Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

s.alykm.arkadaslar motorum ani hızlanmalarda 8bin devırde gaz kesıyodu sonra tekrar devam edıyordu.servıse göturdum usta kullandı kesıcıye gırıyor normal dedı.sızce normal mi?

her viteste 11bin devirde kesiciye giriyor benım motor .8binde kesiciye girmesi saçmalık

arkadaşlar bişey takıldı kafama geçen gün hava filtresini kendim değiştireyim dedim. hava filtresini çıkartttım ve hava filtresinin bulunduğu yerde en alt kısmında hafif ıslaklık var. bezle silip kokladım yağlı benzin yada mazot kokusuna benzettim. bu normal olamaz tahminimce. acaba karbüratör doluda geri mi püskürtüyor ??

arkadaşlar bişey takıldı kafama geçen gün hava filtresini kendim değiştireyim dedim. hava filtresini çıkartttım ve hava filtresinin bulunduğu yerde en alt kısmında hafif ıslaklık var. bezle silip kokladım yağlı benzin yada mazot kokusuna benzettim. bu normal olamaz tahminimce. acaba karbüratör doluda geri mi püskürtüyor ??

Sen yağı diyorsun karterden buharlaşan yağ hava filtresine gelir altta hazne var zaten yağ büyük ihtimal yağın içinde kokuyor benzin.

slm arkadaşlar bugün 596 km lik bir gezi yaptım yağmur güneş kar ne arasan vardı :D

recai bu gün kafama esti hava filtresinin kapagını cıkardım hava filtresinide kelepce ile yerine sıkıca tutturdum manyak güzel bir ses veriyo abarth eksozdan daha iyi vallaha

recai bu gün kafama esti hava filtresinin kapagını cıkardım hava filtresinide kelepce ile yerine sıkıca tutturdum manyak güzel bir ses veriyo abarth eksozdan daha iyi vallaha

o yan kapaklar nasıl cıkıyo.bır kere denedım sol taraf cıktıda sag tarafı cıkartamadım..kırılır dıye bıraktım.

arkadaşlar benim ybr 13 kuruş yakıyor bu normalmi son zamlarla birlikte kafan karıştı sizin motorlarda yakıt durumu nedir

Hehe :p Biz yıllardır filtresiz biniyoruz..Filtreyi açıcaksınız içindekileri boşaltıcaksınız siyah kapağıda çıkartıp torbaya koyucaksınız sonra dış kapağı kapatın boop booop :p

o yan kapaklar nasıl cıkıyo.bır kere denedım sol taraf cıktıda sag tarafı cıkartamadım..kırılır dıye bıraktım.

kardeşim kapagı kendine dogru hafif cekeceksin sol tarafını aşağıya dogru eğip sag tarafı kendine dogru cekeceksin biraz sert cıkıyo kırılcak gibi oluyo

avadanlık tarafını acmak içinde sag tarafı asagı eğip sol tarafı kendine dogru cekeceksin

senin mercekli fara hasta oldum kendinmi yaptırdın satınmı aldın cok güzel duruyo

Son düzenleme:
s.a arkadaşlar ybr 125 branda almak istiyorum acaba bizimkilere kaç beden uyumlu oluyor bir bileniniz varsa hemen yazabilirse siparişi vericem...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:56 ----------

arkadaşlar benim ybr 13 kuruş yakıyor bu normalmi son zamlarla birlikte kafan karıştı sizin motorlarda yakıt durumu nedir

kardeş benim motorda yeni bakımdan çıktı senin dedigin krş larda yakmaya başladı :(

valla ybr falan yalan ybr de harcanmışız resmen 110 görecekde canı çıkacak o zmana kadar:) ybr yi filtre açık kullanıyordum 5 kira ile en fazla 35 gidiyordu.
rx 135 kingim 5 lira ile 30 km gidiyor şiddetle tavsiye ederim motora binmekten zevk alacaksınız

13 kuruş devirli kullanım için normaldir. ama aşırı sakin sürüşle 11 kuruşa indirilebilir.
branda: bende 40 lt çanta ve koruma demiri var xl anca yetiyor çantayı çıkarmayınca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar