Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hata

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times. Bu dosya ne Premium Hesap veya Kollektörü hesabına ve ayrılan bu nedenle sadece 10 kez indirilebilir.

This limit is reached. Bu limite ulaşıldığında.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. Bu dosyayı indirmek için, yükleyici ya bu dosya transferi gerekiyor onun Kollektörü's Hesap veya tekrar dosya yükleyin. The file can later be moved to a Collector's Account. Dosya daha sonra bir koleksiyoncu Hesap taşınmış olabilir. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information. Yükleyiciyi tıklayınız için dosyanın bağlantısını silmek için daha fazla bilgi almak gerekir.

Link artık çalışmıyor. 10 kişilik limit dolmuş.
Rica etsek, başka bir siteye upload yapabilir misin?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:59 AM ----------

arkadaşlar, cuma günü oldukça uzun bir yola çıkıyorum. üstelik artçıyla. hem tatil hem akraba ziyareti gibi birşey olacak bu. güzergahım resimdeki gibi

ayvalıkta ve uşakta 3er 4er gun kalacağım. ve de bol bol fotograf cekilecek.

Hayırlı yolculuklar.
Saat yönünün tersine gidersen, köprü parası vermezsin :cherry:

Link artık çalışmıyor. 10 kişilik limit dolmuş.
Rica etsek, başka bir siteye upload yapabilir misin?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:59 AM ----------

Hayırlı yolculuklar.
Saat yönünün tersine gidersen, köprü parası vermezsin :cherry:

ben o şanslı 10 kişiden biriydim :)

tekrar upload ettim rapidshare'e diğer arkadaşlar için:

http://rapidshare.com/files/237998398/yamaha_ybr125_service_manual.pdf.html

bir 10 kişi daha indirdikten sonra da başka bir arkadaşımız tekrar upload eder.

Son düzenleme:
teşekkürler arkadaşlar :cat:

arkadaşlar, cuma günü oldukça uzun bir yola çıkıyorum. üstelik artçıyla. hem tatil hem akraba ziyareti gibi birşey olacak bu. güzergahım resimdeki gibi:

turkeymap.jpg

ayvalıkta ve uşakta 3er 4er gun kalacağım. ve de bol bol fotograf cekilecek.
dostum , güzergahın Bursa Enduro festivaline uygun. Katılmayı düşünüyorsan orada olacağım , görüşürüz:cat:

Son düzenleme:
arkadaslar bende aksilik olmaz 700 km lik bi geziye çikacagim tek gidiş 700 km toplamda 1500 ü rahat bulur bu akşam belli olacak sinop gezim:rendeer:

2hxqbls.jpg

REsit kardesimle gezerken:mrgreen:Örnek Verilecek motorculardan:mrgreen::mrgreen:dizlik mont eldiven evet cok güzel dirsek korumasi evet harika:p:)

arkadaslar yenı motor alındıgı zaman mtv yatırma suresı nedır? nereye ve nasıl yatırıyoruz bilgisi olan varsa soleyebilirmi benım 15 gun oldu ybr mi alalıda şimdi aklıma geldi :mrgreen:

sen 10000km deki kız gibi motora kıymışsın zaten dikkat et motor senin canına kıymasın.:queen:
ama iyi olur daha gider diye fazla zaman geçirme bence başka doğabilecek zaralardan korumuş olursun.

ama genede bir servise baktır belki anlamadığımız veya bilmediğimiz bir durum olabilir belki..ok

teşekür ederim eniyisi bikaç farklı ustaya göstermek :cat:

2hxqbls.jpg

REsit kardesimle gezerken:mrgreen:Örnek Verilecek motorculardan:mrgreen::mrgreen:dizlik mont eldiven evet cok güzel dirsek korumasi evet harika:p:)
Ben onun motor almadan önceki sözlerini hatırlıyorum yolda görünce s.l.klara bak kask takmıyorlar kollarında taşıyorlar derdi bir zamanlar:) gençlik işte düşsün bir anlar takmamayı:queen::queen:
bu arada yavaş gidin lifiniz atmasın:queen::queen::queen:

mtv'yi yatırmak 6 aylık periyotlarda senede iki defa yatırmanız lazım. İsterseniz hiç yatırmayabilirsiniz taa ki muayeneye kadar :D

arka lastiği değiştirmek istiyorum bizim servise HENG.SHEN.TIRE marka lastik geldi ama üzerinde çin malı yazıyor. lastik hakkında bilgisi olan yada kullanan arkadaş varmı

piyuuuu ben motoru alalı bir sene olacak nereydeyse, mtv den haberim yok.

noluci şimdi?

Şubat ve Temmuz dönemi olmak üzere 2 kere yatırmak gerekiyor diyebiliyorum. Bende motoru alalı 1 ay oldu, 1 ay içerisinde MTV'yi ödemek gerekiyor. Ben Şubatı yatırdım, Temmuza kadarda 2.taksitini yatırırım.

Araçların Yıllık iki taksitle alınan Motorlu Taşıt Vergisi (MTV) miktarını : MTV Hesaplama linki Ve varsa borcunuzu MTV Sorgulama Linki https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp adresinden öğrenebilirsiniz.

100cc altı scooterler hariç her araçtan her yıl alınıyor sıfır veya 100 yaşında olması bişey değiştirmiyor.

Nakil vasıtaları vergi dairelerine ve internetten kredi kartıyla ödeme yapabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
ya arkadaslar ben yarın için vize randevusu aldım fakat borcu yoktur kağıdı istiyorlarmı tüvtürk ? :s onu almadım bugun unuttum ya :( aklımdaydı o kadar :( orda bakıyorlarmı borcu yoktura cıkarabılıyorlarmı yoksa istemiyorlarmı istiyolarmı pf :S yarın c.tesi bide :S

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar