bi keresinde biz yokuş yukarı 3 kişi cıktık performansı cok süperdı (Her birimizi 50 kilio sayarsan:queen: )enderkaptan' Alıntı:İki kişi binişlerde yokuş ve uzun mesafelerde performansı nasıl arkadaşlar ? ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim. tşk ler ....
enderkaptan' Alıntı:soruma yanıt veren arkadaşlara tşk ler. hız önemli değil, yeterki iki kişi de binsek 125 cc yolda komasın yeter. ybr 125 i bu gün bayisin de bir kez daha gördüm. Her geçen gün kanım daha da ısınmakta, bu flört dönemi yakında evlilikle sonuçlanacak gibibir de şu ehliyeti alsam artık. Fiyata 3300 YTL derler, umarım bir iki aya kadar indirim veya ek kampanya falan olur. Yakında "işte benim ybr 125 im" demeyi diliyorum. Tüm motorcu arkadaşların farı ve yolu açık olsun.
Not: bana "yahu 125 cc oyuncak bu" diyen arkadaşa cevabı verdim; "herkesin içinde bir çocuk yaşar". Bence de yeni başlayanlar için ideali bu.
gcc_ondr' Alıntı:bu arada fiyat olarak bilgi vermek isterim size, ben 3200 liraya aldım ayın 11inde, tabi bu 10 ay vadeli fiyatı, hemde kartsız aldım, peşin fiyatı 2900 dü, ama sanırım şu sıra 50 lira zam gelmiş, yani enderkaptan telaffuz ettiğin fiyat peşin fiyatı ise biraz fazla, gerçi sitede de öyle görünüyor ama fiyat, benim aldığım bayi ucuz satıyor sanırım, hepinize sevgiler...![]()
enderkaptan' Alıntı:yollarda hep görmekteyim. Eee, artık tanışırız yakında. Selamlar saygılar ...
mehtar84' Alıntı:peki yamaha kaç km hıza ulaşıyor acaba iyimi yani
insane' Alıntı:Bu videodaki motor eski kasa 12,5 beygir olan YBR'lerden. Ayrıca dikkat ederseniz 5. viteste 110 ile giderken devir saati 9bin civarında, yani ön dişli büyütülmüş.
Buaradan asıl çıkartmamız gereken YBR'nin yokuş aşağı 120'ye ancak dokunabildiği (çok yüksek eğimde daha fazlası da görülebilir) ama normal şartlar altında da 100 civarı hızlara ulaşabildiğidir.