi tane de honda innova :) evet yanlış duymadınız honda innova'yı geçtim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar