dün 20 km kadar yeni ybr yi kullandım devir olayına özellikle cok dikkat ettim..rodajda olduğumuz içinde fazla basamadık
motorumuz 5.viteste 5 bin devirde giderken 60 km hızla gidiyor..6500 devirde ise tam 78 km hıza ulaşıyor ben bu değerleri kendi ybr m de önde 15 dişli varken yakalıyordum..acaba yeni ybrnin ön dişlisi 15 mi yada bg gücü mü artırılmış..
eğerki bg gücü arttıysa ben dün 20 kmlik sürüşte bunu göremedim..irfan ustam sagolsun al sedat motor senin köpeen olsun dedi gız gibi makinasını bana teslim etti..kendisini selamlarım burdan :mrgreen:
görüntü cok güzel bi enduroı havası var tek kişi cok daha güzel olacaktır eminim..koruma demiri ayrı bi hava katmış..gösterge paneli çok tatmin edici..buram buram kalite akıyor abi daha ne diyebilirm keşke imkan olsada sizler için 2 bin kmlik bi gezi yapsam ne var ne yok sayfalarca yazsam buraya 
eğerki bg gücü arttıysa ben dün 20 kmlik sürüşte bunu göremedim..irfan ustam sagolsun al sedat motor senin köpeen olsun dedi gız gibi makinasını bana teslim etti..kendisini selamlarım burdan :mrgreen: