210 km ortalama 20 ytl ile
bende de durum hemen hemen aynı :cat:
20 ytl lik benzinle kaç km gidebiliyorsunuz ortalama olarak ?
20 ytl lik benzinle kaç km gidebiliyorsunuz ortalama olarak ?
Ben 20 ytl ile 160-180 km gidiyorum....Uzun yolda daha da artıyor km.... :silent::silent::silent::silent:bende de durum hemen hemen aynı :cat:
20 ytllik benzin alamıyoz ki![]()
Arkadaşlar ben motoru alalı 18gün oldu.Sıfır aldım.Fakat bazı şeyler canımı sıktı.
Ben arıza verdi diye düşündüm servisede gidemedim bitürlü.Size sorayım belki bişeler söylersiniz.Sorunum sabahları motoru jikleyi kaldırmadan çalıştıramıyorum.2 3 dakika jikle kalkık halde çalışması gerekiyor.Sonra normale dönüyor.Normal havalardada durum böyle.Honda cg Titan s hatta kanuni cros da bile böyle bişe görmedim.Yaz kış direk basıp gidiyordum.Bide viteslerle ilgili bi sıkıntım var 1000 bakımında viteslerede bakım filan yapılıyormu yani ayarlanması filanmı gerekli?Ara sıra dururken boşa alamıyorum birden ikiye geçiyor.Anlamadım bende![]()
:queen::queen::queen::queen:20 ytllik benzin alamıyoz ki![]()
Arkadaşlar ben motoru alalı 18gün oldu.Sıfır aldım.Fakat bazı şeyler canımı sıktı.
Ben arıza verdi diye düşündüm servisede gidemedim bitürlü.Size sorayım belki bişeler söylersiniz.Sorunum sabahları motoru jikleyi kaldırmadan çalıştıramıyorum.2 3 dakika jikle kalkık halde çalışması gerekiyor.Sonra normale dönüyor.Normal havalardada durum böyle.Honda cg Titan s hatta kanuni cros da bile böyle bişe görmedim.Yaz kış direk basıp gidiyordum.Bide viteslerle ilgili bi sıkıntım var 1000 bakımında viteslerede bakım filan yapılıyormu yani ayarlanması filanmı gerekli?Ara sıra dururken boşa alamıyorum birden ikiye geçiyor.Anlamadım bende![]()
arakadaşlar acil yardım ybr min vites attıgımız milin şanzunana giren yerdeki siyah keçeden yağ kaçırıyo düzcede hiç bir yerde yok servis dahil ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorumale:
Yapacak belli ya geçmiş olsun motora binmeden en yakın servise ulaştır:cat:
sevgili arkadaşlarım,ben ybrmi almadan kaskımı,alıyorumnasıl iyi ediyormuyum.yalnız ben gözlük kullandığım için çeneden açılmalı kask alıyorum,birazda hoşuma gidiyor çeneden açılmalı olanlar,biraz araştırdım nette ama yinede size sormak istedim,kalite olarak hangi markaları tavsiye edersiniz,bilgilerinize çok ihtiyacım olacak,bir de bu topcase midir nedir adı neyse,ondan almayı düşünüyorum ne gibi birşeyler önerirsiniz.şimdiden teşekkürlerimi sunuyoırum ybr ci dostlarım.kendinize iyi bakın ALLAH'a emanet olun,kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.
servisi bende biliyorum serviste olmadığı için burdan yardım isteme gereği duydum belki bi faydası olur diye belki elinde olan vardır diye düşündüm
Babaçiben iki veya üç ay önce ön balatayı taktırdım.10 YTl idi o zamanlar.Hiç bir sorun da yaşamıyorumfren balatalarını yan sanayii taktıran var mı içinizde?
arka orjinal 45ytl yan sanayii 20 ytl
ön orjinal 35 ytl yan sanayii 15 ytl
servisin verdiği fiyatlar bunlar sadece arka balata için 10 ytl işçilik alıyorlar
daha önce duyduğum yan sanayii'yi ve orjinali aynı firmanın ürettiği fakat orjinalinin üzerine yamaha markası vurulduğu yönündeydi doğru olabilirmi?
performansı nasıl olur yan sanayii lerin:silent: