Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bugün farı söktüm, balon ampulu söktüm çöpe attım.. ampulu tutan plastiği çıkardım, H4 cıvalı ampul taktım, bunun için far contası gerekiyor ki bu her yerde bulunmaz. sanayiden "h4 düy" aldım fişler aynen uyuyor zaten, telle sabitledim.. şimdi canavar gibi aydınlatıyor, aküde maküde sorun yok.. 55watt taktım zaten, orjinali 35watt, çok büyük bir fark yok.. dehşet aydınlatıyor, mz farından daha iyi oldu.. yarın foto koyarız.

ybrsaatqg3.jpg
Mikuni farın sorunsuz çalışıyormu?Bizi aydınlatırsan seviniriz.

arkadaslar bugun bi ybr ye baktım 2004 30000 km de çizik yok motorda ama gazı cekince sanki alttan motor titreme yapıyo yuksek devırde acaba bu tıtreme motorlamı alakı bişidir yoksa krank kol veya bilyalarıylamı alaalıdır yada başka ne sebeplerı olabılır ?

Beldeyama Tr de böyle bişey yok nerden alıyorsunuz bu haberleri hayret doğrusu :cyclopsan Bi link verinde bizde bakalım yahu:) Satarız YBR250yi alırız yeni 125 liği :mrgreen:

Megan66 arkadaşım Yeni ybr 125'in reklamı vardı beldeyama sitesinde reklamı vardı dün gördüm.Fakat aynı gün içinde kaldırdılar.Muhtemelen benim gibi arayıp soran ve tepki gösterenler oldu.Ya da bayilerden bir tepki gelmişte olabilir.Yakında çıkar meydana olay hep beraber görürüz.Saygılarınla

Ayrıca yazım hataları için kusura bakmayın arkadaşlar.

Son düzenleme:
Beldeyama Tr de böyle bişey yok nerden alıyorsunuz bu haberleri hayret doğrusu :cyclopsan Bi link verinde bizde bakalım yahu:) Satarız YBR250yi alırız yeni 125 liği :mrgreen:
Dostum anladığım kadarıyla 250 YBR kullanıyorsun.Bir depo ile 750 km. yol kattettiği doğrumu?Bilgi verirsen sevinirim.

arkadaslar bugun bi ybr ye baktım 2004 30000 km de çizik yok motorda ama gazı cekince sanki alttan motor titreme yapıyo yuksek devırde acaba bu tıtreme motorlamı alakı bişidir yoksa krank kol veya bilyalarıylamı alaalıdır yada başka ne sebeplerı olabılır ?

büyük bi ihtimal bilyalardandır. 2004 lern bilyaları en fazla 20000 km dayanıyo sonra titresim yapıyo.

KEŞKE SUNDAN HETİRSELER TÜRKİYEYE TEKRAR HALA BİREZİLYADA URETİYOR AMA SİMDİ NİE CİNE DONDULER BİLMİORLAR FİAT DA UNSUR OLABİLİR BEN BUNU 2004 TE ALDIGIMDA 4250 İDİ SONRADAN 2004 TE BUNDAN SONRA CIKANLAR 2750 CİNDEN GELENLER YANİ:queen:

MADE İN BRAZİL:wiinkk:

Son düzenleme:
Beyler bu tür Küçük motorlarda 2. el temiz almak en Karlısı mantıklısı kesin bişey var herkez motoru büyütmek ister kesindir bu elbet 250 500 600 isticeksin ama bu makineyede 4.000 ytl (yenisinden bahsediorm ruhsat fln)
Bayılmak braz mantksız geliyor eski model alıp 20.000 30.000 binersin sonra eline para gecer 250 lik 500 luk alırsın...

@CRAZYYBR
Forum sayfalarında sürekli kendi Motorunun resmini görmekten zevkmi alıyorsun anlamadım..:silent:

Son düzenleme:
Evet Cok Zevklı Oluyor Nerden Anldaın:p

O DEİLDE YENİ RESİMELER CEKMİŞTİM DEMİN Bİ GİRİM ATAYIM DEDİM MOTORUMU CEKMEK HOSUMA GİDİOR SİZLERLEDE PAYLASIM DEDİM YANLIŞMI YAPTIM:pale:

Son düzenleme:
oK nasıl iyi istersen bu arada senin motorda Bi oynama performansta bişeyler varmı . ? Burdan olabilir gibi gozukuyorda :p

YOK BEN OYNAMA YAPMADIM BU ORJİNAL HALİ BİDE BU 12,5 BG FABRİKA CIKISI TELLER FARKLI GELDİYSE BUDA ORJİNAL HİÇ Bİ YERİ İLE OYNAMADIM HER YERİ İLK GUNKU GİBİ:cat:

AMA BUNA COK SEYLER YAPILABİLİORMUS KESİCİ OLMADIGI İÇİN AMA BEN DUSUNMUORUM SU ANDA BENİM İÇİN YETERLİ ZATEN BU PERFORMANS:wiinkk:

Son düzenleme:
YOK BEN OYNAMA YAPMADIM BU ORJİNAL HALİ BİDE BU 12,5 BG FABRİKA CIKISI TELLER FARKLI GELDİYSE BUDA ORJİNAL HİÇ Bİ YERİ İLE OYNAMADIM HER YERİ İLK GUNKU GİBİ:cat:

AMA BUNA COK SEYLER YAPILABİLİORMUS KESİCİ OLMADIGI İÇİN AMA BEN DUSUNMUORUM SU ANDA BENİM İÇİN YETERLİ ZATEN BU PERFORMANS:wiinkk:

İyi Güsel yetiyorsa tamam uzun yola çıktın mı hiç peki :p
hep 90 la 100 le :mrgreen:
tamam hakkını yememek lazım gusl ama uzun yolda şehirlerarası diyim dişliyi büyüksek Güsel olur en azından sabit bagırmadan 120 gitse 110 gitse çok güsel :)

İyi Güsel yetiyorsa tamam uzun yola çıktın mı hiç peki :p
hep 90 la 100 le :mrgreen:
tamam hakkını yememek lazım gusl ama uzun yolda şehirlerarası diyim dişliyi büyüksek Güsel olur en azından sabit bagırmadan 120 gitse 110 gitse çok güsel :)

ybr nin sıkılmadan gideceği hız bana göre 80 km bilemedin 90,sonra motor yırtınmaya başlıyor...kardeşim 70 80 lede yol bitmiyoo yav:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar