abicim bu ybrnin lastiği üretildiği yerin hava koşulları için tasarlanmış
hiç sorun olmuyor. soğukta sıcakta canavar. soğuktan etkilenmemesi lazım benim ramzey cup da çalışırdı soğukta :cat:
Akü soğuktan etkilenir.
Yeni aldıysan, şarjının tam yapıldığından emin olmalısın.
Tam şarjlı yeni akü pek sorun çıkartmaz.
Oto elektrikçiye gidersen şarj dinamosunun çıkışını da kontrol ettir. Belki doldurmuyordur aküyü. :bounce:
digi ; hatta 4 amper kuru akü kullanıyorum ben ama tık yok gayet rahat dönüyor marş.
Ybr'ye sis farı taktırabilr miyim veya cruiser makinalarda olduğu gibi farın iki yan tarafına ayrı bi şekilde takılabilir mi?
ybr 125 ler için yapılan sakalların fiyatları ve nereden temin edebilecegim hakkında bilgisi olan varsa memnun olurum
sakal ne demek ki?
Motor koruma demiri yerine yapılan grenaj
Egzoz manifoldunun ordaki parça:cat:
Sakal çok kötü görünüyor bence hiç sevmiyorum.Evet bence de öyle.Bu motorların güzelliği naked olmaları.Race tarzı süslemeler gitmiyor.
digi , iyide kardeşim zaten hangi akü uzakdoğu'dan gelmiyorKeşke 7 amperlikler bizim akü yuvasına otursaydı o zaman sis far'ı da taktırırdım.
Bu arada kimse Philips Motovision takıp kullanmadımı ? Ben alıp takıcam ama far tası'nı eritmekten korkuyorum ... 35/35w ampuller kaç dereceye kadar ısınıyor ?
bu kez tamam olması lazım.12v 6Ah akü taktık. aküyü servisim hazırladı. motor çalışmadığı halde 13,4 gösteriyor. 7000 devirde 14,2volt konjektör, 10.000 devirde ise 15,0'a kadar çıkıyor
inşallah sorun olmaz birdaha
fakat bu akünün özelliği. boyut olarak 12v 5Ah akülerle aynı olmasıakü yeri aslında baya bi geniş
sanki 9amp takabilirmişiz gibi geliyor ama boyut yükseklik aynı olursa oturur sanırım
![]()
ybr nin arka lastigi genişletilebilirmi??
bir sorum daha olcak ybrnin
ön arka lastik ebatları nedir??
![]()
Egzoz manifoldunun ordaki parça:cat:
Bahsettiğin akü kuru akü'mü daha doğrusu pil'mi ? Benim bahsettiğim akü genelde UPS'lerde kullanılan pillerden ama 4 amper olanı.
digi koysana bir fotoğraf görelim olmaz mı ?![]()
bu tip farlar YBR ye iyi gider gibi geliyor bana.
bir de bunların daha ince olanı var...
bilen gören var mı?::150::
ybr nin arka lastigi genişletilebilirmi??
bir sorum daha olcak ybrnin
ön arka lastik ebatları nedir??
bunu takınca motor koruma demirini çıkarmak gerekirmi?. ön teker suyu çamuru çok sıçratıyor ayaklar pantolon çamurda kalıyor bunu engellemez ama yağmurlu havada suyu yiyince eksozdan duman çıkıyor petekler eksoz çamurda kalıyor onun için iyi olur. ayakları çamurdadn korumak için temiz bir çare bulmak lazım
[/IMG]bunu takınca motor koruma demirini çıkarmak gerekirmi?. ön teker suyu çamuru çok sıçratıyor ayaklar pantolon çamurda kalıyor bunu engellemez ama yağmurlu havada suyu yiyince eksozdan duman çıkıyor petekler eksoz çamurda kalıyor onun için iyi olur. ayakları çamurdadn korumak için temiz bir çare bulmak lazım
kardeş iyi güzelde bu şekilde motorun asırı ısınır silindir kısmını açık bıraksaydın keşke sora motorun asırı ısnır ve kıtlenebilirşavklı kardeşim bu çamur atma meselesi beni de deli ediyordu çözüm buldum. işim gereği sürekli resmi yerlere esnafa falan girip çıkıyoruz. çamurlu pantolon ve ayakkabı ile çok kötü oluyordu. silmekten bıktım. boyalı ayakkabı giyemez oldum. sonunda gittim bu barışmanço üst geçidinin yanındaki ipek çadıra fotodaki gibi bir şey yaptırdım. görünüm kurtarmıyor ama çamur kurtarıyor. şu plastik sıkma şeysileri ile bağladım. yani hemen çıkarılmaya müsait. kuru havalarda söküyorum. beni çamurdan kurtardı.
istersen sen de dene.
[/URL]![]()
[/IMG]
kardeş iyi güzelde bu şekilde motorun asırı ısınır silindir kısmını açık bıraksaydın keşke sora motorun asırı ısnır ve kıtlenebilir