Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selam dostlar;
Tanışma ve Çanakkale başlıklarına iki gündür yazıyorum ama burayı atladım. Aşağıda benim yeni güzelimi görüyorsunuz ve ona baktıkça gözlerim o resimdekiler gibi parlıyor. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Valla o pisi pisilere dikkat et.Niyetleri kötü gibi.Senin oturağında tırnaklarını törpülemesinler.

motkun, kazasız günlerde kullanman dileklerimle :)

hayati, sana da mrb abi hayırlı ramazanlar :)

sedat_57, km'daşım benim :mrgreen:

arkadaşlar motorun yakıtını bundan sonra opet 97 kullancam. az bişey daha sanki daha çabuk hızlanma gibi geldi. 95 varken 5 viteste 7000 devirde 82 yapıyordu aynı viteste aynı devirde 85den fazla yapıyor :) sıra geldi debriyaj baltasına :)

gümüş rengi çok yakışıyor ben siyahını aldım herdakika siliyorum yine tozlanıyor çizikler çok belli oluyor gümüşemi boyatsam ne yapsam :pr: birde yeniçerinin camından nerde bulabilirim fiyatı nedir bilen varmı acaba??
Sirkeci'deki Özen Motorda var.Başka yerlerde de olabilir.Kappa marka olup, ben aldığımda 180 YTL idi.

motkun, kazasız günlerde kullanman dileklerimle :)

hayati, sana da mrb abi hayırlı ramazanlar :)

sedat_57, km'daşım benim :mrgreen:

arkadaşlar motorun yakıtını bundan sonra opet 97 kullancam. az bişey daha sanki daha çabuk hızlanma gibi geldi. 95 varken 5 viteste 7000 devirde 82 yapıyordu aynı viteste aynı devirde 85den fazla yapıyor :) sıra geldi debriyaj baltasına :)

HAcı sen bari yapma 17 binde debriyaj balatasimi degişirmiş bi 30 bin görmen lazim senin ayip ya ayip:queen:

hacı 2.el aldım ya sürekli aklıma takılıyor değiştirimde içim rahat etsin :cherry:

bende sahibinden aldim 9 binde gel bak sanki debriyaji hiç kullanmamiş mübarek:queen::queen:

hee illa degişecem dersen o ayri tabi yan sanayisi 10 liraydi orjinali 25 lira ama işçilik içindemi dişindami bilemiyorum

birde karbrötörü temizletip hava ayari yaptirsan belki bişeyler degişirdi

Son düzenleme:
bende sahibinden aldim 9 binde gel bak sanki debriyaji hiç kullanmamiş mübarek:queen::queen:

hee illa degişecem dersen o ayri tabi yan sanayisi 10 liraydi orjinali 25 lira ama işçilik içindemi dişindami bilemiyorum

birde karbrötörü temizletip hava ayari yaptirsan belki bişeyler degişirdi

orjinali 25

25 de işçilik alıyorlar serviste:cat:

hacı 2.el aldım ya sürekli aklıma takılıyor değiştirimde içim rahat etsin :cherry:

duydun mu hacı 25 balata 25 te işçilik hala degiştirmekte kararlimisn:queen::queen: coşkun abi bu debriyaj balatsi öyle cok kıl biyerdemiki bu kadar işçilik aliyor ya komple motorumu indirip bindiriyo ne yapiyo:cherry:

arkadaşlar selam...!
motorumla 4 ayda 5000 km ye ulaşmış durumdayım. Allaha şükür güzel motor.benimkiside siyah. öne rüzgarlık taksak nasıl engelliyormu? ayrıca azda olsa hızı arttırır mı?

duydun mu hacı 25 balata 25 te işçilik hala degiştirmekte kararlimisn:queen::queen: coşkun abi bu debriyaj balatsi öyle cok kıl biyerdemiki bu kadar işçilik aliyor ya komple motorumu indirip bindiriyo ne yapiyo:cherry:

:queen::queen::queen::queen::queen: .

vah başıma gelenler :mrgreen::mrgreen: capon'um oldu diye sevindim capon yen'i oldu içim dışım :queen::queen::queen:

Herkese selamlar. Temmuz sonuna doğru Muğla'ya yazlığa gittim. 1 ay kadar orda kaldım. Sonra da Afyon üzerinden geri döndüm. Çektiğim fotoğraflardan birkaçını sizinle paylaşmak istedim.

BALIKESİR- Solda yarış atlarının yetiştirildiği Karacabey Haraları

MANİSA- Saruhanlı'da bir köfteci

YBR Akhisar'da dinleniyor

Bodrum yolları

Bodrum- Göltürkbükü- Cennet Koyu

Cennet Koyu

AFYON- 26 Ağustos 1922'de saldırı emrinin verildiği Kocatepe sırtları (Afyon'un Güneyi)

Gri Çok Güzel Duruyooo :queen: :queen:
Bi Aksilik Çıkmazsa Bu Ay Ehliyet Alıyorum, Kış 'a Da Ybr,
Nasıl Beklicem Bilmiom :pale:

DİGİ BOY_26 selam!!! bende eskişehirliyim. ama şu an bursada okuyorum. nasıl eskişehirde ybr den analaya iyi ustalar var mı? ayrıca parçacı filan dostum inşallah eskişehire geldiğimde görüşmek isterim selametle....!

Berkman fotolar ybr'n özellikle deniz o muhteşem koy harika.Uzun yolda sıkmadımı seni diye soracam ama gerek yok keyif aldıgın belli.Umarım bizlerde böyle güzel yerleri görürüz motorumuzla.Çoluk cocuk biraz zor:salut: ya neyse.Kolay gelsin.

DİGİ BOY_26 selam!!! bende eskişehirliyim. ama şu an bursada okuyorum. nasıl eskişehirde ybr den analaya iyi ustalar var mı? ayrıca parçacı filan dostum inşallah eskişehire geldiğimde görüşmek isterim selametle....!

eskişehirde digiboydan daha iyi usta yok dostum test edildi onaylandi:mrgreen:...Kendisi bir numarali ybr ustasidir arkadasim diye övmüyorum yani:pİnsallah bi gün yanina gitme firsatim olur...:)

Berkman fotolar ybr'n özellikle deniz o muhteşem koy harika.Uzun yolda sıkmadımı seni diye soracam ama gerek yok keyif aldıgın belli.Umarım bizlerde böyle güzel yerleri görürüz motorumuzla.Çoluk cocuk biraz zor:salut: ya neyse.Kolay gelsin.

Motor sürmeyi seviyosan ve çok mola veriyosan sıkmaz. Gerçi çoluk çocuk varsa orda araba kiralayıpta gidebilirsin google earth den yerini gösteririm :cat:

ustalarımız var gider tanışırız senle de:) detaylarımdan msnimi alabilirsin :) ya da ben bursaya geliyim beraber döneriz :wiinkk: geze geze yiye-içe :) motor bursa'da mı eskişehir'de mi?

eskişehirde digiboydan daha iyi usta yok dostum test edildi onaylandi:mrgreen:...Kendisi bir numarali ybr ustasidir arkadasim diye övmüyorum yani:p İnsallah bi gün yanina gitme firsatim olur...:)

şımartıyon beni sedat :queen::queen::queen::queen:

yolun düşer de motorunla, eğer haber vermediğini öğrenirsem zaten yandın :mrgreen: başım gözüm motorum üstüne :mrgreen::mrgreen:

ustalarımız var gider tanışırız senle de:) detaylarımdan msnimi alabilirsin :) ya da ben bursaya geliyim beraber döneriz :wiinkk: geze geze yiye-içe :) motor bursa'da mı eskişehir'de mi?

şımartıyon beni sedat :queen::queen::queen::queen:

yolun düşer de motorunla, eğer haber vermediğini öğrenirsem zaten yandın :mrgreen: başım gözüm motorum üstüne :mrgreen::mrgreen:

Senin yolun düşerde bana haber vermezsen bana peki:silent::silent::silent::silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar