Selam herkese bugün sağlık ocağına gittim röntgen sonuçlarımı almak için. sağlık ocağıda dik rampa bi yerde neyse zar zor motoru koyabileceğim bi yer buldum çektim oraya daha sağlık ocağından içeri adımımı atamadım ki şangır şungur sesler geldi arkama bi döndüm öküz kardeşlerimden bir tanesi geri geri o ufacık yere aklı sıra arabaya sokmaya çalışırken imkansızı başarıp benim motora vurup düşürüyor.
bide adam telefonla konuşuyor neyse geldim yanına motorun yanına gel diye işaret ettim teli kapattı motoru kaldırdım.
- kardeşim sen geri zekalımısın görmüyon mu motoru.
+Abi valla gözükmedi o ya telefonla konuşuyodum özürdilerim mala gelsin cana gelmesin.
- şakamısın bilader sen o motor orda olmasada sen buraya zaten giremezsin sığmaz aracın hangi akla hizmet yanaşmaya çalışıyon, neyse tutanak tutalım mı yoksa ödeyecen mi şimdi masrafını
+Abi ne hasarın var ki bişe olmamış motora.
-Gel sayayım sana ozaman arka sol sinyal ,arka çamurluk, ön far camını patlatmışsın, arayım mı ustayı fiyat almak için yoksa tutanak mı tutalım.
+Ne kadar tutar abi bunlar ?
- Neyse sen 50 lira ver gerisi beni ilgilendirir.
+ 50 lira çok değil mi abi (50 lira verdi)
Bu konuşmadan sonra en son lafından sonra çileden çıktım artık elimde ki kaskı kafasına yerleştirdim baya biraz tartakladıktan sonra ayırdılar sonra parasını aldım tutanak felan tutmadım.
şimdi arkadaşlar sizlere bi kaç sorum var ustanın yanına gidemedim daha ilk size sorayım dedim tekli şeklinde sinyal satılıyor mu yada sinyal camı sadece tekli satılıyor mu, birde ön far camı satılıyor mu? sahibindene baktım kompe far tası komple ikili sinyal satılıyor