Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaslar Bana Yamaha Dt125 Kalburatorub Takıldıgı Pladtık Manıfold Lazım Bılenınız Varmı Sıfır Veya Cıkma

5. Vites Devir hız oranlarım
6000 D/dk = 70Km/h
7000 D/dk = 80Km/h
8000 D/dk = 90Km/h
............
Şeklinde deam ediyor tabi bu benim YBR nin verileri Rodaj dönemindede aynıydı şuan 13000 km civarlarında hala aynı.

benim motor daha 250 km de 6000 devirde 80 yapıyo... zaten daha 80 i geçecek kadar tecrübem yok:cherry:

İyide motorun bi devirdeki hızı gücüyle alakalı değil ki vites oranıyla alakalı:silent:
Dişliler değişmediyse bütün ybr ler aynıdır.
Eskileri bilmiyorum ama.

ARKADASLAR BU GUN COK MUTLUYUM BREZİLYADAN SİPARİŞ ETTİGİM TELLER GELDİ AMA BAŞLIKLARINDA GELMESİNİ BEKLİORUM ODA GELİNCE EN KISA ZAMANDA RESİMLERİNİ ATICAM:cherry:

Telleri Aldımda Dikkatimi Ceken Bişi Oldu Teller ışıkta Yeşil Sarı Mor Renlere Donuyr Neden Acaba Bilgisi Olan Varmı Başlıklarda Sarı Renkte Nipel Denen Bi Maddeden Yapılmıs Paslanmaz çelikmi Oluor Yardımcı Olursanız Sevinirim

Son düzenleme:
ybr de karar kıldım gibi:cat:ne zor şeymiş karar vermek.kampanyadan alıcam gibi bitane.umarım renk seçimindede zorlanmam.vitesli motor deneyimi yok.yapiciz artık bişiler.bu arada tüm arkadaşlara selam:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bence siyah al . Benimki siyah ybr ye siyah çok yakışıyor.

ybr de karar kıldım gibi:cat:ne zor şeymiş karar vermek.kampanyadan alıcam gibi bitane.umarım renk seçimindede zorlanmam.vitesli motor deneyimi yok.yapiciz artık bişiler.bu arada tüm arkadaşlara selam:cherry:

Ve aleykümm selamm :)
İyi karar vermişsin :cat: Vitesli motor diye hiç korkmana gerek yok valaa.Alıştıktan sonra scooter falan sürmek çok sıkıcı gelir:cherry:

ben de ilk defa kullanmama ragmen hiç zor gelmedi...hakimiyet scooter den daha iyi...daha zevkli..:cat:

Slm arkadaşlar,
YBR motorum şu anda 850 km'de. 6000 deviri sollamaların haricinde hiç geçmedim. Düz yolda 6000 devirde giderken hızım tam 80 oluyor. Dikkat ettim 80'ni hiç geçmiyor. Rodaj döneminde bu hız normalmidir? Moturun rodajını iyi yapıp yapamadığımı anlama açısından, rodaj döneminde 1000 km'yi geçmemiş olan arkadaşlar (6000 devirdeki hızlarını) deneyip cevap yazarlarsa sevinirim.

Hepinize Kazasız zevkli sürüşler dilerim.

Ben bunu bi denerim sana bilgi veririm.:cat:

Arkadaşlar ankaradan özel yapım bi YBR belki görmeyenler vardır.
5000lira fiyatı.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o sadece bir örnek.bu motor honda da olabilir.suzukide olabilir bir çin malıda olabilir,siz beni yanlıs anladınız,ben ikinci ele pek güvenmem.nedeni ise bilmediğm bi sorun olabilir mtrda.adam km telini çıkarip 30bin veya daha fazla bir km yapıp sonra takıp satmaya kalkabilir,ve bunu bizler 5 bin 10 bindeymiş gibi satar gider.bu kadar yeter.

o sadece bir örnek.bu motor honda da olabilir.suzukide olabilir bir çin malıda olabilir,siz beni yanlıs anladınız,ben ikinci ele pek güvenmem.nedeni ise bilmediğm bi sorun olabilir mtrda.adam km telini çıkarip 30bin veya daha fazla bir km yapıp sonra takıp satmaya kalkabilir,ve bunu bizler 5 bin 10 bindeymiş gibi satar gider.bu kadar yeter.

o konuda haklısn bende cok guvenmem zaten ben motrumuda ikinci el aldım ama kuzenimindi aynı apartmanda oturuoruz bana dahil kimseye motorunu surdürtmezdi hergün silerdi bende motoru gornce hasta olmustum zaten ve ısrarlarıma dayanamadı ve motoru ondan satın aldım:cherry:motorum 2004 model ama görenler yeni cıkan modelimi kaç gunluk die soruyorlar :pr:bende diorum ki evet birezilyadan ozel getrttirdim :p

alacağınız kişi tabiki önemli ama sadece km saatine bakarak motorun ne kadar kullanıldığı anlaşılmaz

işte bu yüzden alırken ya anlayan birine yada servise götürmek lazım:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar