arkadaşlar arka freni sıktığımda gelen gıcırtı tarzındaki ses beni deli ediyor bu sorunu nasıl halledebilirim?
Balata tozlarından ya da balatanın bitiyor olmasından kaynaklı.
Çare ya temizlik ya da yeni balata takmak.
2014 esd lerdeki benzin göstergesine yedek depo dahil mi yoksa göstergedeki depo bittikten sonra yedeğe rahatça geçebilir miyim bide motosikletle 1. viteste giderken yavaşlıyorum sonra gazı yavaş yavaş açarken gaz bi yerde çok sarsıyo motor birden öne atıyor debriyajla sıkıntım yok sadece gazda 1. Viteste bi sarsma oluyo sizinkilerde de var mı acaba bunun nedeni ne olabilir
Dahil. Gösterge e'nin biraz daha gerisine düşerse hiç benzin kalmamış demektir. Takriben e'nin tam üstünde ya da e'nin birazcık sağında yedeğe düşer.
Sarsıntı malesef genel olarak var. Bunu minimuma indirebilirsiniz.
Debriyaj ayarı ve debriyajı daha dikkatli kullanarak. Bu şekilde kalkışın bir zararı yok esasında.
Çok ilginçtir ki kaplin lastiğini değiştirdikten sonra bendeki sarsıntı tamamen geçti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------
Motorun rodajına 1000km demişler ama benim motor 3000km yi devirdiğinden beri kendine gelmeye başladı. İzmir'den Manisa'ya gittim dün, fark etmeden 105 e çıkmış. Eskiden hem çok bağırırdı hem de gitmek istemezdi, zorlamazdım ben de. Şimdi "gidelim abi" diyor ::gazla:: Yolda boşluk bulunca azıcık sıkıştırayım dedim 115 gördüm, baktım uçuyoruz ön tekerlek hafif titremeye başladı (arkada topcase var), bıraktım
Yolunu bulursa 110-115 stabil gidiyor ybr.
Denenmiştir

Otoban sürüşünde orta şeritte stabil gidecek kadar performans göstermişti bi keresinde.
Tabi rüzgarın arkadan esiyor olması da önemli faktördü.
Ayrıca ybr'nin göstergeleri çok az hata payıyla gösteriyor hızı.
İsim vermeyeyim ama bir rakibi 130'la giderken 115 gps ölçümü,diğer rakibi de dijital göstergede 125 gösterirken aslında 110 ile gidiyormuş gps'te

Ybr kraldır