Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

aargh, askerde motoru çok özlememe rağmen şu sıralar motora çok az binebiliyorum ne yazık ki :( İleride de durum değişecek gibi görünmüyor zira iş nedeni ile İzmir'e taşınıcam ve motoru da hemen alamam herhalde vs vs... Taşınmadan önce bir organizasyon olursa gelmeye çalışırım...

Bu arada EMOK'a giden var mı?

-----------
ooo insane sen de izmirli oluyorsun en güzeli :queen:

Insane kardesim seni mi kiracagim. :) Egzostun sesi cok hos. Duyan motorcu arkadaslar iyi ki degistirmissin diyorlar. 4 silindir bir SS gibi degil tabiki, kimse ruya aleminde oldugumu dusunsun istemem. Ama yine de YBR icin tatmin edici bir ses. :)
-------
sesi merak ettim videoya cekip youtube koyabilirmisin :queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Tiger egzostun sesi ile ilgili olarak mini video cekimi var.
YBRciler olarak merakinizi gidermek benim gorevim. :)

PIERzig bu egzost oyle kafa utuleyen turden degil. sadece sesi biraz daha toklasti. Soba borusu hic degil. Teessuf ederim. :p

Click here to watch YBR125-Tiger-Exhaust

Son düzenleme:
Bişi söleyimm ben ybr nin sessiz oluşunu seviyorum zati :).Hele egzozunu baca gibi yapıp bagırtanlara illet oluyorumm.İnşş oyle bi ses degildir aargh :)
Bu arada insane farketmemişim İzmir'e ne zaman geliyon gelirsen haberim olsun hemen kontaga geçersin :cherry:

arkadaşlar ybr de arka lastiği dublekse çevirmek için jantıdamı değişitirmek gerekiyor yapan arkadaş varsa ne kadara mal oluyodu

Tiger egzostun sesi ile ilgili olarak mini video cekimi var.
YBRciler olarak merakinizi gidermek benim gorevim. :)

PIERzig bu egzost oyle kafa utuleyen turden degil. sadece sesi biraz daha toklasti. Soba borusu hic degil. Teessuf ederim. :p

Click here to watch YBR125-Tiger-Exhaust

harika bir sesi var motorun
çok tok bir sesi var gerçekten

Sizlerle bir resim paylasmak istiyorum. YBRci arkadaslara selamlar!

dsc00058ln3.jpg

bir de kaskını, üstünü ve dizlik ve korumalarını kaça aldın acaba?

Insane kardesim seni mi kiracagim. :) Egzostun sesi cok hos. Duyan motorcu arkadaslar iyi ki degistirmissin diyorlar. 4 silindir bir SS gibi degil tabiki, kimse ruya aleminde oldugumu dusunsun istemem. Ama yine de YBR icin tatmin edici bir ses. :)

Not: Siyah renk konusunda bir takintim var. Yillardir herseyim siyah. :)

dsc00064zk3.jpg

:D
motor siyah bide üst takım taklavat harika
Jason Statham'a benzemişin valla
motorcu versiyonu :D

Son düzenleme:
arkadaşlar ybr de arka lastiği dublekse çevirmek için jantıdamı değişitirmek gerekiyor yapan arkadaş varsa ne kadara mal oluyodu
IRC marka tubeless ön-arka 75 YTL siboplar çifti 15 YTL takma parası 10 YTL
siboplar uygun, ince tip olursa yuvalarını genişletmene gerek yok.

Son düzenleme:
Ben IRC leri taktırırken araba lastiği sibop'u takıldığı için delik genişletildi. Daha önceki motorumda da aynı işlem yapılmıştı bir sıkıntı çıkartmadı bana.

hayati; 75 YTL ye iyi almışsın ben 95 ytl vermiştim çiftine.

aargh ; motor güzel olmuş siyah renk hep sevmişimdir. Egzost güzel duruyor. ;)

Merhabalar benim ybr hakkında bir kaç sorum olacaktı.Bugün baktım ve almaya karar verdim.Peki bununla birlikte arkaya bi çanta,koruma demiri fln neler takılabilir biraz bilgi verirseniz sevinirim(yani ekstra aksesuar olarak)

szr

Merhabalar benim ybr hakkında bir kaç sorum olacaktı.Bugün baktım ve almaya karar verdim.Peki bununla birlikte arkaya bi çanta,koruma demiri fln neler takılabilir biraz bilgi verirseniz sevinirim(yani ekstra aksesuar olarak)

Yukarıdaki resim belki sana biraz fikir verebilir ; arkaya topcase , yanlara 2 adet heybe, motor koruma demiri,istersen kolayca çıkarılıp takılabilen kafa karenajı taktırabilirsin ayrıyeten depoüstüne mıknatısla yapışabilen depo üstü çanta da bagaj sorununu daha da hafifletebilir , umarım faydam olmuştur...

Tekrar merhaba arkadaşlar,
1 ay kadar önce yeni YBR'm gelecek demiştim ve 2 haftalık beklemenin sonunda hasret bitti. 750 km'yi buldum şimdiden ve bir sorun yok gibi. Özellikle szr arkadaşla aynı zamanlarda aldığımız için (ama o benden önde gidiyor gibi :) ona önerdiğiniz şeyleri ben de takip ediyorum. Özellikle 500 civarı yağ değişimini yaptım ve çok da iyi oldu gibi.

Arka çanta işini hallettim ama yan çanta için İzmir'e bakayım istiyorum. Netten bulduğum kappa'ların fiyatı beni aştı!

Benzin tüketimi de gayet iyi gibi ama tam hesaplar için biraz daha bekleyeyim. En azında 1000'i bi devireyim. --Ama burada yapılan hesaplarda da bir virgül hatası var sanki. km başına yaklaşık değer 10 ykr civarı olsa gerek değil mi? (Yoksa 100 ykr = 1 ytl hesabıyla bizim YBR benzini içiyo olurdu :mrgreen:)

ErK; hayırlı olsun devreyiz demek:), ben şuan 1550 lere dayandım gibi ; kazasız, zevkli, sorunsuz sürüşler dilerim sana ve tüm arkadaşlara:cat:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Hazır lastik muhabbeti açılmışken size şunu sorayım; elimde 3,00-18 lastik var. Ybr nin arka lastiğinde 90/90 - 18 yazıyor acaba 3.00-18 benim canta uyar mı?

3 resimde benden dün arkadaşla (morveötesi) haymanaya gezmeye gitmiştik ortalama 150 km fotolar...
20080503lq6.jpg

grnt012ca7.jpg

grnt006ke6.jpg

egsozdaki kücük deligi matkapla büyüttürdüm gayet iyi sesi oldu performansta bi artış var gibi.deligin büyümesinin sonucunda sadece motor sogukken zor çalışıyo hava alıyo sanırım bnede çalıştırırken elimle kapatıp çalıştırıyorum.

Motosikleti
harika bir sesi var motorun
çok tok bir sesi var gerçekten

bir de kaskını, üstünü ve dizlik ve korumalarını kaça aldın acaba?

:D
motor siyah bide üst takım taklavat harika
Jason Statham'a benzemişin valla
motorcu versiyonu :D

Micima, olumlu elestirilerin icin tesekkurler.
Jason Statham'a benziyorsam ne ala cunku adam bence cok karizma. :)

Unutmadan, kask 300 YTL, korumali gomlek-ceket karisimi sey 150 YTL, eldiven 50 YTL, dizlik 50 YTL: Toplam 550 YTL.

Son düzenleme:

lastikçilerden bulursun.. plastik değil demir sibop bulacan.. sonra motorcuya götür aynen uyar ben denedim geçen hafta.. bana 10 liraya maloldu. sibop 5 lira

S.a aLL Merhabalar nasılsınız ??
Benim ybrde Devir saati çalışmıyor başlıca sebepleri neler olabilir yardımcı olabilirmisiniz Lutfen... Bide kafa grenajı var bende onu sökerek mi baksam :):):) Ve Benden Ve kırmızı sevgilimden Bir foto Fazla bakmayın :p Resim Çok Büyükmü Oldu sanki :D:D
:D:D
15062008462ma0.jpg

Son düzenleme:
benim devir saatide yapıyo öyle bi sorun yalnız devamlı değl bi çalışıyo bi çalışmıyo göstergelerin arasına zincir yağının kutusunu koyuyorm onu koyduğm zaman çalışıyo nasıl iş bende anlamadm.

Öyle nereye kadar ama elbet bi Cozumu olmalı Neyse İşlerle ugrasamıyorum bi ara bakıcam iyice olmadı grenajı falan cıkarırım öyle bakarım oda olmadı Servis artık.. :S:S

Motosikleti
Omerdusmez@
Resim guzelmis. YBR yakiyor. Hey gidi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar