Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar foruma nasıl resim koyabilirim?
Paylaşmak istedigim özel yapım sıfır bi ybr var.
Yardımcı olurmusunuz?

çok dedin be kardeş taş çatlasın 20 liradır.benim servis 15 lira demişti bu yaz:cat:

Ben demedim İzmir Aksan Yamaha yetkili satış ve servisi Sözyledi beldeyamanın sitesinde olması lazım numaraları telefonla sorabilirsiniz banada abartı geldi ama malesef bana verdikleri rakam bu :silent:

GERÇEKLER ACIDIR.ACITIR.DÜNYADAKİ TEK DİKİLİ FİDANIM.."K I Z I M"Ben Bir Garip Pandayım..Hor Görme Pandayı...........................Yaw mete_han usta bu ne demek Allah Aşkına :cyclopsan

haa bu arada abilerr bnm Ybr almama çok az kaldııı..ahh bide şu anamm insaflıı olsaa kendi aramla bile aldırmıyoo yaa ama bu sefer tamamdır alıcam kafalayamaz kesin kafama koyduumm illeeedee moturuuuuummm...hala ufaksın diolar yaa 17 olduk daha ne olsun 50 yasında bincez motoraa

Son düzenleme:

faydası var son hıza ulaşma süresi kısaldı çekisi arttı torku yükseldi yakıt biraz azaldı 2 aydır böyle kullanıyorum...

Ben demedim İzmir Aksan Yamaha yetkili satış ve servisi Sözyledi beldeyamanın sitesinde olması lazım numaraları telefonla sorabilirsiniz banada abartı geldi ama malesef bana verdikleri rakam bu :silent:

bugün servisi aradım orjinal ön balata 35 ytl arka 45 ytl.

montaj için ön'e işçilik almıyorlar arka için 10 ytl işçilik alıyorlar

erdal senin motor 2004 model gibi duruyor:cherry:

Son düzenleme:
babaçi sende benimi takip:queen: ediyrsun belki görmeyen vardır:p zaten benmde satmaya nietim yıne de cok saol dusundugun için:queen::mrgreen:

yaw bu motorun başka dağda bayırda çekilmiş resmi yokmu?

hayır aynı resimleri defalarca gördüm ben

değiştir erdal değiştir:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar