arkadaslar aranızda yenıyım öncelıkle herkese selamlar
ben ybr nın km de kac yaktıgını öğrenmek istiyorum bilen varmı ?
ben ybr nın km de kac yaktıgını öğrenmek istiyorum bilen varmı ?
arkadaslar kuryeyim ister inanın ister inanmayın 240 bine geldi daha motor yaptırmadım ybr yi iyi kullanın o sizi fazlasıyla memnun eder ayrıca o kendini begenmiş biri var bas sayfalarda birakın onu bunu alın diyen 100 bin km yapsın o motorlada bide onu gorelim.
100 km de 2.7 litre yakıyor arkadasım. kullanımınada baglı tabi.
eh işte motorcuların kralı ve motorların kralı ::148::::thanks:
buda bizim memleket
İtiraf edinn Bu hanginizz :queen::queen:
motoru fazla zorlayıp krank kolunu kırmayalım diye yapılmış sanırım.
yalnız 2009 modellerde değil 2006 larda da var 11500 devir den sonra ibre gitmiyor
arkadaslar kuryeyim ister inanın ister inanmayın 240 bine geldi daha motor yaptırmadım ybr yi iyi kullanın o sizi fazlasıyla memnun eder ayrıca o kendini begenmiş biri var bas sayfalarda birakın onu bunu alın diyen 100 bin km yapsın o motorlada bide onu gorelim.
şavklı motorun güzel.kazasız günlerde kullan ama benim de 2005 neden uzay kafa değil ?
ruhsatta 2005 1. ay yazıyor heralde 2004 model 2005 te trafiğe çıktığı içindir belki.
240.bin diyen arkadaş bi resim göndersende inanamayan arkadaşların kabinden şüpheyi atsanda kendimize güldürmesek:queen:
şavklı motorun güzel.kazasız günlerde kullan ama benim de 2005 neden uzay kafa değil ?
ruhsatta 2005 1. ay yazıyor heralde 2004 model 2005 te trafiğe çıktığı içindir belki.
240.bin diyen arkadaş bi resim göndersende inanamayan arkadaşların kabinden şüpheyi atsanda kendimize güldürmesek:queen:
gülemezler çünki aynı iddiayı bir kaç ay önce 90000 de olan bir kurye bana etmişti.yağını kaliteliyle ve geç kalmadan değiştirirsem 250.000 km yaparım ben bu motorla demişti.
altındaki 2006 model 90.000 deki ybr ye henüz anahtar değmemiş
arkadaslar kuryeyim ister inanın ister inanmayın 240 bine geldi daha motor yaptırmadım ybr yi iyi kullanın o sizi fazlasıyla memnun eder.
Arkadaşlar, bende bu ufaklıktan çok istiyorum gerçekten!
Ama boyum itibariyle ciddi sıkıntı olacak gibi duruyor..
1.93 ve 80 kiloyum.. Önerirmisiniz yinede?
valla senin açından zor olurparan varsa daha büyük cc almanı tavsiye ederim.
arkadaşlar bu aralar sizin marş'ınız da zor basıyormu? aküyü yeni aldım ama giderken duraklayıp tekrar marşa bastığımda ve ilk çalıştrmada zor oluyor. marş zor dönüyor. akü soğuktan etkilenirmi?ale:
aküyü yeni aldım ama giderken duraklayıp tekrar marşa bastığımda ve ilk çalıştrmada zor oluyor. marş zor dönüyor. akü soğuktan etkilenirmi?ale: