Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

CBR125RCI arkadaşım,
Ben sana bu fiyatları yazarken kafadan sallayarak yazmadım. Sana yardımcı olmak açısından Ankara'da tanıdığım bir Yamaha servisine telefonla sordum. Ankara'daki fiyatlar bu. Belki Erzincan'da Yamaha servisiyle pazarlık ederek daha düşük rakamlara toplatabilirsin. Ayrıca niye böyle bir yol seçtin anlayamadım. Hani Erzincan'da bulamadın. Erzurum'da , Sivas'ta hiçmi yamaha bayisi yoktu? Oralardan Montajı tamamlanmış motoru otobüsle veya kullanarak da getirebilirdin. Daha ucuza gelirdi.Şimdi hem 150 YTL kargo parası vereceksin hemde toplatma parası. Neyse hayırlı olsun girmişsin bu işe birkere.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Arkadaşlar YBR125'i satıp GS500 aldım ama bir gözüm bu konu başlığında olacak. YBR gibi canavar bir motor ile bu serüvene başlamış olmak gerçekten çok güzel.

aargh arkadaşım, hayırlı uğurlu olsun. Kazasız keyifli sürüşler.
İnşallah önümüzdeki mart, nisan aylarında bende GS 500 almayı düşünüyorum.
Geçen sene bir akrabamızın çocuğunun 2003 model mavi GS 500 'ü 15 gün bende kaldı. Tadına doyamadım. Orta sınıf ideal bir makina. Hem ses var hem görüntü var hemde sürat.
Kaç model aldın fiyatı nedir, km'si kaçta bilgilendirirsen memnun olurum.:cat:

arkadaşlar birşey sormak istiyorum motorun kullanım klavuzunda yağ filtresinden ve yerinden bahsediliyor ama yamaha servisine sorduğumda ybr lerde yağ filtresi olmadığını sööledi ya da ben öyle anladım war mı yoq mu bunu sormak istemiştim? bi de benziin filtresi nerdedir ve kaç km de deişir? filtreden filtre ye atladık ama olsun:)

arkadaşlar 10ytllik benzinle 86km yaptım.Sürekli 2kişi biniyoruz.
Sizce nasıl bi fikri olan varmı? 78/1b dende 55ytl ceza yedim
iki kişiydik birimizde kask yok diye yazdı sagolsun memurbey.
Çeviren çevirene buaralar.Kask takmayan arkadaşlara duyrulur.
ALLAH iki tekeri korusun...

CBR125RCI arkadaşım,
Ben sana bu fiyatları yazarken kafadan sallayarak yazmadım. Sana yardımcı olmak açısından Ankara'da tanıdığım bir Yamaha servisine telefonla sordum. Ankara'daki fiyatlar bu. Belki Erzincan'da Yamaha servisiyle pazarlık ederek daha düşük rakamlara toplatabilirsin. Ayrıca niye böyle bir yol seçtin anlayamadım. Hani Erzincan'da bulamadın. Erzurum'da , Sivas'ta hiçmi yamaha bayisi yoktu? Oralardan Montajı tamamlanmış motoru otobüsle veya kullanarak da getirebilirdin. Daha ucuza gelirdi.Şimdi hem 150 YTL kargo parası vereceksin hemde toplatma parası. Neyse hayırlı olsun girmişsin bu işe birkere.

verdiğin bilgiler için çok sağol arkadaş..

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende dün ybr 125 city ile motosiklet hayatına giriş yaptım daha önce hiç motor kullanmadığım için 4 saat özel ders alarak temel şeyleri öğrendim
dur kalk vs :D çok acemiyim yani şimdilik site içindeki evimizden dışarı çıkmayı düşünmüyorum ehliyeti alıncaya kadar.

arkadaşlar 10ytllik benzinle 86km yaptım.Sürekli 2kişi biniyoruz.
Sizce nasıl bi fikri olan varmı? 78/1b dende 55ytl ceza yedim
iki kişiydik birimizde kask yok diye yazdı sagolsun memurbey.
Çeviren çevirene buaralar.Kask takmayan arkadaşlara duyrulur.
ALLAH iki tekeri korusun...

hayet iyi :) normal seviye yani :) tebrikler :cat:

selam arkadaşlar ybr 125 in silindir piston sekman ne kadardır bilen varmı

noldu motoru mu açtırıyosun ?:silent:

Arkadaşlar bende dün ybr 125 city ile motosiklet hayatına giriş yaptım daha önce hiç motor kullanmadığım için 4 saat özel ders alarak temel şeyleri öğrendim
dur kalk vs :D çok acemiyim yani şimdilik site içindeki evimizden dışarı çıkmayı düşünmüyorum ehliyeti alıncaya kadar.

hoşgeldin dostum :) salonda mı kullanıyonuz?:queen::queen::queen:

en doğrusunu yapıyorsun kendini hazır hissettiğinde zaten dışarı çıkma isteğin artacak

hayırlı olsun:rendeer:

arkadaşlar benim düldül 90 ı geçmiyor ne iş anlamadım:salut: serwise gösterdim hiç bişi yok dedi 90 yapması normal dedi. uzattığın zaman ruzgarsız yolda 100 ü görmesi gerekmiyomu. yada zamanında yapılan rodaj yüzündenmi oluyor acaba :silent: eğer o sebepse buna yokmu bunu düzelmenin makul bir yolu ? tecrübeyle sabit fikri olan akradaşlar ne yapmalıyım ? :pale:

Bende Ybr Ailesine Katıldım.. Yamahanın Yeri Bende Ayrı Idi.... Birçok Motor Kullandım... Ama şimdilik Ybr De Karar Kıldım... Artık Büyük Makina Kullanmak Yok..............

:queen::queen::queen: hayirli teskereler ikinizede ben askere giderken motoru satip nakite cevirmeyi düşünüyorum bana para dayanmaz askerde motorun parasini yeriz artik:p:pdönüşümdede artik bakariz bişeyleRR:p:p
hayırlı tezkereler pier şimdiden :) götür giderken sende :queen::queen::queen:
Sedat Digi sağolun ya ...
Digi yakın bi yerlere çıkarsa zati motorla gitmeyi planlıyorum:cherry: 12sinde teslim ama daha belli olmadı:)

arkadaşlar benim düldül 90 ı geçmiyor ne iş anlamadım:salut: serwise gösterdim hiç bişi yok dedi 90 yapması normal dedi. uzattığın zaman ruzgarsız yolda 100 ü görmesi gerekmiyomu. yada zamanında yapılan rodaj yüzündenmi oluyor acaba :silent: eğer o sebepse buna yokmu bunu düzelmenin makul bir yolu ? tecrübeyle sabit fikri olan akradaşlar ne yapmalıyım ? :pale:

rodajı iyi tamamlanmamıştır yada filtrelerini kontrol et.benzindende olabilir,kazasız belasız sürüşler.kendinize iyi bakın.

hava filtreni yenile. yan sanayi alsan da olur :) burda 17ytl :) ben değiştirince 10km arttı bir de hızlanmak için bi önceki viteste biraz sıkıştırmalısın :)

Arkadaşlar bir duyum aldım moralim bozuldu,bu yeni model ybr lerde krank kesme gibi bir olay oluyormu.80 km hızı geçtimi oluyormuş..dün bir arkadaşım dedi,belkide benimle dalga geçti bilemiyorum.sizlere bi sorayım dedim,inşaallah doğru değildir. bu arada benim city 125 pazartesi geliyor,belkide ybr alacağımı bildiği için bana şakamı yapıyor nedir..bende inanmıyorum ama işte içime kurt düşürdü:) sağolsun. inanamayışımın sebebi şu ki,2 yıldır ben bu siteye ve ybr topickine takılıyorum,hiç öyle bir sorunla karşılaşanı görmedim,biraz rahatlıyorum öyle bir sorun yazılmadığı için,cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim,kendinize iyi bakın,Allaha emanetsiniz.

ybr 125 zamanında 2 sene kullandım ve cok memnun kaldım daha yuksek cc ye gecmek ıcın sattım motosikletımı ama ybr 125 benı hıcbır zaman ne yolda bıraktı nede uzdu ybr 125 bence sınıfında cok kalıte ve cok özel bı motosikletir.

hava filitresini sokup baktım daha yeni gibi tozdan eser yok. bujide de bi sorun yok. vites geçişlerinide 10000 de yapıorum. (denemek için tabi surekli bu şekilde değiştirmiyorum) ama yok 90 dio daha gitmio deli olcam:pr: rodajını yapan arkadaşada sordum dikkat etmiş düşük devirlerde kullanmış. km 15000 de eh bu saatten sonrada açılmıcana göre demek oluyuki ben 100 ü görsem görsem rampa aşşağı görürüm:salut: tabi bi ihtimal daha var km göstergesinde bi sorun olurmu ama ole bişiyede hiç rastlamadım ben forumda neyhse artık yapıcak bişi kalmadı galiba

benim motorumdaki göstergelerim doğru. karayollarındaki ışıklı radar cıhazlarıyla denedim. ama benim motor da 15000de rüzgar olmadığında tam gaz açmaksızın 95e çıkabiliyorum :)

az önce denedim arkadaşlar 4.vites 10000 devirde 100 kmh 5.viteste 110 kmh gördüm başkada gitmiyo zaten bu alet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar