NNNNeeee ybr nin ikinci elidemi var?ben ikinciel ybr babamdan bile almam.çünkü güvenenemem.
evet doğrusu da bu zaten.......arkadaşlar benim ybr de 3700 km de 5. vites düz yolda 6000 devirde tam 70 km/s hıza erişiyor 7000 devirde ise 80 km/s hıza erişiyor
NNNNeeee ybr nin ikinci elidemi var?
alan satarsa aklından şaşarım...:bounce:
) Ben alsaydım çoktan almıştım ikinci el bir ybr,ama ben sıfır km almayı tercih ediyorum.kendimi şartlandırdım sanki kız alırmış gibi sıfır olsun istiyorum,sizce haksızmıyım.ve ben alacağım ybr mide ömürlük alacağım,ilerde büyültecek olsam dahi satmayacağım,çünkü ben aşığım ybr ye,kavuşmamıza az kaldı
allah herkesin gönlüne göre versin,kazalardan belalardan korusun cümlemizi.AMİN..
NNNNeeee ybr nin ikinci elidemi var?
alan satarsa aklından şaşarım...:bounce:
) Ben alsaydım çoktan almıştım ikinci el bir ybr,ama ben sıfır km almayı tercih ediyorum.kendimi şartlandırdım sanki kız alırmış gibi sıfır olsun istiyorum,sizce haksızmıyım.ve ben alacağım ybr mide ömürlük alacağım,ilerde büyültecek olsam dahi satmayacağım,çünkü ben aşığım ybr ye,kavuşmamıza az kaldı
allah herkesin gönlüne göre versin,kazalardan belalardan korusun cümlemizi.AMİN..
hayırlı olsun:rendeer:
allah seninde gönlüne göre versin
Allah kavuştursun![]()
bugunde 100 km yaptın demi :wiinkk: alıom haberlerinizi ona göre![]()
geçenlerde 96 krş yakıyorduya benim motor
hava filtresini iyice temizledim 25 ytl ile 285 km yol gitti bu sefer 87 krş yaktı:cyclopsan
temizlik hakikatten faideliymiş yaparsan![]()
Ulem aynısını bende düşünmediysem neyim :cherry:Amin, hepimizi inşallah.
Bende artık böyle düşünmeye başladım.Bi gün motoru büyütürsem (ki o gün çok uzak:mrgreenbile ybr yi satmam herhalde.Şehir içi yine bunu kullanırım.Hatta torunlarıma motor sürmeyi bununla öğretirim
![]()
arkadaşlar benim ybr de 3700 km de 5. vites düz yolda 6000 devirde tam 70 km/s hıza erişiyor 7000 devirde ise 80 km/s hıza erişiyor
Gittiğin yol şatlarına göre değişmekle beraber en az 500 km/de bir yağla.Ama önce fırça ve gaz kullanarak temizlemelisin.Slm arkadaşlar,
Zincir bakımımı kaç km'de yapmak gerekiyor. Castrol chain wax aldım. Bunu zincire uygulamadan önce herhangi bir solventle ön temizlik yapmak gerekirmi? gerekirse hangi solventi kullanıyorsunuz(gaz, benzin, tiner v.b) ve temizliği bez ile mi yokso fırça ile mi yapıyorsunuz.
Cevaplarınız için teşekkürler,
Keyifli sürüşler.
o nasıl iş ben 4. viteste 110 görüyorum senin motor yeni biraj acılsın ozaman tekrar denersin:cat: