Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

motorun sesi degişmez ben kullanmadım kullanan bir arkadasım söyledi yakıtı nasıl etkiler ateşlemeyi hızlı güsel yapar daha hızlı ateşler boşa sallamaz ordan tasarruf yapar
ama normalde yakıtla bi alakası yok yane bujinin fiyatı da 30 ytl fln
ama bujiyi degiştigin zaman kendi çapında belli bi filtre temizlemeleri yaparsın
yagını castrol atarsın hava filtresini benzin filtresini temizlersin bujiyi takarsın karburatoru temizlersin Sonra
Tamamı ile farkli bi motora binersin... :):)

bu dediklerini biraz toparlanınca yapcam ömer :) çok teşekkür ederim :rendeer:

Ben kullandım.Çok önemli bir değişim yok.Bence değmez.Bu tarz bujiler daha çok büyük hacimli motorlarda yararlı oluyor.

deniycez bakalım Yeniçeri dostum. :) bize 30-40 liraya malolcak belki ama daha iyi randuman alırsam bi daha da motor yapısıyla oynatmadan bineriz:)

Evet arkadaşlar bu CİTY modeli ise yeni si ben gördüm yolda.Motor çok harika görünüyo.Bende 2007 model gri var temiz.Oda gri idi ama sinyal farklı jant 3 degil 5 yada 6 kollu.stop farklı en önemlisi kafa grenajı benimkinden farklı.Torpido gibi..rengide gri.Ve kullanıcısı ile enjektörlü modelmi diye felan kısa sohbetettik.Beygiri de farklı imiş.Sitede ben yakalayamadım resmin ama zeytinburnu bayisi satıyormuş.Bayiyi listede bulamadım ismini de hatırlamıyorum.Asıl önemlisi de benim için sürat biraz daha fazlaymış yani makineyi daha az zorlayarak trafikte akıcaz.125 cc de binilecek başka makine de yok adam gibi.Fiyat yükselir diye umuyorum kur politikası olmayan ülkelerde firmalar anca yenilik yaparak-ekleyerek fiyat artırabiliyorlar.Yenilik varsa fiyat artacaktır.Bence YBR da kasa degişiyor.Yani alacaklar bir iki ay daha beklesin :bounce:Alamayacaklarda :salut: :pr: :rendeer: Umarım enkısa sürede hayallerine kavuşur.Benim hayalimde YBR 205 var.Ama city'e de hayır demem.Herkese kolay gelsin.

Evet arkadaşlar bu CİTY modeli ise yeni si ben gördüm yolda.Motor çok harika görünüyo.Bende 2007 model gri var temiz.Oda gri idi ama sinyal farklı jant 3 degil 5 yada 6 kollu.stop farklı en önemlisi kafa grenajı benimkinden farklı.Torpido gibi..rengide gri.Ve kullanıcısı ile enjektörlü modelmi diye felan kısa sohbetettik.Beygiri de farklı imiş.Sitede ben yakalayamadım resmin ama zeytinburnu bayisi satıyormuş.Bayiyi listede bulamadım ismini de hatırlamıyorum.Asıl önemlisi de benim için sürat biraz daha fazlaymış yani makineyi daha az zorlayarak trafikte akıcaz.125 cc de binilecek başka makine de yok adam gibi.Fiyat yükselir diye umuyorum kur politikası olmayan ülkelerde firmalar anca yenilik yaparak-ekleyerek fiyat artırabiliyorlar.Yenilik varsa fiyat artacaktır.Bence YBR da kasa degişiyor.Yani alacaklar bir iki ay daha beklesin :bounce:Alamayacaklarda :salut: :pr: :rendeer: Umarım enkısa sürede hayallerine kavuşur.Benim hayalimde YBR 205 var.Ama city'e de hayır demem.Herkese kolay gelsin.

hayır hiçbir sorun yok, hatta 1 dakika boyunca marşa bastığım oluyor.. gerçi benim akü orjinal japon malı.

motorumun duy'unu H4 uyumlu yaptırayım istedim eski servisim bunun mümkün olmayacağını söledi. başka servise de gitmeye fırsatım olmadı iş'ten. :) gerçekten bu böle mi yoksa H4 'den vaz mı geçmeliyim ? H4 daha mı çok aydınlatıyor ?

bu da ybr 125 custom :)

img13txtqv7.jpg

img23txtcy7.jpg

ybr 125 diversion :)

06YBRDiversion_DPBMC.jpg

2851649795.jpg

ahanda ybr 125 city :cherry: soranlara cevaben :)

IMGP1217.jpg

IMGP1218.jpg

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar motorumu satmak istiyorum 2008model siyah 2300kmde
trafige çıkış tarihi 20/03/2008.3800 e aldım.2000peşin 1800ede 12ay taksit yaptım.Keyfi biniciyim iş icabı kullanılmadı.Hiç bir degişikligi yok.Yan ayak takdım.
1000bakımını yaptırdım.Yarış almayı düşünüyorum aciliyetimde yok aslında ama fikir edinmek için yazıyorum.Kaça satabilirim bilgisi olan veya yeni alan arkadaşlar
cevap yazarsanız sevinirim.

valla almamış olsaydım sana bi teklif yapardım :) sıfırı 3450 civarında ama senin motorunun yapacağı da 2500 filandır :)

burn.gif

motorumun duy'unu H4 uyumlu yaptırayım istedim eski servisim bunun mümkün olmayacağını söledi. başka servise de gitmeye fırsatım olmadı iş'ten. :) gerçekten bu böle mi yoksa H4 'den vaz mı geçmeliyim ? H4 daha mı çok aydınlatıyor ?

demişsin..

diyorum ki, H4 ampul cıvalıdır, H3 ise basit bir ampuldur, içinde ne bir gaz nede bir atom yoktur..

bu nedenle H4 ampul diğerine göre %40 daha iyi aydınlatır.. H3 ampulun aydınlatma alanı en fazla 3 metredir, H4 ise 100 metreye kadar aydınlatabilir.

Servisin sana verdiği cevaba göre, o servisin motorcu değil bisikletçi olduğunu anlıyoruz..
Hiçbir serviste olumlu bir cevap alamazsın, zaten bilseler bile böle işlerle uğraşmazlar..

Benim gibi git oto saniyedeki oto elektirkçilere 10 lira ver 5 dakkada yaparlar.

diyorum ki, H4 ampul cıvalıdır, H3 ise basit bir ampuldur, içinde ne bir gaz nede bir atom yoktur..

bu nedenle H4 ampul diğerine göre %40 daha iyi aydınlatır.. H3 ampulun aydınlatma alanı en fazla 3 metredir, H4 ise 100 metreye kadar aydınlatabilir.

Servisin sana verdiği cevaba göre, o servisin motorcu değil bisikletçi olduğunu anlıyoruz..
Hiçbir serviste olumlu bir cevap alamazsın, zaten bilseler bile böle işlerle uğraşmazlar..

Benim gibi git oto saniyedeki oto elektirkçilere 10 lira ver 5 dakkada yaparlar.

ama motosiklet için olan duy'u bulundururmu ki onlar ? yuvası klipsi filan faklıysa ?

motosiklet için duy diye bişey yok, H4 duy var.. sanayide 3 ytl. çok basit bi parça aslında. orjinal ampulu duy'la birlikte çıkarıyon, H4 ampulu çıplak olarak yuvaya oturtuyon, H4 duy'a taktıktan sonra, kabloları bağlıyon bitti..
aslında orjinal kablolar zaten H4 ampul içindir fakat fişleri küçük. fişleri büyütürsen DUY aramana gerek kalmaz. kendinde yaparsın. ama Şase kablosunu bilmen lazım

2000 km ye yaklaştık yağı değiştiricem ama kafam biraz karıştı
doğrusu 10W40 mı yoksa 20W40 mı karar veremedim.
Beldeyama'nın sitesinde önerdiği yağ 10W40 ve 20W50, yaz-kış
farkına göre değişse de motorun ömrü arttıkça kullanılan yağın
daha kalın olması gerektiği için 20W50 önerilmiş sanırım, yanlışım
varsa düzeltin. Bu arada popüler yağ Castrol POWER 1 4T 10W-40
sanırım ama pahalı, sizler genellikle ne kullanırsınız.

YBR 125 City

Merhaba arkadaşlar, YBR 125 City modeli, Beldeyama'nın sitesinde görücüye çıkmış, sizlere de haber vermek istedim.

maviergün,
Dün motruma Castrol Power 1 4T 10W-40 yağını koydum. Fiyatı da 15 YTL. 2000 km'de bir değiştireceğin yağ için 3-5 YTL'yi aramayacaksın. Hiç kullanmadıysan birkez kullanmanı tavsiye ederim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu City beni etkiledi..acaba fiyatı ne olacak :)

maviergün,
Dün motruma Castrol Power 1 4T 10W-40 yağını koydum. Fiyatı da 15 YTL. 2000 km'de bir değiştireceğin yağ için 3-5 YTL'yi aramayacaksın. Hiç kullanmadıysan birkez kullanmanı tavsiye ederim.

Haklısın 3-5 önemli değil, ama fiyat farkı açısından bakmıştım, bir yağcıdan
sormuştum mobil için 10, castrol için 20 demişti, sen 15 e iyi almışsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar