Hayalimdeki motosiklet :cherry: ilk motosikletim olacak ilk aracım :cat:
Dostum Selimm bu 5 kollu olan avrupada satıştaki enjeksiyonlu modeli:cat:
![]()
selam arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz bişey sorcaktım şu anda motorunuz ne kadar yakıyor
sen varya iki gün sonra o cbf yi satıp bi ybr al ben sana o zaman sorarım:queen:
Kardesim asmadik mi kapiya iceri alinmayacaklar listesini? Daha once YBR kullanip daha sonra hiyanet eden Metehandrocan'i da almayacagiz diye fikir birligine varmadik mi? :mrgreen:
arkadaşlar cbf cbf cbf cbf yeni alcak kişileri yanliş yonlendirmeyin lütfen ben bi cbf 150 li mete abimin dedigi gibi gariban pancar motoru sahibi olarak her nevi ybr 125 cok aşiri modifiye olmamak kaydıyla tokkatlamış biri olarak HONDA CBF 150 DERİM VE hız öldurur derim mesajıda veriyimde yanliş anlaşilmasın
Sevgili kardeşim kalite ile hız aynı şey değildir.Ki unutma ki CBF 150 CC.Tutup da 125 CC YBR ile hız konusunda kıyaslanması bile yanlış.Ancaaaak kalite konusuna istersen hiç girmeyelim okuyucular her iki motorun topiğini okusun ve karar versinler.Sana küçük bir örnek vereyim benim motor 25 bin km'de henüz hiç zincir gerdirmeye ihtiyaç duymadım.Henüz sibop ayarı istemiyor.Bir kaç ampul değişimi hariç masrafım da olmadı ve bu motorla geçtiğimiz yıl Kapıkule'den Sarp'a kadar gezdim.Gık demiyor.Vs, vs, vs.arkadaşlar cbf cbf cbf cbf yeni alcak kişileri yanliş yonlendirmeyin lütfen ben bi cbf 150 li mete abimin dedigi gibi gariban pancar motoru sahibi olarak her nevi ybr 125 cok aşiri modifiye olmamak kaydıyla tokkatlamış biri olarak HONDA CBF 150 DERİM VE hız öldurur derim mesajıda veriyimde yanliş anlaşilmasın
fiyatı biraz daha kırmaya çalış2006 model 2400 ytl temiz ve sticker,çanta(41 lt'ydi sanıyorum) nasıl bir fiyat?
sticker olmasi bişey degil onu sende yaparsin çantanin omasi güzel bide motor kaç bin km de bunlarida yaz mutlaka motor koruma demiri üzerinde olsun düşmesi kalkmasi yoksa fiyat iyi diyebilirm
benim motoru vereyim sana haha 2007 siyah 12 binde çanta koruma demiri depo kilifi yan ayaklik çelik halat 2500 ytl:queen:
ybr nin 5 kol jantlısı var diyosun da bildiğim kadarıyla türkiye ye bu modelin bu sene içinde gelmeyeceği söyleniyordu:silent:
evet haklısın ben bayii gitmeden telefonda yetkili var dedi ama yokmuş....5 kollular sadece avrupada satılıyomuş....
varmı motorunu satan,satmayı düşünen,satmayı düşünecek bi hayır sever
1,750 ytl ye kadar istanbulda olmak kaydıyla,2005 ve 2006 model orta halli ybr arıyorum. gören duyan bilen insanlık nağmına haber versin:wiinkk:
varmı motorunu satan,satmayı düşünen,satmayı düşünecek bi hayır sever
1,750 ytl ye kadar istanbulda olmak kaydıyla,2005 ve 2006 model orta halli ybr arıyorum. gören duyan bilen insanlık nağmına haber versin:wiinkk: