Mikuni farın sorunsuz çalışıyormu?Bizi aydınlatırsan seviniriz.bugün farı söktüm, balon ampulu söktüm çöpe attım.. ampulu tutan plastiği çıkardım, H4 cıvalı ampul taktım, bunun için far contası gerekiyor ki bu her yerde bulunmaz. sanayiden "h4 düy" aldım fişler aynen uyuyor zaten, telle sabitledim.. şimdi canavar gibi aydınlatıyor, aküde maküde sorun yok.. 55watt taktım zaten, orjinali 35watt, çok büyük bir fark yok.. dehşet aydınlatıyor, mz farından daha iyi oldu.. yarın foto koyarız.
![]()
Dostum anladığım kadarıyla 250 YBR kullanıyorsun.Bir depo ile 750 km. yol kattettiği doğrumu?Bilgi verirsen sevinirim.Beldeyama Tr de böyle bişey yok nerden alıyorsunuz bu haberleri hayret doğrusu :cyclopsan Bi link verinde bizde bakalım yahuSatarız YBR250yi alırız yeni 125 liği :mrgreen:
arkadaslar bugun bi ybr ye baktım 2004 30000 km de çizik yok motorda ama gazı cekince sanki alttan motor titreme yapıyo yuksek devırde acaba bu tıtreme motorlamı alakı bişidir yoksa krank kol veya bilyalarıylamı alaalıdır yada başka ne sebeplerı olabılır ?
YOK BEN OYNAMA YAPMADIM BU ORJİNAL HALİ BİDE BU 12,5 BG FABRİKA CIKISI TELLER FARKLI GELDİYSE BUDA ORJİNAL HİÇ Bİ YERİ İLE OYNAMADIM HER YERİ İLK GUNKU GİBİ:cat:
AMA BUNA COK SEYLER YAPILABİLİORMUS KESİCİ OLMADIGI İÇİN AMA BEN DUSUNMUORUM SU ANDA BENİM İÇİN YETERLİ ZATEN BU PERFORMANS:wiinkk:
İyi Güsel yetiyorsa tamam uzun yola çıktın mı hiç peki
hep 90 la 100 le :mrgreen:
tamam hakkını yememek lazım gusl ama uzun yolda şehirlerarası diyim dişliyi büyüksek Güsel olur en azından sabit bagırmadan 120 gitse 110 gitse çok güsel![]()