Çok güzel allah kaza bela vermesin.Kıskananlar çatlasın![]()
AminnnnAllah herkeze ybr nasip eylesin :queen:
Sorun olmuyor akünün sağlığı gayet iyi ama ben kapatmak istiyorum.Ben orjinali gibi olsun istiyorum.Soket olursa hemen alırım ama sanırım uymuyor.
slm arkadaşlar benim motorum ybr ye benzediği için kendi karburatörünü biraz kurcalamıştım bozmuşum mecburen değiştirmek gerekli oldu bende ybr nin karburatöründen aldım 2004 modelin olanınkinden sizden isteğim yani 2004 model motoru olan arkadaşlardan hava ayarı kaçtur da yeni olduğundan ayarını düzgün yapmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim.
ybr nin hava ayarı tam kapatıldıktan sonra 2,5-3,5 tur. bence bir ustanın kulağı ile yapılması gereken bir ayar. Bir ustaya yaptır yada yapana kadar uğraş kendin ustalaş. Kolay gelsin.
internette gezerken yamaha hindistan sitesini gördüm girip biakıymbi dedim ybr ve benzeri modeller vardı bi bakın
http://www.yamaha-motor-india.com/product/index.html

arkadaşlar uzun bir aradan sonra gene sizlerleyim. Selamlar :mrgreen:
2009 ybr esd hava filtresinin orjinali kalmamış stokta... yan sanayi taktırsam motor ömrüne ve performansa etkisi olur mu? teşekkürler... (aslıında cevabı biliyorum ancak emin olmak istiyorum-ilk defa değişecek)
ozgur ben hep yansanayi kullaniyorum bi fark hisetmedim.orjinal her zaman en kalitelisi olucak diye bisey yok sonucta.genede icim rahat etsin diyosan orji parca bekle veya gelene kadar yan sanayi kullan sonra at...ben rialliden aliyorum en iyisi 8 bucuk lira