![]()
bu topcase kac litre?
Arkadaşlar,selam.
Teyze oğlu 125cc motosiklet sordu bende emin olduğum ybr125 i önerdim. Fiyatı 3650 ytl doğrumu? Kredi kartına bu fiyattan taksit yapılıyormuydu bayiilerde? İlginiz için şimdiden teşekkürler.:cat:
3 550 yeni ybr city ler 3 450 de yuvarlak farlı ybr ler izmir deki fiyat bu olması lzm
özellikle ist da oturanlara birşey sorucam itü yü kazanma olasılığım yüksek kartaldan maslak a her sabah gidicem ve dönücem ybr yle bu çok masraflı ve yorucu olur diyorlar masraflı olduğu doğru ama çok yorucu olur mu?

alıntı' Alıntı:Motorda 55,5mm silindir ve piston(orjinali54mm'dir.), taşlanmış üst kapak, büyütülmüş sibop ve sibop yatakları, genişletilmiş eksoz boğazı çıkışı ve emme girişi, yarış tipi debriyaj baskı balatası ve ayırma yayları, karbüratörde en büyük meme, önde 16 dişli arkada 41 dişli, ince tip yarış zinciri, 2,50 (ince yanak)ön ve arka lastikler, kavaldan spor direksiyon ve kromdan spor performans eksozu, sertleştirilmiş ön süspansiyon ve 10cm kadar yere yaklaştırılmıştır, jant kenarları keçede parlatılmıştır ve etrafına kırmızı fosfor çekilmiştir, depo üstü yamaha yapıştırması, spor tarz arka kuyruk ve plakalık, arka kuyruk altına gizlenmiş arka sinyaller, önde sis farı, kırmızı renge boyalı ön ve arka sinyaller, park lambasına bağlanmış ön sinyaller,mor renk yanan göstergeler, uzaktan calıştırmalı alarm, ve 12watt-12volt kuru akü, emsalleri arasında motor hemen kendini fark ettirmektedir
![]()
bu topcase kac litre?
Givi kopyası çin malı çantadır. 42 litre sanırım ...
babaci izmire gelirsen beklerim yanıma bak kesin ura![]()
çanta bana ait
iki büyük kask sığıyor
aha ölçtümde geldim
54 cm genişlik
38 cm en
29 cm yükseklik
hadi hesaplayın :cherry:
CBR125RCI arkadaşım,
Motorun şimdiden hayırlı olsun güle güle kazasız kullan.
Markasını vermek istemediğin arkadaşın eğer yamaha bayisi ise motoru sana çalışır vaziyette teslim etmek zorundadır. Yok değil ise ve de motor sana sandık içinde demonte vaziyette geliyorsa Yamaha servisi sadece motor toplamaya 150 YTL ,komple toplamaya (yürür hale getirmeye) 250 YTL para isteyecektir. Motoru yamaha servisinin haricinde başka yerde toplatırsan kesinlikle garanti kapsamına girmeyecektir.
Motorun ne şekilde sana geleceğini iyi öğren ona göre pazarlığını yap. Yoksa 3650 YTL'ye getirtiğin motor 3900 YTL'ye mal olur.