Arkadaşlar ruhsattakiler hiç önemli değil isteyen istediği gücü yazdırabiliyor oraya.2006 ve sonrası 10 beygir diye biliyorum:cat:
Aklın yolu birdir.Doğru demiş.arkadaşlar bugün benim daima alışveriş yaptığım motorcunun yanına gittim.ona 125 lik motorlar hakkında danıştım.bana sakın ha sakın apache ve gn 125 alma dedi.ybr 125 al ama diğerlerine sakın bulaşma dedi.çünkü yedek parçası çok pahalıymış.
arkadaşlar yanlış anlamayın ama 125 cc almayın iki gün sonra yükseltme ihtiyacı duyacaksınız.başdan 250 cc alırsanız bi ton masraf ve para tasarruf etmiş olursunuz.:cat:
arkadaşlar ıspartada ybr ye 3400 diyolar 500 peşin nasıl aynımı diğer illerle
Kullanım amacı hız yapmaksa ybr den 3 gün sonra bıkarsın. Ancak amaç, manzarayı seyrede seyrede yol almak, sorunsuzca yol almak, yeni yerler görmek ise ybr, 2500 YTL lik bütçe ile alınabilecek en iyi uzun yol enduro motordur :cat:
ha bide yakıt ekonomisi
arkadaşlar ıspartada ybr ye 3400 diyolar 500 peşin nasıl aynımı diğer illerle
Arkadaşlar , dün epey bi yol yaptım, şu sıkıcı rodaj dönemini biran önce bitirmek için; genelde 5000-6000 devir civarında izledim ve şu aşamada motor düz yolda 5.viteste iken 6000 devirde 70-75 km/s civarı bi hıza ulaşıyor
; zaten maksimum yaptığım hızda bu şu ana kadar ; birde şöyle bişey dikkatimi çekti , bundan önceki motorum Bws idi ve elcikler bana yakındı, Ybr de ise biraz daha uzak olduğundan dün biraz sırt ve boyun bölgem ağrıdı; örneğin yolculuğumun sonuna doğru yolda giderken kafama sağa sola cevirirken, omuz ve sırt bölgemin ağrı ile kasıldığını hissettim, herhalde vücut zamanla buna alışacak , sırt ve omuz kaslarım gelişecek diye düşünüyorum![]()
ybr nin direksiyon posizyonu az biraz öne eğilmeyi gerektirebiliyor ama beni rahatsız etmedi bu güne kadar.
benim tek şikayetim aynalarda arkayı görememem ve koltuğun çok rahatsız olması:cat:
benimde tek şikayetim koltuk abi 1 saatten fazla kaldigimda hele bide sakin modda ilerlerken işkence gibi geliyo sele gidondan yana bi şikayetim yok boyum 1.85 aynalara gelince ben cok rahat görebiliyorum bazen tedirgin olup kafami cevirdigim oluyor tabi:queen:ama bu koltuk yüzünden oturma organima kramp giriyor :queen::queen::queen:
ya bu egzosun iç tarafı teker tarafı yani orjınalınde ezikmi yoksa diilmi ? ark. motorunda iç taraf ezik anlmadım
orjınalınde oleymiş somunun oldugu yeraklım gitti 1 an için
YBR'nin orjinal zinciri ile dişlilerinin fiyatlarını bilen varmı?Benimkilerinin değiştirilme zamanı geldi.Almadan önce yardımcı olursanız sevinirim.