Senin yolun düşerde bana haber vermezsen bana peki:silent::silent::silent::silent:
vay özgür abi'm unuturmuyum seni ya
Senin yolun düşerde bana haber vermezsen bana peki:silent::silent::silent::silent:
Sizlere bi sorum olcak abilerim..
ben izmirde oturuyorum.. cbr yada çin cbr almak için para biriktiriyorum..
aslında 2004 siyah bi ybr düşünmeye başladım bu ara..
yani dicem izmirde 2004 siyah yada kırmızı fazla yıpratılmamış beni 3 sene taıyacak bi ybr bulabılırmıyım..
bu soruyu topic acmadan burda sorayım dedim.. forum kirliliği olmasın diye..
en son ne kadardır sizce bi 2004 ybr siyah yada kırmızı...
şimdiden tesekkürler..
nette fiyatlar cok yüksek yani eşten dosttan tanıdıktan falan alıyomuşuz gibi düşünelim...
ya bu cbf150'ler beni nasıl geçer yaa ? adamlar bi sündürüyo uzayıp gidiyolarale:
apache alacaksin hacı cbf 150 lerin korkulu rüyasi:queen::queen::queen:
Sizlere bi sorum olcak abilerim..
ben izmirde oturuyorum.. cbr yada çin cbr almak için para biriktiriyorum..
aslında 2004 siyah bi ybr düşünmeye başladım bu ara..
yani dicem izmirde 2004 siyah yada kırmızı fazla yıpratılmamış beni 3 sene taıyacak bi ybr bulabılırmıyım..
bu soruyu topic acmadan burda sorayım dedim.. forum kirliliği olmasın diye..
en son ne kadardır sizce bi 2004 ybr siyah yada kırmızı...
şimdiden tesekkürler..
nette fiyatlar cok yüksek yani eşten dosttan tanıdıktan falan alıyomuşuz gibi düşünelim...
sedat_57,Hatay'da Cbf150 ile Apache tokatlamaktan usandım..:queen:
sedat_57,Hatay'da Cbf150 ile Apache tokatlamaktan usandım..:queen:
digi_boy26,Geçmesi çok normal bence..bendede Cbf150 vardı daha yeni sattım herşeyi orjinal sadece arka dişli 38'lik..136-138 görüyordu..Ybr'nin bu hızı yapabilmesi için 2 kat güçlendirilmesi gerek..:cat:
Hade canım ben de hataydaydım hiç tokat atan bi cbf görmedim :queen::queen:
Slmlar herkese millet askerligi evelki gün bitirdim (aa ne cabuk bitti demeyin) geldigim gibi motoru yıkadım yolla attım kendimi
![]()
Arkadaşlar yarın çok büyük bir ihtimalle YBR alıcam ama eski model mi yoksa city modeli mi alsam karar veremedim.Siz olsanız hangisini neden tercih ederdiniz?
Arkadaşlar yarın çok büyük bir ihtimalle YBR alıcam ama eski model mi yoksa city modeli mi alsam karar veremedim.Siz olsanız hangisini neden tercih ederdiniz?