arkadaşlar 1 depo ile ne kadar gidiyorsunuz.ben 400 km gidenleri duydum ama yedek depoyuda zorlasam 300 ün az üstüne çıkabildim.
merhaba arkadaşlar.benim motora jant şeridi olarak hangi renk yakışır?
![]()
![]()
Mümkün değil.300 km çok çok az.en az 400 km. yapman lazım.O da motoru sürekli devirli kullanırsan.Normal kullanımda 450'ye kadar çıkar.Çok denedim YBR 100 km'de 2.4 ile 3.00 lt arasında benzin tüketiyor.Motorunu bir kontrol et derim.arkadaşlar 1 depo ile ne kadar gidiyorsunuz.ben 400 km gidenleri duydum ama yedek depoyuda zorlasam 300 ün az üstüne çıkabildim.
Ben daha hiç benzini bitiresiye km yapmadım ama ibre yarım depoya yakınken 185 km.lerde oluyor.Hesap doğrumu sizceMümkün değil.300 km çok çok az.en az 400 km. yapman lazım.O da motoru sürekli devirli kullanırsan.Normal kullanımda 450'ye kadar çıkar.Çok denedim YBR 100 km'de 2.4 ile 3.00 lt arasında benzin tüketiyor.Motorunu bir kontrol et derim.
Arkadaşlar bu yıbırların vitesleri cbf gibi yukarı kaldırınca artıyor aşağı basınca mı düşüyor
evet düzelecek. :cat:Ticaretisyen kardeşim,
YBR'lerde vites normal konumda iken yani boşta iken aşağıya basarsan 1'inci vitese geçer, 2,3,4,5'inci viteslere geçerken vites pedalını yukarı kaldılman gerekiyor. Boşa nasıl geçiyor diye sorma çok zor geçiyor. Servisine gidip debriyaj ayarı yaptırmama rağmen boşa almak için bayağı uğraşıyorum bazen tasadüfen geçiyor.Vites boşluk mesafesi çok kısa tutulmuş. Ayağının çok hassas olması gerekiyor. Belki de motor daha 1000 km'de olduğu için böyledir bilemiyorum. İnşallah ilerde alışır.
Ben daha hiç benzini bitiresiye km yapmadım ama ibre yarım depoya yakınken 185 km.lerde oluyor.Hesap doğrumu sizce
İbre yarıdan sonra daha hızlı düşmeye başladığından,hemen benzin alma ihtiyacı duydum hep.:cherryyüzden tam ölçüm yapamadım.Ama benzin 2.90._ytl lerdeyken kilometre de 8-8.5 ykr yakıyordu...
Ben daha hiç benzini bitiresiye km yapmadım ama ibre yarım depoya yakınken 185 km.lerde oluyor.Hesap doğrumu sizce
İbre yarıdan sonra daha hızlı düşmeye başladığından,hemen benzin alma ihtiyacı duydum hep.:cherryyüzden tam ölçüm yapamadım.Ama benzin 2.90._ytl lerdeyken kilometre de 8-8.5 ykr yakıyordu...
arkadaşlar benim ybr son zamanlarda rölantideyken ve durup da debriyaja bastığımda stop ediyor ve iyice sıklaştı.
dün gelişim ibrahimde baktı abi karbüratörü temizletsen iyi olur dedi motor 15000 de normaldir dedi.
servisi aradım eğer parça değişmeyeceğini var sayarsak işçilik 20 25 ytl alıyoruz dedi.
şimdi ben bu karbüratörü söksem kendim temizleyebilirmiyim? özel bir alet gerekirmi yada hassas ayarlar yapılması lazımmı?
elimden bu tip işler gelir her türlü alet edavat da mevcut
yarın sökmeyi düşünüyorum ne dersiniz daha önce siz söküp taktınız mı?
sök abi dagit ne var ne yok:queen: eger olursa bende getiririm sana servise degilde sana vereyim parayi benim motörda 13 binde az kaldi getircem yanina:queen:
sen bi getir önce seninkini bi yapalım
sonra benimkini yaparız:mrgreen:
du bakalım bi yardım alabilirsek ciddi ciddi niyeti bozdum sabah sökücem ne var ne yok.
amma toplayabilirmiyim orası meçhul:queen:
şuanda ki yakışına göre benim ki yedek depo dahil 440 km gitmesi lazım :cat:
kullandığınız motor 0 km mi?
model km belirtirseniz yardımcı oluruz:cat:
arka sayfada güme gitmesin:mrgreen:arkadaşlar benim ybr son zamanlarda rölantideyken ve durup da debriyaja bastığımda stop ediyor ve iyice sıklaştı.
dün gelişim ibrahimde baktı abi karbüratörü temizletsen iyi olur dedi motor 15000 de normaldir dedi.
servisi aradım eğer parça değişmeyeceğini var sayarsak işçilik 20 25 ytl alıyoruz dedi.
şimdi ben bu karbüratörü söksem kendim temizleyebilirmiyim? özel bir alet gerekirmi yada hassas ayarlar yapılması lazımmı?
elimden bu tip işler gelir her türlü alet edavat da mevcut
yarın sökmeyi düşünüyorum ne dersiniz daha önce siz söküp taktınız mı?
motor 2007 model.sıfır aldım.şu an 3700 km.de. periyodik bakımlarını düzenli olarak yaptırdım.zannedersem biraz yüksek devirli kullanıyorum.ayrıca istanbulu bilenler için söyleyeyim bulunduğum yerler fatih, beyoğlu gibi trafiğin yoğun olduğu bölgeler.
arka sayfada güme gitmesin:mrgreen:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
motor 2007 model.sıfır aldım.şu an 3700 km.de. periyodik bakımlarını düzenli olarak yaptırdım.zannedersem biraz yüksek devirli kullanıyorum.ayrıca istanbulu bilenler için söyleyeyim bulunduğum yerler fatih, beyoğlu gibi trafiğin yoğun olduğu bölgeler.
dostum bu kmde süpap ayari yapilmaz ama sana tavsiyem hava filitresini degiştir temizlemekle ugrasma ucuzdur zaten en iyisi onu degiştir bide karbürütörünü temizlet önerim bu kadar:cat: