5. Vites Devir hız oranlarım
6000 D/dk = 70Km/h
7000 D/dk = 80Km/h
8000 D/dk = 90Km/h
............
Şeklinde deam ediyor tabi bu benim YBR nin verileri Rodaj dönemindede aynıydı şuan 13000 km civarlarında hala aynı.
Bence siyah al . Benimki siyah ybr ye siyah çok yakışıyor.
ybr de karar kıldım gibi:cat:ne zor şeymiş karar vermek.kampanyadan alıcam gibi bitane.umarım renk seçimindede zorlanmam.vitesli motor deneyimi yok.yapiciz artık bişiler.bu arada tüm arkadaşlara selam:cherry:
ybr de karar kıldım gibi:cat:ne zor şeymiş karar vermek.kampanyadan alıcam gibi bitane.umarım renk seçimindede zorlanmam.vitesli motor deneyimi yok.yapiciz artık bişiler.bu arada tüm arkadaşlara selam:cherry:
Slm arkadaşlar,
YBR motorum şu anda 850 km'de. 6000 deviri sollamaların haricinde hiç geçmedim. Düz yolda 6000 devirde giderken hızım tam 80 oluyor. Dikkat ettim 80'ni hiç geçmiyor. Rodaj döneminde bu hız normalmidir? Moturun rodajını iyi yapıp yapamadığımı anlama açısından, rodaj döneminde 1000 km'yi geçmemiş olan arkadaşlar (6000 devirdeki hızlarını) deneyip cevap yazarlarsa sevinirim.
Hepinize Kazasız zevkli sürüşler dilerim.

http://www.sahibinden.com/daha_temizini_bu_fiyata_bulamazsin_!_!_!WQQaXQQ7662371WQQpXQQdisplayitem
süper yaw bu ybr keşke istanbulda olsaydı
bizim forumdanmış sahibi yeni almıştı neden satıyor acaba yalnız_adam
satıyordum ama arkadaşlar beni caydırdı..dediler bundan daha temizini bulamazsın bende bu durumda vazgeçtim..en az 2 sene daha binerim..:cat:
ben ikinciel ybr babamdan bile almam.çünkü güvenenemem.
ben ikinciel ybr babamdan bile almam.çünkü güvenenemem.
o sadece bir örnek.bu motor honda da olabilir.suzukide olabilir bir çin malıda olabilir,siz beni yanlıs anladınız,ben ikinci ele pek güvenmem.nedeni ise bilmediğm bi sorun olabilir mtrda.adam km telini çıkarip 30bin veya daha fazla bir km yapıp sonra takıp satmaya kalkabilir,ve bunu bizler 5 bin 10 bindeymiş gibi satar gider.bu kadar yeter.
alacağınız kişi tabiki önemli ama sadece km saatine bakarak motorun ne kadar kullanıldığı anlaşılmaz
işte bu yüzden alırken ya anlayan birine yada servise götürmek lazım:cat: