Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ayrica attığın özel mesajda ne kastettin anlayamadım.Nerde övmüşüm motorumu.Bir resim topiği açdım diye övdüm mü oldum ?

yaws illa tartışma cıkaracin yani :) bak başlarım gene ybr lerin sorunlarından hhaah :) kafan şişer çıkarsın mt den.

benim motorum 2nizinkini de geçer:p:p

dağılın uleyn:p:p
yaban-5-bolum-mafya-babasi.jpg

sidik yarıştırmıyorsunuz demi:cherry:

Kimseden birşey beklediğim yok.Topiğin kitlenmesini istemiyorum.Bana uzak allaha yakın ol :rendeer:

unique senin o tank pad'e ölüyorum ya tam benlik bursasporr misali :D nerden temin edebiliriz ya birde şu zenon işini ne yapabiliriz taktırsammı taktırmasammı dügmeli taktırmayı düşünüyorum sadece gece yakıcam motor çalıştıktan sonra mesela bölece aküyüde bitirmez heralde.

unique senin o tank pad'e ölüyorum ya tam benlik bursasporr misali :D nerden temin edebiliriz ya birde şu zenon işini ne yapabiliriz taktırsammı taktırmasammı dügmeli taktırmayı düşünüyorum sadece gece yakıcam motor çalıştıktan sonra mesela bölece aküyüde bitirmez heralde.

Gercekden bursaspora tam uyar :) Motosikletçilere bak ben ummadığım bir motorcudan buldum :) Nette var ama timsahlı bulamadım.Birde xenon bakalım denk gelırse takdırırım.Xenon takdırırsan far acma kapama olması lazım.

39078_1497997686669_1135938168_1452815_1363312_n.jpg

Son düzenleme:
Selamlar ybr ciler orjinal bir ybr 9000 devirde kaç km/h hızda gider ?

5. viteste 9000 devirde 115 km yaptım düz yolda tam 9000 devire gelmedı aslında ama, motorun uzerıne yattım 9bin devire gelmesı için. sizce nasıl. yokuş aşağı deneyecem birde 9bin devire tam geldıgınde kaç yapacak diye.(98 kiloyum bu arada boy 1.90 :D)

Son düzenleme:
5. viteste 9000 devirde 115 km yaptım düz yolda tam 9000 devire gelmedı aslında ama, motorun uzerıne yattım 9bin devire gelmesı için. sizce nasıl. yokuş aşağı deneyecem birde 9bin devire tam geldıgınde kaç yapacak diye

Güzel senin motorda değişik 1000 devir alttan geliyor hız konusunda.

Ya benim motorda seyir halindeyken far cansız yanıyor bir düzeliyorr.Anlamadım.Yeni fark ettim

Güzel senin motorda değişik 1000 devir alttan geliyor hız konusunda.

Ya benim motorda seyir halindeyken far cansız yanıyor bir düzeliyorr.Anlamadım.Yeni fark ettim

1000 devir alttan geldıgını nerden biliyorsun ne farkı var anlamadım,yani ozaman benım motor 8000 devirde 110 yapıyor demekmi'dir

Hayır yanlış anladın.Şimdi senin motor 6000 devirde 90 yapıyor ya.Bizimkiler 7000 devirde yapıyor o hızı.Seninki 1000 devir alttan gelmiş oluyor :)

dostum ben şimdi sizin motorlardaki 9bin devire gelmem için kendı motorumu 10 bin devirdemı deneyeyım birde kaç yaptıgını. eşit olması için kaç bin devirde basmam lazım

Biraz karışık oldu ama 90 kilo oldugunu bildigimize göre yeni kasaların gerçekten iyi gittigi anlaşıyor burdan :)

Tecrübeli bir ybr sürücüsü olarak ybr den şaşma derim. Cbf yi çok fazla denemediğim için yorum yapmayacağım.. Yedek parça ucuzluğu ve bulunabilirliği,yakıt tasarrufu,sağlamlığı ve dayanıklılığı,servisinin hemen heryerde bulunması(gerçi pek de ihtiyacın olmuyor),2. elinin olması öne geçen özellikleri.Sanırım cbf 150 biraz daha seri gibi görünüyorsa da, çok emin değilim.Ben 3 hafta önce çok temiz 2009 model ybr mi 3250 TL ye sattım.2. el değerini hiç kaybetmedi.Nacizane tavsiyemdir.
:)Teşekkür ederim sevgili dostum.Cevap verme ve bilgilerinizi,tecrübelerinizi paylaşma nezaketinde bulundunuz.
Yüzlerce YBR'ci arkadaş,forumdaş arasından sadece ''motoseyyah'' arkadaşımızın ilgisini çekmiş demekki :silent:?
Acaba sorduğum sorular çok mu banal diye merak ediyorum :pale:.
Sevgili motoseyyah,uzun zamandır sizi YBR ile tanıyordum hatta birkaç gün öncesine kadar.250 liği yeni mi aldınız?Hayırlı olsun,tekerin yere hep düz bassın.
Saygılar.

Son düzenleme:
Biraz karışık oldu ama 90 kilo oldugunu bildigimize göre yeni kasaların gerçekten iyi gittigi anlaşıyor burdan :)

ben de 86 kiloyum. 2009 city'mi istediğimde 110'a dayayabiliyorum... ybr'de hız ve çekiş motosikletin bakımı ve rodajıyla alakalı.:bounce:

@serdarmert

abi uzun zamandır foruma bakamıyorum. ben castrol p1 10w-50 kullanmaya devam ediyorum çok memnunum. bu yağı deneme fırsatın oldu mu? özelden mesaj atarsan sevinirim dediğim gibi yoğunluğum nedeniyle foruma yetişemiyorum.

KAZASIZ SÜRÜŞLER

Arkadaşlar aranızdan ayrıldım bu gün ağlayarak (gerçekten:mrgreen:) ybr mi sattım 2.500 liraya 2008 model 10.500 deydi ve gt250 aldım herkesin dilediği motora kavusması dilegiyle iyi sürüşler

szr

Hayırlı olsun Eray ;

Arkadaşlar epeydir motoa binmiyorum ; geçen gün motorun yanına gidip incelediğide ön amortisörlerin çatallarla bitiştiği yerlerde sarı ayçiçek yağı gibi sarartılar gördüm , acaba amortisörler yağ mı kaçırmakta , bindiğim zamanlar hiç dikkatimi çekmemişti sanırım binmeyince ortaya çıktı ; neler yapmam gerek ...

Arkadaşlar aranızdan ayrıldım bu gün ağlayarak (gerçekten:mrgreen:) ybr mi sattım 2.500 liraya 2008 model 10.500 deydi ve gt250 aldım herkesin dilediği motora kavusması dilegiyle iyi sürüşler

Seni ne işin var burda :) İşi olmayan giremez buraya ::evil::::angry2::::11122::::winkwink

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar