Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

daha dün aldım
ve ilk defa vitesli motor kullanmama rağmen hiç zorlanmadım...ybr yi sevdirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim:mrgreen:

Son düzenleme:
maşallah nazar değmesin:) bende 2 haftalık ybremin fotolarını yakında koyacağım buraya;)

Yeni Ybr lenmiş arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.Kazasız belasız zevkli sürüşler...

hayırlı olsun gümüş rengi özelleklemi seçtin. yanlış anlama beğenmediğimden değil benim çok hoşuma gidiyorda ondan sordum bizim burda sadece siyah varda ondan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun gri rengi bende çok yakıştırırım ybr'ye kazasız belasız kullanırsın inşallah:rendeer:..bir tane tavuk kes barimin.:p

teşekkür ederim....gri rengi özellikle seçtim...ama ybr ye her renk yakışır...:cat:

teşekkürler...daha plaka ruhsat işlemleri bitmedi...bunları alırken neye dikkat etmeliyim..ve şu an motorum ne kadar yakar sizce?

diğer renk sahabı ybr ciler kusura bakmayın

gri daha dolgun duruyor:wiinkk:

zevler ve renker tartısılmaz arkadasım ama senin düşüncene de saygı duyuyorum:wiinkk:

erdal yanlış anladın gri daha güzel demedim:pale:

daha önceki asya scooterim sarı renk idi,aynı model olmasına rağmen siyahtan ve kırmızıdan daha iri görünüyordu.

göz aldatmacası gibi bir şey:cat:

kusura bakma arkadasım yanlış anlamışım o konuda haklısn gride motosikleti sarı gibi oldugundan biraz daha iri gösteriyor ve kıvrımlar daha net anlasılıyor :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en güzel renk kendi ybr'nizin rengidir..:cat: ama hakkaten gümüş farklı duruyor ybr'de...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar