Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

cell-im kardeş hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin bende şu sıralar çok düşünüyorum , sana sormak istediğim kaç paraya aldın , peşin mi yoksa taksitle felan mı bir de kampanya varmış galiba şu sıralar ybr lerde cevab için teşekkürler :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben ikinci el aldım ybr'yi hatta yaza doğru satıp 0 km gümüş ybr almayı düşünüyorum model yükseltmek ve renk için..mavide güzel bir renk ama çabuk tozlanıyor namussuz :p..tabii zevk ve renkler tartışılmaz o konuda katılıyorum size...

yahuu arkadaşlar benim eksoz ısınınca acayip sesler geliyor tık,tin,tin rintintin :p gibi stop edince duyuyorum bu sesleri sizdede varmı bu acayip sesler??

Son düzenleme:
yahuu arkadaşlar benim eksoz ısınınca acayip sesler geliyor tık,tin,tin rintintin :p gibi stop edince duyuyorum bu sesleri sizdede varmı bu acayip sesler??[/QUOTE]

o metal sourken öyle ses cıkarır normal yani

cell-im hayırlı olsun kazasız belasıs binmen dileğiyle

Son düzenleme:
cell-im kardeş hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin bende şu sıralar çok düşünüyorum , sana sormak istediğim kaç paraya aldın , peşin mi yoksa taksitle felan mı bir de kampanya varmış galiba şu sıralar ybr lerde cevab için teşekkürler :cat:

tşkr ederim...vadeli aldım toplamda 3800 ytl (plaka dahil)...kampanya martın sonuna kadar dediler..ben 30 martta başvurdum ve 31 inde teslim aldım..peşin fiyatı 3600 dü.:)

Bütün yeni ybr alan arkadaşlar hayırlı olsun hepinize, kazası belasız inşallah.
Ben parliament mavisine bayılıyorum.Onun için ybr de olsa R1 de olsa illede mavi.YBR nn maviside çok benziyor parliamentin mavisine onun için hiçbi renge değişmem.Ama gri olanı sanki biraz daha büyük motor izlenimi veriyor doğru:cat:
Babaçi abi bende aldığım hava filtresini orjinal sanıyordum.:salut:Çok saf müşteriyim bende:pr:
Bakalım bi fark olacak mı şimdilik bişey belli değil ama.:silent:

cell-im
allah kazadan beladan korusun güle güle bin:rendeer:

koruma demirini ihmal etme:cat:

cell-im
Güle güle iyi günlerde bin.Birbirinize yakışmışsınız doğrusu...:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cell-im hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binersin inşallah..:rendeer:

koruma demiri cok önemli hatta o olmadan binme düşünce cok zarar görür koruma demiri olunca dua edersin o demire

koruma demiri cok önemli hatta o olmadan binme düşünce cok zarar görür koruma demiri olunca dua edersin o demire

arkadaş haklı ben ybr mi aldım 2gün sonra koruma demiri taktım taktıktan 2 gün sonra küçük bi kaza geğirdim o demir olmasaydı depo çok hasar görürdü ama hiç bişe olmadı olan demire oldu:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar