Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Valla bende bilmiyordum.Şimdi 20 tl bayıldım tam sentetik shell advance vsx 10 40 aldım vites geçişleri süper şimdi.Ya havalar bi açılmadı istanbul tarafıda öyle mi :pr:

valla şuan baya bi sıcak thsortle geldim hatta alttan da capri giycektimde neyse dedim:)ama yağı keşke 15-50 alsaydın yazın daha sağlıklı...

valla şuan baya bi sıcak thsortle geldim hatta alttan da capri giycektimde neyse dedim:)ama yağı keşke 15-50 alsaydın yazın daha sağlıklı...

abi t-short demeyin allah kaza bela vermesin ama korumalı ceketleri ihmal etmeyelim aramızdan biri kaza geçirse hepimizin canı yanar burda :cat:

HAVA TAHMİNİ
nihayet bizim buralar açılıyor.
çiftçi hesabına iyi aslında sanırım yağmur.
Allah'ın (c.c.) işine karışmam ama motora binmek için vakit daralıyor içten içe de az güneşli olsa diyor insan :)

slmlar

aynı duygular içindeyiz kardeşim yagmur yagmasın aman diorum yoksa hergün 5 gaymedolmusa bayılmam lazım işe giderken gelirken ybr elim ayagım bide benzinim şirketten olunca hep gezmek istiom yani :D:p

Off off :pr::pr::pr:

2yttp3n.jpg

ağır diye bişey yok bedava verseler almam üstüne para verseler almam diyodu ybr için çinlisiyle gezsin işte arkadaş bişey demiyoruz söylediklerini söylüyoruz. :cat:

Bu çok ağır oldu ama :)

evet baya agır olmus bnm söleme amacım başkaydı ama o farklı anlamıs önemli değil böyle kardeşlerime sevgim var sorun etmem yani nasıl olsa gırgır şamata yazıyoruz oda konuyu hep sonundan okuyo makara yaptıgımzıı anlamayıp laf sokmaya çalışıyor olsun oda kendine göre kendini savunuyo.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:15 ----------

sen çinliyle gezmeye devam kardeşim ybr senin neyine :)

doru söylüyosun bnm neyime ybr allah suzuki nasip etsin bi tvs nasip etsin :) ben hem geziyorum hem işim için mecburen kullanıyorum.

kartal07 ybr kullanicisi olarak aramiza hosgeldin.
X-Fi usta yeni ybr nin devir olayina hasta oldum.Ben 7000 devirde 80 yapiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar