geçen geldik a.rıza servis le gördük seni hemen ortadan kayboldun motorun başında bekledik seni gelmeyince r6 sı olan abiye kırtasiyeciydi heralde selam bıraktık gittik. işyerinde rahatsız etmeyelim seni nede olsa tavşanlının sesi alternatif radyo reklam gibimi oldu ne!..
muratcan7
Kardeşim sustum sustum kimsenin gönlünü kırmak istemedim ama gereksiz mesajların :cat: Sırf mesaj sayısını yükseltmek için ...r:
Bundan sonra devam ederse bu şikayet edicem artık boşa atılan mesajları .. :rendeer:
selam arkadaşlar...aranızda ybr'ye halojen ampül takıp verim alabilen varmı???eğer varsa nereden temin edebilirim,hangisi uyar..selamlar.
Şikayet edebilirsin. Belli mesaj sayısına ulaşanlara para ve motosiklet dağıtıyorlarmış ondan uğraşıyorum yükselsin diye.
selam arkadaşlar...aranızda ybr'ye halojen ampül takıp verim alabilen varmı???eğer varsa nereden temin edebilirim,hangisi uyar..selamlar.
Ee o zaman ybr konusunda ybr hakkında görüş bildirirsin cbf böyle şöyle demeye gerek yok öyle diyeceksen de cbf konusuna yazarsın tmm:wiinkk:
İki motoru karşılaştıracaksan da bunun için başlıklar var odan devam et :cat:
Holejen ampul taksan da aydınlatmanda çok bir şey değişmiyecek.Zira bu motorun ürettiği enerji ile ilgili bir durum.Bu sebeple kitapçığında yazılı değerlerin dışında ampul takarsan çeşitli sorunlarla karşılaşman kaçınılmaz olur.Takacağın holejen ampulun sana yararı aydınlatmanı iyileştirmeden çok, ampulun çabuk kavrulmasını geciktirir.Ömrü uzar.Ben sattığım YBR'de bu sistemi uyguladım ve bu sonuca vardım.Belki farın camını da değiştirirsen bir nebze iyileşme olabilir.Ben farın camını değiştirmemiştim.selam arkadaşlar...aranızda ybr'ye halojen ampül takıp verim alabilen varmı???eğer varsa nereden temin edebilirim,hangisi uyar..selamlar.
Ampulün ömrü bitmiştir.Dert etme.Değiştir, düzelir.Önemli bir sorunum var arkadaşlar...
Kısa farlarım sürekli yanıp sönüyor. Karanlık sürüşleri acayip dert oldu.
Uzunlarda sorun yok. Kısalar sürekli yanıp sönüyor. Nasıl yapacağız, neresine bakacağız?
![]()
Motorda devir kesici olduğu kesin de, yavaştan kast ettiğin kaç km? Onu bir de bakalım.Arkadaşlar bu motor devir 12 gelince kesmiyor benim motorda 12 gelince çıt çıt diye ses geliyor acaba benim motorda kesici varda o yüzden mi yavaş gidiyor sizce
Teşekkür ederim, yarın icabına bakarım.Far ampulün kesmek üzere(kısabir süre sonra hiç yanmayacak)yanında yedek ampul bulundur yada hemen degiştir.Kolay gelsin.
ferhat ben hem halojen kullanıyorum hemde far tasını komple değiştirdim,otomobillerde olanlardan içinde şapka gibi bir şey var,memnunum
evet orjinal servis akraba olduğu için geliş fiyatına verdi yan sanayi ye 45 diolardı
peki coşkun abi bu yaptığın sistem sana kaça maal oldu ... detaylarınıda söylersen bana bende yapmayı düşünüyorum...
arkadaşlar o'kısa fardaki kesinti benimde başımda hemde ybr'yi aldım alalı yapıyor..değiştirdim ampülü orjinaliyle yine yapıyor..anlamadım ben bişey uzunlarda sorun yok'ama her zamanda uzun yakılmaz..
Önemli bir sorunum var arkadaşlar...
Kısa farlarım sürekli yanıp sönüyor. Karanlık sürüşleri acayip dert oldu.
Uzunlarda sorun yok. Kısalar sürekli yanıp sönüyor. Nasıl yapacağız, neresine bakacağız?
![]()