slm ybr ciler...
benim motor hem vuruntulu çalışıyor hemde motorun için den şıkır şıkır ses geliyor ne olabilir?
motora masraf yapacağım param yoktu birde ehliyetsizlikten ceza yeyimce tam oldu...![]()
Hayır mesela motor durduğu yerde sağa doğru yatırınca bir ses geliyor mu ?
Hacı kim yakaladı seni ? Yunus mu ?
yarın denicem uniqe pek dikkat etmemiştim.motodrif geçmiş olsun hacı hoş ehliyet olsa bile ayna ve plakadan gene yerdin...Dikkat et kendine bak gitti bi ehliyet parası şimdik.
cevirmede durmadım peşime düştüler fiat linea ile,önümü kesip durdurdular beni.
polisler iyi cıktı gene efendi halimden dolayı polisten kaçma cezasını kesmediler,ayrıca motorun sigortası 1 hafta önce bitmişti ona bakmadılar.ehliyetsizlik ten 600 kestiler 15 gün içinde ödersem 450 tl...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:14 ----------
sağol.artık köylerde gezicem malesef![]()
</noscript>slmlar,
son 2 gündür motorda sabahları çalışırken stop etme problemi vardı dün gece bindiğimde farın çok az yandığını gördüm motor hızlanınca farı ışığının da kuvvetlendiğini farkettim. sanırım akü de zayıflama var gibi çünkü bu çalıştırırken stop etme problemi hiç olmazdı malum sonuçta havalar sıcak jikle ihtiyacı yok.bu akşam muhtemelen ustaya götürecem bakalım ne çıkacak...aküden değildir diyen arkadaşların başka önerileri var mıdır varsa nelerdir?
bu arada 1 yılda 25.000km yi tamamladık sağ salim![]()
arkadaşlar sizin rölanti deviri kaç ?
dostum uygun olanı 1,3 ila 1,5 arasıdır.