Valla o pisi pisilere dikkat et.Niyetleri kötü gibi.Senin oturağında tırnaklarını törpülemesinler.
Valla o pisi pisilere dikkat et.Niyetleri kötü gibi.Senin oturağında tırnaklarını törpülemesinler.
Sirkeci'deki Özen Motorda var.Başka yerlerde de olabilir.Kappa marka olup, ben aldığımda 180 YTL idi.gümüş rengi çok yakışıyor ben siyahını aldım herdakika siliyorum yine tozlanıyor çizikler çok belli oluyor gümüşemi boyatsam ne yapsamr: birde yeniçerinin camından nerde bulabilirim fiyatı nedir bilen varmı acaba??
motkun, kazasız günlerde kullanman dileklerimle
hayati, sana da mrb abi hayırlı ramazanlar
sedat_57, km'daşım benim :mrgreen:
arkadaşlar motorun yakıtını bundan sonra opet 97 kullancam. az bişey daha sanki daha çabuk hızlanma gibi geldi. 95 varken 5 viteste 7000 devirde 82 yapıyordu aynı viteste aynı devirde 85den fazla yapıyorsıra geldi debriyaj baltasına
![]()
HAcı sen bari yapma 17 binde debriyaj balatasimi degişirmiş bi 30 bin görmen lazim senin ayip ya ayip:queen:
hacı 2.el aldım ya sürekli aklıma takılıyor değiştirimde içim rahat etsin :cherry:
bende sahibinden aldim 9 binde gel bak sanki debriyaji hiç kullanmamiş mübarek:queen::queen:
hee illa degişecem dersen o ayri tabi yan sanayisi 10 liraydi orjinali 25 lira ama işçilik içindemi dişindami bilemiyorum
birde karbrötörü temizletip hava ayari yaptirsan belki bişeyler degişirdi
hacı 2.el aldım ya sürekli aklıma takılıyor değiştirimde içim rahat etsin :cherry:
:queen::queen::queen::queen::queen: .hacı 2.el aldım ya sürekli aklıma takılıyor değiştirimde içim rahat etsin :cherry:
Evet rüzgarı engeller ama hızını artırmana yardımcı olmaz.arkadaşlar selam...!
motorumla 4 ayda 5000 km ye ulaşmış durumdayım. Allaha şükür güzel motor.benimkiside siyah. öne rüzgarlık taksak nasıl engelliyormu? ayrıca azda olsa hızı arttırır mı?
duydun mu hacı 25 balata 25 te işçilik hala degiştirmekte kararlimisn:queen::queen: coşkun abi bu debriyaj balatsi öyle cok kıl biyerdemiki bu kadar işçilik aliyor ya komple motorumu indirip bindiriyo ne yapiyo:cherry:
:queen::queen::queen::queen::queen: .

DİGİ BOY_26 selam!!! bende eskişehirliyim. ama şu an bursada okuyorum. nasıl eskişehirde ybr den analaya iyi ustalar var mı? ayrıca parçacı filan dostum inşallah eskişehire geldiğimde görüşmek isterim selametle....!
Berkman fotolar ybr'n özellikle deniz o muhteşem koy harika.Uzun yolda sıkmadımı seni diye soracam ama gerek yok keyif aldıgın belli.Umarım bizlerde böyle güzel yerleri görürüz motorumuzla.Çoluk cocuk biraz zor:salut: ya neyse.Kolay gelsin.
DİGİ BOY_26 selam!!! bende eskişehirliyim. ama şu an bursada okuyorum. nasıl eskişehirde ybr den analaya iyi ustalar var mı? ayrıca parçacı filan dostum inşallah eskişehire geldiğimde görüşmek isterim selametle....!
eskişehirde digiboydan daha iyi usta yok dostum test edildi onaylandi:mrgreen:...Kendisi bir numarali ybr ustasidir arkadasim diye övmüyorum yaniİnsallah bi gün yanina gitme firsatim olur...
![]()
ustalarımız var gider tanışırız senle dedetaylarımdan msnimi alabilirsin
ya da ben bursaya geliyim beraber döneriz :wiinkk: geze geze yiye-içe
motor bursa'da mı eskişehir'de mi?
şımartıyon beni sedat :queen::queen::queen::queen:
yolun düşer de motorunla, eğer haber vermediğini öğrenirsem zaten yandın :mrgreen: başım gözüm motorum üstüne :mrgreen::mrgreen: